утре възнамерявам да поотворя малко и да поснимам номерцата на компа 4е да мога да ми направят 4ип или поне това съм възнамерил да правя ако не си намеря някоя друга глупост за занимаване!катализатор за какво да махам! няма ли да стане прекалено шумна тая ко4ина то ся не се стои в нея и около нея като я зааля пак без катализатор!!???? незнам! утре искам да поговорим за да ме донавиете

а за астри4ката аз много ги оби4ам не отказвам предизвикателство да се дръпнем с васето сттига да не е проблем и за него!аз и на стоян му правя една две коли като се състезаваме ама... ко да го направя 4е неможе да тръгва

надявам се утре да се видим

4акам с нетърпение ден в който има сбирка и не работя

а стоянееееее... не 4е колата ти е хубава да спор няма... ама ми харсва как вози да го еВа и ми харесва още пове4е 4е е като моята...бързи4ка
днес бях приятно изненадан от колеги от форума които не познавах как ме разкриха на моето работно място нямам думи!видях се с колегата "мафиот" и още двама младежи които останаха анонимни!ц ц ц колко ни е малъг града ааа
съжалявам ако съм натормозил някой с писанията ми ама дето вика бате радо "ще минава метлата" така 4е... цапайй колко можеш

а незнам а новите потребители в форума но на мене ми харесва да 4ета мохабети от писанията тук

и 4естно казано аз като бех "младо пиле" се ровех и ми харесваше да има мн материал за разлистване