:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Поло-срещи - архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 14 дек 2008 19:09

Колеги, бях на сбирката, но просто се оляхте да серете голфовете.
Чак ме досрамя, че съм с клубен стикер :x

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Нед 14 дек 2008 19:14

ISRalien написа:Колеги, бях на сбирката, но просто се оляхте да серете голфовете.

Вината е моя. Аз срах с/у голфовете :)
Срамувай се не от стикера си, а от колата си ;)

ПП
Там не те чух да се оплакваш... Даже май добре се посмя ;)

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 14 дек 2008 19:29

groznika написа:
ISRalien написа:Колеги, бях на сбирката, но просто се оляхте да серете голфовете.

Вината е моя. Аз срах с/у голфовете :)
Срамувай се не от стикера си, а от колата си ;)

ПП
Там не те чух да се оплакваш... Даже май добре се посмя ;)

На теб ли да се оплача :lol:
И не беше само ти.
И не съм се смял ;)

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Нед 14 дек 2008 19:35

ISRalien написа:На теб ли да се оплача :lol:

Трябваше да си изкажеш мнението. Зад компа е лесно. А на яве дори и да не хапя хората пак странят :(

Както и да е. Това е поло среща и въпреки това никой не те е върнал за това, че си дошъл с голф. Хубаво е да разграничаваш шегата от сериозната приказка и другия път ако смяташ да се оплакваш или го кажи на място или по-добре не идвай.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Нед 14 дек 2008 19:55

Срещата беше екстра, даже научих и нови неща! Много красиви и добре потдържани Поло-та направо се накефих. Пък и нали ми беше за сефте! Радвам се, че се запознахме!

Стига с тия дразки, и стига провокации!!! : само VW

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Нед 14 дек 2008 21:39

groznika написа:

Трябваше да си изкажеш мнението. Зад компа е лесно. А на яве дори и да не хапя хората пак странят :(

Както и да е. Това е поло среща и въпреки това никой не те е върнал за това, че си дошъл с голф. Хубаво е да разграничаваш шегата от сериозната приказка и другия път ако смяташ да се оплакваш или го кажи на място или по-добре не идвай.
Няма да храниш голфовете ,че другия път идем с камшику :whip mhihi

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 14 дек 2008 21:48

groznika написа:

Ти изкара бокс по едно време, как очакваш некой да ти каже нещо :lol:
Шегувам се. Радвам се, че не ме бихте заради голфа, аз и за тва бях паркирал така на разстояние, да не ви грозя снимките :lol:
Просто ми стана тъпо, че уж сме фенове на една марка, пък се делим на модели...
Аз харесвам и голф и поло и лупо и пасат, само тия туарези са ми големи, ама не ги храня :lol:

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Нед 14 дек 2008 22:15

Колега просто не си ни свикнал на бъзиците, като ни поопознае човек разбира колко печени типове сме :wink:

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Нед 14 дек 2008 22:48

ISRalien написа:
groznika написа:

Ти изкара бокс по едно време, как очакваш некой да ти каже нещо :lol:
Шегувам се. Радвам се, че не ме бихте заради голфа, аз и за тва бях паркирал така на разстояние, да не ви грозя снимките :lol:
Просто ми стана тъпо, че уж сме фенове на една марка, пък се делим на модели...
Аз харесвам и голф и поло и лупо и пасат, само тия туарези са ми големи, ама не ги храня :lol:

Добре, че не извадих вибратор, че знам ли после какво щеше да си помислиш...
Делене на модели е имало преди мен и теб в този форум и ще има доста след нас. То започва чисто технически. Аз нямам интерс да гледам под капака на твоя голф, нито пък теб те вълнува колко горивни помпи имам аз и какви са ми ядовете с тях. В този ред на мисли мога да кажа, че интереса клати феса. Хората се събират със сходни интереси. От там с някои се установяват трайни контакти и извън автомобилизма. Полотата сме адски малко. Познаваме се всички. ПРИЯТЕЛИ сме. На тези срещи присъстват хора от един изключително затворен кръг. Не беше отдавна времето в което на срещи се събирахме по две три коли. Това не ни отчая и полека лека изградихме тази "секта" (както я наричат другите). Не познавам друга толкова задружна група от този форум (поне в София).
Категорично мога да заявя, че не ни познаваш и си останал с абсолютно погрешни впечатления!

Знай обаче едно:
Не съм имал намерението да те обиждам или злепоставям по какъвто и да било начин. Ако съм искал да те засегна щях да дойда и да те заплюя в очите.
В този ред на мисли не се прави на ощипана мома и не извъртай чутото защото не си прав.

Относно голфовете и защо смятам голфаджийството за диагноза с радост ще ти разкажа на дълго и на широко на месечната ако дойдеш или на следващата поло среща на която си ОФИЦИАЛНО поканен :)
Каква точно дрязга има с някои хора каращи Г4 също можеше вече да знаеш ако беше попитал...

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 14 дек 2008 23:23

Чай че много дълъг цитат стана.
Не бе, може наистина да е бъзик, мен ми стана обидно по едно време, за това така говоря. Съжалявам ако не съм схванал шегата :)
Относно факта, че поло сте секта - безспорен факт :)
За обяснението за голф като диагноза може да си поговорим...
За следващата поло среща - ако мога ще дойда. Харесват ми половерите и пак сигурно ще дойда да ви загрозявам снимките mhihi
Пак да кажа - no hard feelings. Аз ви уважавам модела, уважавайте и вие моя :)

Потребителски аватар
Commander_Keen
Автомобил: Golf 2
Двигател: RH 88 Auto
Контакти:

Мнениеот Commander_Keen » Пон 15 дек 2008 1:04

Колеги аз надали имам право да се меся в спора и не искам да го правя...затова няма. Ще кажа,че добре си изкарахме...нека продължаваме така да си изкарваме без нещо да ни нарушава идилията.
Има различни хора...хора които не искат да се социализират с тези с които са се събрали,а само да се заяждат...еми съжалявам за тях.

Тук малко офф.... Повечето от вас не ме познават,защото рядко даже почти не съм ходил на срещи,независимо,че от 2,5год. съм във форума и прочие,но и аз се дразня на такива хора. След като първия ми голф изгоря си взех едно рено 19...лепнах си му и стикер (bomber-a го помни) и един ден идва един колега и го вижда и ме пита "Абе ти що си си сложил стикер като не си със VW.... ок въпрос на гледна точка. Аз до колкото съм чел форума и клуба са за хора любители на VW не задължително притежатели... премълчах си.

Идеята ми е,че не трябва да позволяваме на хора видимо негативно настроени относно групата към която се присъединяват да съсипват нещата. Голфове,Полота и всички други...като за начало ние сме хора!!!

П.П. Както казах и по-горе надали мнението ми ще има някаква стойност,защото малко от вас ме познават,но аз виждам какво се случва и го гледам от доста време и ми е мъка като стават такива неща,защото главната идея е да сме приятели,а не да водим войни помежду си!!!

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Пон 15 дек 2008 10:33

Айде стига сте го обсъждали, тоз "наболел" въпрос :lol:
Доволни, недоволни - на който не му харесва да не идва :wink:
Не изпрегайте излишно :wink:
Срещата беше добра, и чичи реотаните бачкат да ги ева :wink:
Чуствай се доволен от себе си :)
Айде и другия път повече половери

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 15 дек 2008 10:47

Commander_Keen написа:защото главната идея е да сме приятели,а не да водим войни помежду си!!!

Да не остана криворазбран - и аз за това се боря :)
Те - и на наще младостовските сбирки се явяват некви индивиди с бмв-та, ма ги търпим, кво да ги праим :lol:

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Пон 15 дек 2008 12:32

ISRalien написа:
Commander_Keen написа:защото главната идея е да сме приятели,а не да водим войни помежду си!!!

Да не остана криворазбран - и аз за това се боря :)
Те - и на наще младостовските сбирки се явяват некви индивиди с бмв-та, ма ги търпим, кво да ги праим :lol:

Спрете със спама :!:
Има си ЛС, за тая работа

Потребителски аватар
luther
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luther » Пон 15 дек 2008 16:48

здравейте колеги, да ви попитам на срещите има ли от кого да си взема стикер на клуба?

Върни се в “Организационен”