Bobi_S13 написа:robaina написа:Аз не се оплаквам имам палатка и цял надуваем креват за нея така че, хем ще ми е меко хем и топло ако има някоя сходна девойка до мене![]()
Ако не намериш девойка, я моем да се изпружим до тебе
заеби девойките и аз ида

Bobi_S13 написа:robaina написа:Аз не се оплаквам имам палатка и цял надуваем креват за нея така че, хем ще ми е меко хем и топло ако има някоя сходна девойка до мене![]()
titanium69 написа:И да питам нещо, само тези които са платили членски внос ли ще идват?
_Impuls_ написа:сега не разбрах ще се организира ли форумното събиране или не
titanium69 написа:И да питам нещо, само тези които са платили членски внос ли ще идват?
Само да се постопи снега и колегата Дашо да се освободи отиваме до там и ще разучим всичко.peyu написа:Ей колеги времето накъся някой има ли снимки на поляната където ще са колите и където ще спим, на пътя и тнт. Сега му е времето!! Ако трябва да направим една експедиция до там като се вдигне малко снежеца![]()
Има ли нещо като магазинчета?
Или си оставаме на принципа който си носи пий и който си води еб*
pironski написа:Само да се постопи снега и колегата Дашо да се освободи отиваме до там и ще разучим всичко.
А иначе по съборите съм забелязал,че повечето си пазаруват предварително от София и после кой каквото има вади и печем на скарата
musito_ написа:е трябва да се отиде как иначе....в най-лошия варянт ще спим на палатки или в колата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта