Перник - Архив
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
nigga написа:...кафето съни имаче на пащов е тесно.аз викам или на метал или на залата....
Ванчо бате незнам какво му е тесното на кафето.Поне има повече маси и столове отколкото на Лука.А относно Метал-пак казвам-при лошо време няма къде да се свреме,а на Залата също няма къде,щото кафето както се оказа е пълно-сякогаш

според мен е добре тая седмица да пробваме Пашов-ако не е удобно,здраве да е няма да е по-зле от сегашното ни положение.Но пък има вариянт и това да се окаже нашето място

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Skakauec написа:Според мене най-добре е във неделя в 15:00 да се качиме на Метал и там като се събереме да обсадиме местото защото тука е лудница... всеки дава предложения за различни места един на Лука друг на Пашов трети нз. къде ...
това може да остане като краен вариант.
Надявам се,все пак да стигнеме до едно общо мнение-все пак сме десетина човека на кръст

- vladote
- Автомобил:
- Двигател:
da6o_amvr написа:Skakauec написа:Според мене най-добре е във неделя в 15:00 да се качиме на Метал и там като се събереме да обсадиме местото защото тука е лудница... всеки дава предложения за различни места един на Лука друг на Пашов трети нз. къде ...
Надявам се,все пак да стигнеме до едно общо мнение-все пак сме десетина човека на кръст-не е толкова трудно да се постигне разбирателство(поне така се надявам)
Ние от 3 месеца обсъждаме, но все някой го няма. Най-добре е тук да се реши къде да са срещите. Така всеки може да изкаже мнението си
- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN
vladote написа:da6o_amvr написа:Skakauec написа:Според мене най-добре е във неделя в 15:00 да се качиме на Метал и там като се събереме да обсадиме местото защото тука е лудница... всеки дава предложения за различни места един на Лука друг на Пашов трети нз. къде ...
Надявам се,все пак да стигнеме до едно общо мнение-все пак сме десетина човека на кръст-не е толкова трудно да се постигне разбирателство(поне така се надявам)
Ние от 3 месеца обсъждаме, но все някой го няма. Най-добре е тук да се реши къде да са срещите. Така всеки може да изкаже мнението си
Да така е АЗ съм за ПАШОВ