anttonov1 написа:в събота срещата ще е в 18:00 ще пием кафе и после отивамв да пием,
EEEE много гадни подстрекатели сте......

anttonov1 написа:в събота срещата ще е в 18:00 ще пием кафе и после отивамв да пием,
mitrex написа:anttonov1 написа:значи говорех с митака(mitrex)и каза,че ще взима жена му,niko и тои ще е с жена му та и аз ще забера моята жена.Които иска да си забира жената............ще има изложение и на жени[/quote
Който има да показва жена,нека да я води
anttonov1 написа:ми нямаш ли си приятелка Ангеле,колата ти я знаем добра е,шофера тряаа да се научи да е кара както тряаа
vackooo написа:anttonov1 написа:ми нямаш ли си приятелка Ангеле,колата ти я знаем добра е,шофера тряаа да се научи да е кара както тряаа
Тихо направо,че вече ме дразни аз говора не сервитьорката той са прави на уляв
anttonov1 написа:ами,срамежлив е аз така го разбирам,сервитьорката си я бива ама мисля,че не ти трябва да и казваш каквото и да било,тои трябва да и покаже каде залязва слънцето,ама........
niko запазвай маса кадето искате да ходим,обаче на жива музика няма да може да си чуем приказката и нека всеки пише които ще идва за да се знае колко места ще е масата
vackooo написа:anttonov1 написа:ами,срамежлив е аз така го разбирам,сервитьорката си я бива ама мисля,че не ти трябва да и казваш каквото и да било,тои трябва да и покаже каде залязва слънцето,ама........
niko запазвай маса кадето искате да ходим,обаче на жива музика няма да може да си чуем приказката и нека всеки пише които ще идва за да се знае колко места ще е масата
ее той ми е приятел и аз му давам едно рамо сега неможе...нажива музика пък като се напия..ако знаете къв съм веселяк....какви танци удрям![]()
![]()
Кажете събота в колко?
n-i-k-o написа:по между другото вече съм в Пловдив и довечера към 20.00часа може да се видим с който иска мястото мисля че е ясно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта