VWaterfalls 4 - Крушуна, 28.04.2012г.

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Милата
Автомобил:
Двигател:

Re: VWaterfalls 4 - Крушуна, 28.04.2012г.

Мнениеот Милата » Сря 25 апр 2012 23:55

Докато се забавлявате направете и по някоя хубава снимка, току-виж сте спечелили наградата ни: VWaterfalls 2012 - най-добра снимка
Успех на всички и весело изкарване на събора!

Потребителски аватар
mafiota_a4
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN 09.1998

Мнениеот mafiota_a4 » Пет 27 апр 2012 6:01

Не че да дразня някого,ама някои хора вече се напихме един път. :banana :banana :banana

Потребителски аватар
guzarin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guzarin » Пет 27 апр 2012 7:51

Колеги, понеже декември месец ми откраднаха любимата кола МК4ка с която 3 години ходихме на крушуна задружно и сега съм с друга марка ... но пак немска BMW , надявам се тази година и с нея да ме приемете :) брат ми все пак, ще си е с МК4ката :)

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Пет 27 апр 2012 18:01

Pironski написа:На вниманието на водачите,на автомобили които не са от ВАГ-групата!!!
Джипове,бусове,автомобили,кемпери и каравани ще бъдат настанени след настаняването на всички които пристигнат със софийската колона!!!
При желание може да бъдат настанени и преди пристигането на колоната,но само в близост до главните поляни!

Няма кой да прочете 1 страница назад !

Потребителски аватар
aliyatin.com
Автомобил: HONDA CR-V
Двигател: 2008

Мнениеот aliyatin.com » Пет 27 апр 2012 19:29

Тази вечер към 17.30ч.между гр.Попово и гр.Търговище се разминах с колоната на Шуменските колеги!Утре и ние пътуваме! :beer

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Пет 27 апр 2012 20:45

в момента тръгвам към крушуна, някой да даде телефон на л.с. Който е там и ще е буден към 00.30 часа, бариерата отворена ли е или трябва да търся буден организатор да ме пусне :) поздрави и ще се видим там

Потребителски аватар
vasil_koprivshtenov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasil_koprivshtenov » Пет 27 апр 2012 23:16

Утре между 9:30 и 10:30 ще тръгваме 2 коли от София.
Ако има някой закъснял може да пътуваме заедно... :D

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Съб 28 апр 2012 7:27

Аз май ще пропусна .... :cry: :cry: :cry: Приятно изкарване колеги !!! Пък се надявам на следващия събор да се видим :)

ChavdarChanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChavdarChanev » Съб 28 апр 2012 21:22

Аз като страничен наблюдател бях за 2ра година там,не мисля че беше много уместно да се убия от път за да мога да присъствам още на 1вта вечер тоест говорим за петък вечерта 27.04 и когато стигнах да ми кажат съжелявам вие сте с различна кола от Фау Ве няма да ви пуснем.А уж идеята е да се съберат фенове на марката?Нито мислех да влизам на полянката,нито да правим някакви изпълнения малко тъпо ми стана когато разбрах че ще трябва да спа на паркинга само защото съм с БМВ и на А6цата ни и направиха атентат 2 дена преди Крушуна поради тази причина трябваше да дойдем с 328цата...Платихме си входа когато пристигнахме а именно към 01:00 вечерта на 28ми,купона беше в разгара си но уви ние не бяхме допуснати защото сме с бмв...Приспахме вечерта съгласих се нали все пак фау-ве сбирка,хайде няма да издребяваме и на паркинга си направихме веселото.Обаче когато на сутринта се събудих и видях как разни Фиат Мареа влизат директно на полянката???Някакви мерцедеси също?Решихме да отидем и да попитаме един от организаторите защо ние да не може да влезем?И пак аз като страничен фен и почитател на марката станах свидетел когато момче от форума пита един от организаторите съвсем култруно "Извинявай,дали ще може да си паркираме бмв-то тук на циментовия паркинг преди водопадите и срещу скарите и понеже още снощи платихме таксата 5 лева но не ни пуснаха"Въпросният господин отговори"Ти кво ако са ти проблем 5 лева да дойда аз да ти платя входа???" и после едва ли не от съжеление аре вкарайте го ама тая кола да не стъпва на поляната.Незнам какво е това отношение от фен към фен но на мен не ми допадна,нито съм тръгнал ръчни да опъвам нито бърнаути да правя на въпросното събиране,дойдох да се изкефя на марката така както се изкефих миналата година.Но с такова отношение от организатор към фен чашата преля,запалих си прокуженото бмв което явно за всички е проблем и си хванах пътя към София.Това ми беше последната крушуна и повече аз на VWWaterfalls няма да дойда.
Не мисля,че дори 1% от форума го вълнува дали ще дойда или не,но когато един друг форум за фенове на една друга марка прави събори всички са добре дошли без значение на пистата или извън нея?Но такива сектантски историй вечерта в 1 часа и такова отношение към феновете...ще ме извинявате ама не мисля че е нормално :idea: Замисъла на такива сбирки е да се събират почитатели на една и съща марка,без значение каква кола караме в момента...но уви явно за организаторите щом не сме с VW трябва да сме вън максимално далече от тях scare

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Съб 28 апр 2012 22:06

Колега, не знам дали ще ти стане по-леко, ама аз и с VW едва влязох - смисъл дойдох към 11 без 20 и беше рано да ходя да си вземам ключа за стаята в Летница, където мислех да нощувам. Впоследствие излязох и към 12 като се върнах ми заявиха не само, че не мога да вляза от същото място - през поляните вляво от паркинга, ами изобщо няма да влизам :banghead: И аз запитах защо съм платил вход, защо съм оставил половината багаж и сега като идвам да доразтоваря и никой не ме пуска все 1 искам да влезна във Ватикана...
Не казвам, че съборът не ми хареса - напротив, просто конструктивно предложение другия път да се разполагат автомобилите още по-подредено, без такива огромни алеи и тогава няма да има хора отвън :)

п.п.: Не знам колко си ходил на БМВ събори, но като цяло и при тях има дискриминация въз основа на марката, и там има неуредици така че не мисля, че са идеал ...

Потребителски аватар
mafiota_a4
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN 09.1998

Мнениеот mafiota_a4 » Съб 28 апр 2012 23:05

ChavdarChanev написа:Аз като страничен наблюдател бях за 2ра година там,не мисля че беше много уместно да се убия от път за да мога да присъствам още на 1вта вечер тоест говорим за петък вечерта 27.04 и когато стигнах да ми кажат съжелявам вие сте с различна кола от Фау Ве няма да ви пуснем.А уж идеята е да се съберат фенове на марката?Нито мислех да влизам на полянката,нито да правим някакви изпълнения малко тъпо ми стана когато разбрах че ще трябва да спа на паркинга само защото съм с БМВ и на А6цата ни и направиха атентат 2 дена преди Крушуна поради тази причина трябваше да дойдем с 328цата...Платихме си входа когато пристигнахме а именно към 01:00 вечерта на 28ми,купона беше в разгара си но уви ние не бяхме допуснати защото сме с бмв...Приспахме вечерта съгласих се нали все пак фау-ве сбирка,хайде няма да издребяваме и на паркинга си направихме веселото.Обаче когато на сутринта се събудих и видях как разни Фиат Мареа влизат директно на полянката???Някакви мерцедеси също?Решихме да отидем и да попитаме един от организаторите защо ние да не може да влезем?И пак аз като страничен фен и почитател на марката станах свидетел когато момче от форума пита един от организаторите съвсем култруно "Извинявай,дали ще може да си паркираме бмв-то тук на циментовия паркинг преди водопадите и срещу скарите и понеже още снощи платихме таксата 5 лева но не ни пуснаха"Въпросният господин отговори"Ти кво ако са ти проблем 5 лева да дойда аз да ти платя входа???" и после едва ли не от съжеление аре вкарайте го ама тая кола да не стъпва на поляната.Незнам какво е това отношение от фен към фен но на мен не ми допадна,нито съм тръгнал ръчни да опъвам нито бърнаути да правя на въпросното събиране,дойдох да се изкефя на марката така както се изкефих миналата година.Но с такова отношение от организатор към фен чашата преля,запалих си прокуженото бмв което явно за всички е проблем и си хванах пътя към София.Това ми беше последната крушуна и повече аз на VWWaterfalls няма да дойда.
Не мисля,че дори 1% от форума го вълнува дали ще дойда или не,но когато един друг форум за фенове на една друга марка прави събори всички са добре дошли без значение на пистата или извън нея?Но такива сектантски историй вечерта в 1 часа и такова отношение към феновете...ще ме извинявате ама не мисля че е нормално :idea: Замисъла на такива сбирки е да се събират почитатели на една и съща марка,без значение каква кола караме в момента...но уви явно за организаторите щом не сме с VW трябва да сме вън максимално далече от тях scare

Колега,извинявай но в темата е казано че местата са ограничени и поради тази причина няма как да си позволим да пуснем БМВ да заеме място на VW събор.

Потребителски аватар
soaring
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот soaring » Нед 29 апр 2012 6:38

Чета коментарите и съм изумен, че може да се случи такова нещо!
Все си мислях, че това е наистина "клуб на любителите на VW", но уви...
Бил съм на фест в Германия, но там няма ограничения с какво ще дойдеш, важното да искаш, да си почитател на марката и просто да дойдеш!
Всички оправдавания и доводи са излишни. :012:

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Нед 29 апр 2012 15:12

На мен ми хареса :) :beer :beer

Потребителски аватар
Viktor Cankov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Viktor Cankov » Нед 29 апр 2012 15:27

За първи път присъствах на събиране на клуба и много ми хареса,доволен съм и от съдействието на организаторите :beer :)

raix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот raix » Нед 29 апр 2012 16:16

За 2-ра година бях на сабора от 2 години почти несам пропускал събор на марката,но подобна дискриминация от рода на неможе да влезниш на поляната понеже неси избран(не визирам поляната за избрани автомобили) и да ми кажат че колата ми да стои на паркинга а не там аиде аиде моля :banghead: и явно тоя сабор освен че беше зле организиран ами и за пореден път се обеждавам в шуро-баджанащината,понеже избран автомобил така добре оценен и с интериорни и екстериорни подобрения което беше 1 и то 50 лепенки на предния капак понеже иска да си скрие цокалчетата от каманите е смешно,нито комисия за оценка имаше нито нищо апак и да не говорим че наградите се раздаваха междо организаторите и техните приятели scare,и кво излиза биеш 4 часа път за да си напалиш барбекюто и да се насладиш на любимата си марка както и на част от нашата красива България и накрая те гонят все едно ще крадеш от там или си прокажен :banghead: :banghead: :banghead: maikomila

Върни се в “Организационен”