Stefan написа:Това снимки от Гела ли саМного са яки
Fripon_X написа:ДЖУГАРА ДЖАГАРА Аз съм на лице а и тамън съвпада с отпуската ми та ще се пие от петъка. Има и убава домушарка приготвена от сега.
MITKO_DVD написа:Fripon_X написа:ДЖУГАРА ДЖАГАРА Аз съм на лице а и тамън съвпада с отпуската ми та ще се пие от петъка. Има и убава домушарка приготвена от сега.
Щом не е от миналата година по-добре не я вземай че ше те боли глава след това,така става с пресна ракия
MITKO_DVD написа:На 04.09 и 05.09 демек събота и неделя ще има осигурени храна и напитки-скара/бира,ще има каравана голяма със чадъри и шатри,със столчена около 50бр. подсигурени места, за тези който не си носят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MITKO_DVD написа:На 04.09 и 05.09 демек събота и неделя ще има осигурени храна и напитки-скара/бира,ще има каравана голяма със чадъри и шатри,със столчена около 50бр. подсигурени места, за тези който не си носят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mupk0 написа:MITKO_DVD написа:На 04.09 и 05.09 демек събота и неделя ще има осигурени храна и напитки-скара/бира,ще има каравана голяма със чадъри и шатри,със столчена около 50бр. подсигурени места, за тези който не си носят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дайте някви ценови листи,да си направим сметката дали да пълня багажника от тука с мърви и пийни :Д
mupk0 написа:MITKO_DVD написа:На 04.09 и 05.09 демек събота и неделя ще има осигурени храна и напитки-скара/бира,ще има каравана голяма със чадъри и шатри,със столчена около 50бр. подсигурени места, за тези който не си носят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дайте някви ценови листи,да си направим сметката дали да пълня багажника от тука с мърви и пийни :Д
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта