Мрънкане за Калояново 2011

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: След Калояново 2011

Мнениеот Ivailo » Вто 24 май 2011 12:09

ABSOLUT написа:
VR6_12 написа:хах е нека излезат де с какжо ги засичахте с някои будилник ли смешна работа скачатеми ок от такива хора самовлубени семкари ми е писнало да наи бързата е в субота маи ви показах а за неделя я дисклалифицираха без дори да е била на пистата смешното е това зашто колата си седеше извън пистата а някакуж глиган ми скъса номерата

Значи има правила, видяхме те как с чуждия бял Голф 3 от Перник пилеше гуми на изхода от пистата, когато хората отиваха към стената да наблюдават драга. Такива хора са опасни за околните и се отстраняват. Ами ако удариш човек, знаеш ли кой е отговорен и ако има дело до къде ще стигне и кой ще носи негативите. Махнати бяха твоите стикери, на твоята кола. Грешката беше, че Владо махна стикерите и на белия Голф, преди да му кажа коя е твоята кола.

Не е ли случая същия с оня, дето мина в лентата на опонента си на драга, за да не може да го изпревари?

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 24 май 2011 12:13

VR6_12 написа:нямам думи пълен провал сме6на работа от другата година мисля да мина на бмв там поне като направи6 някоя гре6ка може да се разбере6 с организаторите а тук са само комплексар4ета до6ли от някаде си.ти им кара6 няи бързата кола на драг а те се ебават с теб еми тогава ходете се сустезажаите с реисовете.

:неграмотно

Хохохоохохоххо некъв клавиатурен рацер ще дойдеш :)

Хохохохох
Честит празник !!!

VR6_12
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VR6_12 » Вто 24 май 2011 12:23

значи случея беше точно този които казвате че сум минал в другата лента ок сугласен съм с това не се оправдавам така е спор няма но колата с която с която се състезавах беше на 50 м отзад ако ме е застигал занчи кара ракета без да го обиждам.за пиленето на гъмите сори но беше в началото на пистата и то от тази страна кадето бяха колите за драг там хора нямаше.само неми става ясно защо не ме дисклалифицирахте мен а не колите те какво са ви виновни и белия голф и моя само да ви кажа че моя голф беше каран от двама души и ако ме бяхте махнали мен щеше приятелями да го кара а сега и тои не иска да ви чуе не колите ката хората а хората карат колите затова трява да се дисклалифицират хората а не колите помислете реално

Последна промяна от Pichaga на Вто 24 май 2011 14:02, променено общо 1 път.
Причина: 3 полуграмотно мнение

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 24 май 2011 12:28

Приятеля ти да се сърди на тебе, защото ти си правил простотии с неговата кола.
Сега заради теб той не е карал :applause:

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Re: VII Национален VW събор - 21 и 22 май 2011 - писта "Дракон"

Мнениеот Vento » Вто 24 май 2011 12:58

Ами попитай тогава колегите си дали е истина. Според мен грешиш, което се случва, НО много остро влизаш, без да си сигурен (което пък е тъпо и елементарно според мен пак).

Колкото до колите - ДА, напълно нормална кола си е, ползвам я дори за ежедневка, когато комбито е заето. НАПЪЛНО отговаря на Регламента, както е написан. Къде видя проблем тогава? Просто е по-подготвена от другите ежедневки, което пък ВСЕКИ при желание и малко пари може да направи.

heimdal написа:Писна ми и от показността с обръщането с гръб и сочещите палци (дали ще се познае Деспотов?), писна ми от хвалбите на Венто във форума за постиженията му със подобрения на стокови мотори ...а след това с омаловажаването им с цел слизане в по-нисък клас...писна ми от вечно неразбралите и недочулите... Писна ми та чак вече не ми пука за вечните напъни да се търси под вола теле.
Като ти писна, просто не чети какво пиша и не гледай какво правя! ДА, имам някои постижения и искам да ги споредля с колеги, които се интересуват да научат нещо ново, интересно и полезно. Ако желаят и да го приложат в автомобилите си. НИЩО не съм скрил или спестил, едва ли има друг в тоя или който и да е форум, който така подробно и честно споделя всички резултати, постигнати с много опити, труд и знания. Но щом не те кефи, пропускай, чети си каквото ти е интересно.
Колко по-нисък клас за кола 115 коня, която започва от база 90к.с., да попитам аз???
Писна ми от комплексари пък на мен! А се оказа, наоколо са много.

VR6_12
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VR6_12 » Вто 24 май 2011 13:52

тои не ми се сърди защото сме приятели тъпи правила имате замислете се и ще разберете сами пак ви казвам не колата кара човека а човека кара колата дави обиждам е тъпо но е смешно всичко това някой ден ще ме разберете когато почнете да карате бързи коли който вие сте ги зглобили а не някой друг.

Потребителски аватар
ivchoforever
Автомобил: Passat B3 1992
Двигател: 2.0 115 ADY

Мнениеот ivchoforever » Вто 24 май 2011 13:57

Vento написа:ДА, имам някои постижения и искам да ги споредля с колеги, които се интересуват да научат нещо ново, интересно и полезно. Ако желаят и да го приложат в автомобилите си. НИЩО не съм скрил или спестил, едва ли има друг в тоя или който и да е форум, който така подробно и честно споделя всички резултати, постигнати с много опити, труд и знания.

Напълно подкрепям :да:

Потребителски аватар
ronita
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ronita » Вто 24 май 2011 13:59

Момко що се оправдаваш заповядай на БМВ събора дали ще те търпят да не им спазваш правилата :screwy

Потребителски аватар
Sonsee
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1994
Контакти:

Мнениеот Sonsee » Вто 24 май 2011 14:24

ivchoforever написа:
Vento написа:ДА, имам някои постижения и искам да ги споредля с колеги, които се интересуват да научат нещо ново, интересно и полезно. Ако желаят и да го приложат в автомобилите си. НИЩО не съм скрил или спестил, едва ли има друг в тоя или който и да е форум, който така подробно и честно споделя всички резултати, постигнати с много опити, труд и знания.

Напълно подкрепям :да:

И аз подкрепям напълно!
Все пак това е форум за да си помагаме на мен са ми много полезни темите на "Vento" евала за което!
А на организаторите ще кажа, че каквото и да направят няма всички да са доволни винаги е така всеки си е прав за него си и не може да има консенсус между хиляди хора!
Важното според мен е, че доволните са повече от недоволните това значи че сте се справили много добре.
За съжаление не можах да присъствам ... надявам се догодина!

Потребителски аватар
Namesata
Автомобил: VW PASSAT USA
Двигател: KR 16V 9A

Мнениеот Namesata » Вто 24 май 2011 15:10

Аз лично отидох на събора за да видя как карат опеделени хора защото го могат.Атрактивно каране и много добро сечене на завоите. Това са:

Краси,Боби,Хари,Стенли и Vento.Не знаех че Боби няма да кара,Стенли се завъртя и загуби,возил съм се в на Васил голфа няколко пъти не е кои знае какво като вървеж.
За мен това са хората които могат да карат другите са турусти на пистата.Карането не се отдава на всеки.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 24 май 2011 15:22

heimdal написа:Хареса ми как кара Деспотов.
Заслужи си мястото!
Не ми хареса това, че е карал технически неизправен автомобил!
Още да обясня ?

Веско, не е карал неизправен автомобил, бе, човек! :banghead:
Не наливай и ти масло в огъня сега :lol:
Ако имах и малки съмнения за измама - щеше да е в друг клас Васил!

Dude, бе бате... не го ли написах по-горе?!?
КОЛАТА ТИ ОТГОВАРЯШЕ НА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА КЛАСА СИ!!!
Това, че Bobby_ знае как да подготви една стрийт кола да извлече максималното от фабричните й карантии - това е само и единствено едно ЕВАЛА за уменията му!
Готов съм да се подпиша под горните си думи!
Впрочем - знаех с подробности какво има в колата ти няколко дни (2 или 3) преди събора

Пак да напиша - единствения, за който замижах яко, ама и с двете очи, беше МАМА ТИЙМ. :lol:
Писах и защо!

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 24 май 2011 16:21

Айде и тука. Защо го дисквалифицирали...

На 1-ва страница в темата за събора пише, че който нарушава правилата за сигурност и застрашава околните си заминава моментално. В събота си предупреден. В неделя вече няма кой да те търпи. :wink:

Съжалявам за собственика на белия голф - в последствие разбрах, че не си бил ти... Но косвено и той е виновен, че ти е дал да я караш. Собственикът носи отговорност за автомобила си.

Както и шофьора - и двамата.

И понеже сме "циркаджии" нямате място в нашия цирк ;) Сешсе? Който плаща за пистата, той определя правилата :idea: В случая - това не си ти ;)

Що не отиде в Сливен на драга да ги опукаш с тая бегачка, най-бърза ХАХА mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 24 май 2011 16:57

VR6_12, аман от хора като теб :evil: На такива рейсъри им викат - "първи на село, последни в града" :!: Останалите ти го казаха - защо не отиде в Сливен, за да ти сверят БУДИЛНИКА, и да ти покажат там колко ти върви колата, а си дошъл да се периш за някаква си купа, която струва 20лв. mhihi :screwy

Върни се в “Организационен”