hristov_GL:Димитър 88' доволни

MYCYPATA написа:hristov_GL написа:съгласен с колегата ! и дано да има хора днес !
и аз треба да сум с вас днес
hristov_GL написа:MYCYPATA написа:hristov_GL написа:съгласен с колегата ! и дано да има хора днес !
нямаш никъф яд брат ми ! с нас си![]()
![]()
аре да се уговорим така ,в 5 и 30 на ОМВ ... тфа дето е на Хотел Мираж става ли ?? щото другия пасат още го правят .... и може да закъснеят ..... ай пиши дали си съгласен че да знам кво да правя ..... поздрави !
MYCYPATA написа:hristov_GL написа:MYCYPATA написа:hristov_GL написа:съгласен с колегата ! и дано да има хора днес !
нямаш никъф яд брат ми ! с нас си![]()
![]()
аре да се уговорим така ,в 5 и 30 на ОМВ ... тфа дето е на Хотел Мираж става ли ?? щото другия пасат още го правят .... и може да закъснеят ..... ай пиши дали си съгласен че да знам кво да правя ..... поздрави !
оки 5.30 съм на ОМВ-то
burgasko неска го довършихме ама мн тежко ми беше снощи късно се пребрах сутрента рано ама добре ми доидоха тея пари отделям ги за съединител даже някои ако е запознат да ми каже каква марка да си търся лукас ли закс, делфи или там някви италиански имало ама им забравих името нещо с "М" бяха. Аз съм на линия за сбиркатаburgasko написа:ооо явно са направили покрива
Silver_Golf написа:burgasko неска го довършихме ама мн тежко ми беше снощи късно се пребрах сутрента рано ама добре ми доидоха тея пари отделям ги за съединител даже някои ако е запознат да ми каже каква марка да си търся лукас ли закс, делфи или там някви италиански имало ама им забравих името нещо с "М" бяха. Аз съм на линия за сбиркатаburgasko написа:ооо явно са направили покрива
веско ти ще доидеш ли на сбирката ако доидеш ще поговорим на мястоvesellin написа:Silver_Golf написа:burgasko неска го довършихме ама мн тежко ми беше снощи късно се пребрах сутрента рано ама добре ми доидоха тея пари отделям ги за съединител даже някои ако е запознат да ми каже каква марка да си търся лукас ли закс, делфи или там някви италиански имало ама им забравих името нещо с "М" бяха. Аз съм на линия за сбиркатаburgasko написа:ооо явно са направили покрива
От завода Фау-Ве долколкото знам излиза със съединител LuK .... но и SACHS са добре
На Пасата ми съм със SACHS, на Реното- със DELPHI. От Закса съм доволен, от Делфито- не. Според мен от всичките, които си изброил, Закса най-бива, че даже и година гаранция му дават.Silver_Golf написа:burgasko неска го довършихме ама мн тежко ми беше снощи късно се пребрах сутрента рано ама добре ми доидоха тея пари отделям ги за съединител даже някои ако е запознат да ми каже каква марка да си търся лукас ли закс, делфи или там някви италиански имало ама им забравих името нещо с "М" бяха. Аз съм на линия за сбиркатаburgasko написа:ооо явно са направили покрива
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта