Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Re: Локални сбирки в Пловдив всеки четвъртък 19.00 ч.

Мнениеот leido » Чет 05 фев 2009 0:45

gyleto написа:Стефане, доста трябва да си понаправиш ABF-а, за да можеш да минеш астричката на devil_vas, тези три коли разстояние няма как да ги стопиш лесно. Стоян другия път да си изпразни багажника, за да може да върви повече колата, че нещо не ми хареса. :D :drive

Не е лъжа, че багажника е пълен с амнайси хиляди глупости, pro поне видя като взимаше водата пълен до кората, ще трябва да се изпразва. Ама само това няма да е достатъчмо иска си баране. Ама без баране пак ще сме там.
:patriot

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Чет 05 фев 2009 1:20

момчета, иска си гласене. стоков АБФ не е цвете за мирисане. махайте катализатори, слагайте чипове, изпразнете багажниците, слагайте хубави гуми от пред (максимум 15-ки) и на чертата с астричката пак (с чип съм само, нямам генерация) :D
махнах и окачването отпред и сега е с вирната предница и няма стартиране, няма сцепление никакво. всички тази неделя ми взимаха старта, много е тъпо да догонваш :|

Потребителски аватар
chefo_
Автомобил: vw golf 97 ubi
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Чет 05 фев 2009 5:42

утре възнамерявам да поотворя малко и да поснимам номерцата на компа 4е да мога да ми направят 4ип или поне това съм възнамерил да правя ако не си намеря някоя друга глупост за занимаване!катализатор за какво да махам! няма ли да стане прекалено шумна тая ко4ина то ся не се стои в нея и около нея като я зааля пак без катализатор!!???? незнам! утре искам да поговорим за да ме донавиете :) а за астри4ката аз много ги оби4ам не отказвам предизвикателство да се дръпнем с васето сттига да не е проблем и за него!аз и на стоян му правя една две коли като се състезаваме ама... ко да го направя 4е неможе да тръгва :) надявам се утре да се видим :) 4акам с нетърпение ден в който има сбирка и не работя :) :) :)
а стоянееееее... не 4е колата ти е хубава да спор няма... ама ми харсва как вози да го еВа и ми харесва още пове4е 4е е като моята...бързи4ка :)
днес бях приятно изненадан от колеги от форума които не познавах как ме разкриха на моето работно място нямам думи!видях се с колегата "мафиот" и още двама младежи които останаха анонимни!ц ц ц колко ни е малъг града ааа :) 8)

съжалявам ако съм натормозил някой с писанията ми ама дето вика бате радо "ще минава метлата" така 4е... цапайй колко можеш :) а незнам а новите потребители в форума но на мене ми харесва да 4ета мохабети от писанията тук :) и 4естно казано аз като бех "младо пиле" се ровех и ми харесваше да има мн материал за разлистване :)

Потребителски аватар
ivo8181
Автомобил: MK 4 GTI
Двигател: 1.8 TURBO

Мнениеот ivo8181 » Пет 06 фев 2009 20:03

Тука нещо мн.чисто бе пак е играла голямата метла :lol:

vvk79
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vvk79 » Пет 06 фев 2009 20:07

Здравейте колеги сутринта ми спря бензиновата помпа одеве я мерих и дава съпротивление 4.8 ома това ок ли е или не? Някой може ли да си измери своето Помпота е за инжекция

Потребителски аватар
Mafiot^
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mafiot^ » Пет 06 фев 2009 21:08

Колега vvk79 мисля че трябва да попиташ в друг раздел за проблема ти. Иначе аз имам една стара от 1.3I в избата може да я погледна утре или в неделя. А chefo_ и аз бях изненадан от внезапната среща - не знаех че работиш там. Та някой път няма ли да има малко авантичка :D - ще делим ;) ( другите двама не са от наште - карат BMW318ti i Fiat 1.8GT ( и двамата да надъхани да се дърпат с VW :P ) Неска приключих с полирането на джантите. Утре боя и се надявам в неделя да ги кача сутринта та да се пораскарам до Калояново - ако има нещо де. Дано да има силно представителство на пистата от наша страна.

Потребителски аватар
chefo_
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Пет 06 фев 2009 21:31

тоя месец май пистата няма да я отварят пове4е...или така разправяха снощи нямам представа дали е наистина така! трябва да се провери!
А ЗА ЕНТУСИАСТИТЕ ЖЕЛАЕШИ ДА СИ ПРАВЯТ ЛАСТИЦИ С КОЛИ ОТ ПЛОВДИВ И ПО СПЕЦИАЛНО ТАКИВА ОТ ФОРУМА МОГА ДА ГО УРЕДИМ,САМО ДА КАЖАТ С КОЛКО ИСКАТ ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ С МАЛКО ИЛИ С МАЛКО ПОВЕ4КО,или с много :) :) :) 8)
BMW-мъртвец
Fiat-нямам думи за тия коли...кола за 100 евро.... няма какво да кажа.

Потребителски аватар
joroaleks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joroaleks » Пет 06 фев 2009 21:56

chefo_ написа:тоя месец май пистата няма да я отварят пове4е...или така разправяха снощи нямам представа дали е наистина така! трябва да се провери!
А ЗА ЕНТУСИАСТИТЕ ЖЕЛАЕШИ ДА СИ ПРАВЯТ ЛАСТИЦИ С КОЛИ ОТ ПЛОВДИВ И ПО СПЕЦИАЛНО ТАКИВА ОТ ФОРУМА МОГА ДА ГО УРЕДИМ,САМО ДА КАЖАТ С КОЛКО ИСКАТ ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ С МАЛКО ИЛИ С МАЛКО ПОВЕ4КО,или с много :) :) :) 8)
BMW-мъртвец

Много си брутален ..... ще вземеш да засегнеш някой привържаници на bmw & fiatite :applause:

Потребителски аватар
chefo_
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Пет 06 фев 2009 22:26

joroaleks написа:
chefo_ написа:тоя месец май пистата няма да я отварят пове4е...или така разправяха снощи нямам представа дали е наистина така! трябва да се провери!
BMW-мъртвец

Много си брутален ..... ще вземеш да засегнеш някой привържаници на bmw & fiatite :applause:

такъв е живота!
http://www.vbox7.com/play:4aad9432 малко информация която разбрах преди малко :)

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Съб 07 фев 2009 5:46

chefo_ написа:http://www.vbox7.com/play:4aad9432 малко информация която разбрах преди малко :)

това е старо колкото и света :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Съб 07 фев 2009 20:58

Mafiot^ написа:бат Chefo не си ми от категорията иначе бих се надъхал :) Доколкото за пистата не мога да коментирам - нямам допълнителна информация. Но най-много ( утре ако е хубаво времето ) ще забегнем някаде кам балкана на бира и скара :) може и въдичките да вземем за предтекст :P .

п.с. Забравих да се похваля
Изображение дано ви хареса :) Само дето външно е дооооста мръсна но повече другия път.

Ако има нещо да се обадите еййййй. Да не си правите дръпки синдикално, не е честно.
Да ти е честита бегачката.

Потребителски аватар
chefo_
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Съб 07 фев 2009 22:19

leido написа:
Mafiot^ написа:бат Chefo не си ми от категорията иначе бих се надъхал :) Доколкото за пистата не мога да коментирам - нямам допълнителна информация. Но най-много ( утре ако е хубаво времето ) ще забегнем някаде кам балкана на бира и скара :) може и въдичките да вземем за предтекст :P .

п.с. Забравих да се похваля
Изображение дано ви хареса :) Само дето външно е дооооста мръсна но повече другия път.

Ако има нещо да се обадите еййййй. Да не си правите дръпки синдикално, не е честно.
Да ти е честита бегачката.

дръпки ли...?! кви дръпки айде де :) :) :)
ти пък ко се притесняваш бе то може ли да има дръпка без ти и аз да сме там :) :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
айде стига съм го поуствал тоя винено 4ервен голф 4е ще вземе да стане много известен :) 8)

Потребителски аватар
Mafiot^
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mafiot^ » Нед 08 фев 2009 0:41

хаха :applause: той голфа от сега нататък че почва да се прочува :P Оп айде стига хвалене че много не е на добре. Иначе утре съм на риба ( и скара - бира ) но ако може някой колега на Loop да звънне ако има възможност.

п.с. :oops: Цвета е бордо :012:

Потребителски аватар
plamen032
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот plamen032 » Нед 08 фев 2009 13:56

някой довечера нещо ОМВ?

Потребителски аватар
Mafiot^
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mafiot^ » Нед 08 фев 2009 17:28

аз все още се чудя но най-вероятно ще мина кам 8 - 8 и малко

Върни се в “Организационен”