Чак ме досрамя, че съм с клубен стикер

groznika написа:ISRalien написа:Колеги, бях на сбирката, но просто се оляхте да серете голфовете.
Чак ме досрамя, че съм с клубен стикер
Вината е моя. Аз срах с/у голфовете
Срамувай се не от стикера си, а от колата си
ПП
Там не те чух да се оплакваш... Даже май добре се посмя
ISRalien написа:На теб ли да се оплача![]()
Няма да храниш голфовете ,че другия път идем с камшикуgroznika написа:ISRalien написа:На теб ли да се оплача![]()
Трябваше да си изкажеш мнението. Зад компа е лесно. А на яве дори и да не хапя хората пак странят
Както и да е. Това е поло среща и въпреки това никой не те е върнал за това, че си дошъл с голф. Хубаво е да разграничаваш шегата от сериозната приказка и другия път ако смяташ да се оплакваш или го кажи на място или по-добре не идвай.
groznika написа:ISRalien написа:На теб ли да се оплача![]()
Трябваше да си изкажеш мнението. Зад компа е лесно. А на яве дори и да не хапя хората пак странят
Както и да е. Това е поло среща и въпреки това никой не те е върнал за това, че си дошъл с голф. Хубаво е да разграничаваш шегата от сериозната приказка и другия път ако смяташ да се оплакваш или го кажи на място или по-добре не идвай.
ISRalien написа:groznika написа:ISRalien написа:На теб ли да се оплача![]()
Ти изкара бокс по едно време, как очакваш некой да ти каже нещо![]()
Шегувам се. Радвам се, че не ме бихте заради голфа, аз и за тва бях паркирал така на разстояние, да не ви грозя снимките![]()
Просто ми стана тъпо, че уж сме фенове на една марка, пък се делим на модели...
Аз харесвам и голф и поло и лупо и пасат, само тия туарези са ми големи, ама не ги храня
ISRalien написа:Commander_Keen написа:защото главната идея е да сме приятели,а не да водим войни помежду си!!!
Да не остана криворазбран - и аз за това се боря
Те - и на наще младостовските сбирки се явяват некви индивиди с бмв-та, ма ги търпим, кво да ги праим
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта