Polo-среща ?!?
- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- cerwin_vega
- Автомобил:
- Двигател:
- ivopirinov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е тва е, идеята е адски добра за среща, даже се пада днес, да се надявам че и аз ще успея да се вмъкна в нея, ако не ще остане за следващия път, но мога да вмъкна една идея ако има заинтересовани ще е cool знаете моторджийте как си правят събори защо и ние да не успеем да си организираме подобно мероприятие всеки летен месец последната неделя за да няма разправий кога а само да се уточняват различните градове който да се посещават, така хем ще опознаваме родината хем ще се събираме на по лафче какво ще кажете?
- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
ivopirinov написа:е тва е, идеята е адски добра за среща, даже се пада днес, да се надявам че и аз ще успея да се вмъкна в нея, ако не ще остане за следващия път, но мога да вмъкна една идея ако има заинтересовани ще е cool знаете моторджийте как си правят събори защо и ние да не успеем да си организираме подобно мероприятие всеки летен месец последната неделя за да няма разправий кога а само да се уточняват различните градове който да се посещават, така хем ще опознаваме родината хем ще се събираме на по лафче какво ще кажете?
Аз съм с двете ръце ЗА !!!
Даже по-нататък, като се затопли, мога да споделя доста добри идейки за места, на които можем да се събираме .
- cerwin_vega
- Автомобил:
- Двигател:
- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: