Мнения и коментари след Рожен 2011

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Re: Мнения и коментари след Рожен 2011

Мнениеот Pichaga » Вто 30 авг 2011 20:19

спрете споровете за музиката
проблема е в децибелите и в преценката на всеки, докъде е забавлението и докъде почва преченето...
иначе тая година щом проблема е бил музиката само, явно се върви в правилната посока
едно БЛАГОДАРЯ на ортганизаторите, посочени по-горе! Без ТЯХ събор нямаше как да има!

Потребителски аватар
Nick_axe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nick_axe » Сря 31 авг 2011 10:06

Kozunak написа:Супер беше...ма има ли някъв вариант един поне събор да се размине без диви маааанета и кючеци? :lol:

И на мен единствено това не ми хареса..
Иначе :bowdown за организацията, наистина става все по-добре.

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Сря 31 авг 2011 19:09

Виждам,че съм изпуснал много :banghead:
Със сигурност ще присъствам на следващия събор! :012:

dimi dimov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimi dimov » Съб 10 сеп 2011 22:28

radotom написа:Приятелко, щом сте спрели музиката, да беше погледнала, че гайдарите дори свиреха в една от шатрите на П-в тийм?
С връзки сме, да!
Оказа се, че двама от тях са рода с част от групата ни, които бяха от Марково (това е до Пловдив).

Относно маанетата - ще имам грижата да ви предупредя кога ще е следващия цигански събор.
Ние сме нещо различно, опитай се да го схванеш някак си и ... не мисля, че някой би се разсърдил, ако не изпълниш обещанието си (или заплаха по-точно)

За пистолета - лично помолих господина, дето се изживяваше като Бъфало Бил да го прибере.
'Да, да. Добре' беше отговора, след което щракна пълнителя и го изтреля целия! :shock
Да, знам че беше с халостни, не ми го обяснявайте.

... и да се извиня, че щях да отнеса две от вас от столовете, докато бързах да помоля стрелеца да се съобразява малко.

Всеки път!
Всеки път си говорим едни и същи неща - АТВ-та (за щастие - на някои им влиза нещо в главата, та тази година нямаше) и пистолети.
Е! Явно на други главите им са прекалено дебели, за да влезне нещо... :No

колегииии,стига сте се джафкали не за това се правят тея сбирки :012: в крайна сметка който не го кефи да си стои дома,много хора- много музика,що не си поркате и не си се кефите.Кой от Пловдив кои от Варна-няма значение....всички заедно :обичам ви Еми той господ е един и не всички го харесват а за нас хората какво остава

Върни се в “Организационен”