спрете споровете за музиката
проблема е в децибелите и в преценката на всеки, докъде е забавлението и докъде почва преченето...
иначе тая година щом проблема е бил музиката само, явно се върви в правилната посока
едно БЛАГОДАРЯ на ортганизаторите, посочени по-горе! Без ТЯХ събор нямаше как да има!
Мнения и коментари след Рожен 2011
- Nick_axe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнения и коментари след Рожен 2011
Kozunak написа:Супер беше...ма има ли някъв вариант един поне събор да се размине без диви маааанета и кючеци?
И на мен единствено това не ми хареса..
Иначе

- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Виждам,че съм изпуснал много
Със сигурност ще присъствам на следващия събор!

Със сигурност ще присъствам на следващия събор!

-
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:Приятелко, щом сте спрели музиката, да беше погледнала, че гайдарите дори свиреха в една от шатрите на П-в тийм?
С връзки сме, да!
Оказа се, че двама от тях са рода с част от групата ни, които бяха от Марково (това е до Пловдив).
Относно маанетата - ще имам грижата да ви предупредя кога ще е следващия цигански събор.
Ние сме нещо различно, опитай се да го схванеш някак си и ... не мисля, че някой би се разсърдил, ако не изпълниш обещанието си (или заплаха по-точно)
За пистолета - лично помолих господина, дето се изживяваше като Бъфало Бил да го прибере.
'Да, да. Добре' беше отговора, след което щракна пълнителя и го изтреля целия!![]()
Да, знам че беше с халостни, не ми го обяснявайте.
... и да се извиня, че щях да отнеса две от вас от столовете, докато бързах да помоля стрелеца да се съобразява малко.
Всеки път!
Всеки път си говорим едни и същи неща - АТВ-та (за щастие - на някои им влиза нещо в главата, та тази година нямаше) и пистолети.
Е! Явно на други главите им са прекалено дебели, за да влезне нещо...
колегииии,стига сте се джафкали не за това се правят тея сбирки