кафенето е с 3 маси и то също е пълно.
почти целият паркинг е с бабуни от накъдрения асфалт.
поне да имаше сняг ....
аз съм против щот не е уместно
но ще дойда.
все пак живея на 100 метра от там

golfer написа:Точно неделя там е пълно с коли заради автомивката.
кафенето е с 3 маси и то също е пълно.
почти целият паркинг е с бабуни от накъдрения асфалт ....
Skakauec написа:Най-добре щом сме вече толко хора пак на Метал да се качваме ....
da6o_amvr написа:Skakauec написа:Най-добре щом сме вече толко хора пак на Метал да се качваме ....
а бе то е добре,насе ама проблема е че като времето е факано няма къде да се подслониме и ще трябва да вазираме от срещата:wink:
Има там една кръчма-"Брезата" но колите трябва да ги оставяме на завоя и става много неудобно.
то може да се събираме и на ДАП-а в Мошино-далеч от всякакви досадници(),но и там положението е като на Метал-няма къде да седнеме заедно и да счупиме по лаф
Брат,по отношение на ДАП-а съм съгласен с теб.Но при Метал проблема си остава-ако завали дъжд или сняг няма къде да се скриеме и ще трябва да се разотиваме.В кръчмето "Брезата",дето е на Метал няма да е удобно да седиме,щото колите ще трябва да ги паркираме на завоя,а там по принцип хората които пътуват с влака си паркират колите,а има и бакшиши.А да сме в кръчмата и да си оставиме колите на широкото невърви,щото разтоянието е около 150метраHAKI написа: Няма да е така както си мислиш братле....Мицифайките ходят и на ДАПА ,да не кажа че ни топят когато ходиме там от тва завотчето на ПУРАТОС - а ние просто седим и не пречим на никого(завист ли да го нарека)....а и другото което от ДАПА свободната площ на която можем да седим по принцип вече е малка тъй като всеки май си разширява със по 2хххх декара очертанията на даденото муТака че според мен май най разумното място за топлите сбирки така да ги нарека до момента си остава добрия стар МЕТАЛ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта