Предложения за смяна мястото на месечните срещи в София
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Мястото е на 500 м от мен, но да ви кажа не е много подходящо защото там също идват разни малоумни рацери, и естествено си губи смисъла да местиме мястото на срещите. Погледнете на снимките асфалта и ще ви стане ясно за кво говоря, на правата се организират и дръпки нощно време

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Да бе м/у парламента и кметството ако се съберем знаеш ли как ще ни се зарадват. Това се води масова проява и ни трябва разрешение.
Аз много се замислих за камбаните и мисля тези дни да се разходя да видя как е ...
Иначе още едно предложение: отстрани на УНСС има една широка улица, която води до НСА. Ще я погледна и нея
Аз много се замислих за камбаните и мисля тези дни да се разходя да видя как е ...
Иначе още едно предложение: отстрани на УНСС има една широка улица, която води до НСА. Ще я погледна и нея

- Masserati
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Баси трудното се оказва с това в избора на ново място.Според мен (а както и според много други) за да си сменим досегашното място трябва да намерим някое, което ще е достатъчно да побере сички коли и да не е много населено.Пркинга на борсата е идеалното място ама там ще стане мазало,постоянни рацери, 3 клуба по едно и също време и тн.
Бояна наистина е добре.Защо трябва да бягаме от проблемите, вместо да се изправим срещу тях и да ги решим...........ама по какъв законен начин?
Аз лично не се сещам.
Давайте да търсим нещо дето ще ни бъде приятно колкото и на Бояна
Бояна наистина е добре.Защо трябва да бягаме от проблемите, вместо да се изправим срещу тях и да ги решим...........ама по какъв законен начин?

Давайте да търсим нещо дето ще ни бъде приятно колкото и на Бояна

- iceberg9
- Автомобил: Passat B8 2 TDI 4Motion 240
- Двигател:
group® написа:Да бе м/у парламента и кметството ако се съберем знаеш ли как ще ни се зарадват. Това се води масова проява и ни трябва разрешение.
На камбаните е добре.. аз мисля че ще свърши перфектна работа, но пък лятото има доста семейства с малки деца който ходят на излети там, а за улицата при УНСС там едвали ще стане, и строежите и това че е доста населено в този район малко не е като за такава сбирка... а и не е чак толкова широка улицата, за да наредим колите, пред тях да се изправим за мохабет и същевремено да минават коли на пред назад... но кадето решите там да е....

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Аз не мисля, че семействата и децата са проблем, тамън няма да има никакви изцепки и всеки ще внимава да ги пази.
Последна промяна от Bobi_S13 на Вто 28 окт 2008 12:46, променено общо 4 пъти.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Еми тъкмо такава идилия ни трябва и на нас,слънце,спокойстви и ние си приказваме и разхождаме бебоците
,така че аз съм за,не ни трябват разни рейсърски изпълнения,колкото до улицата до УНСС Гальо,нестава бате щот там е супер гадно,изкопано,пепел,строежи и супер тясно,некси не се връзва.Ако искате добавете в анкета и камбаните след като проверите как е 

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Vizor написа:group® написа:Това се води масова проява и ни трябва разрешение.
Групе в това изречеине се състой цялата философия май като се замисля... ?!
Проблема е, че за всяка сбира трябва да се иска разрешение. Не може (поне аз така знам) да се издаде общо разрешение.
Наистина снимки от камбаните ще са полезни.
За анкетата не се бойте - тази е само ориентировъчна.
Когато се съберат достатъчно предложения, ще има друга решаваща

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Паркинга на камбаните е достатъчно голям да ни събере. Има полянка с дръвчета и масички със столчета.Приятно е наистина и определено няма да седиме само на крак. Целия паркинг е под наклон , но това няма кой знае кво значение,тъкмо нема да има рацерски изцепки. Единствения недостатък е че и там се развива егати строителството,много често минават камиони и тем подобни. Според мен това е идеалното място за разходка и среща с хубави хора