Русенски Фолксваген клуб "АЗОТ"

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Вто 26 юни 2007 8:26

Li4o написа:Все се каня да попитам - защо пък точно "Азот" избрахте за име на клуба....повечето ваши коли са с нитро-системи ли... :roll:

Историята мълчи относно тоя въпрос, можем само да гадаем.Малко стрелям на посоки, но според мен си помпят гумите с азот :P Но това не е наша работа, ние сме прости и само разваляме на хората хубавите неща :D
П.П.Аз само да питам, барем някой ми каже, каква е връзката на тая "Азот" секта с Фолксваген клуб България, за какво се борите, за легализация ли :?: :oops: За протокола ще вметна, че се провеждат русенски срещи на vwclub.bg и който желае може да заповяда :wink:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Вто 26 юни 2007 8:31

wierdo написа:
NovobranecGT написа:
road runner написа:Тази тема много взе да наподобява русенския раздел в един популярен български авто форум :lol:

А кой е патрона :?: :D

Новобранка, сега кат писа Знайнай като види колко поста имаш болен ше се разболее да пише че има да наваксва близо 2000. Пак на всяко гърне мирудия. :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

Аз нямам нищо против никого, но изчетох доста остри реплики от страна на сектата "Азот" по адрес на русенските съфорумци и оставам с впечатление, че има хора, които имат нещо против нас и нашата обвързаност с марката и vwclub.bg :shock Нека някой ме поправи ако греша :wink:
П.П.Дреме ми на оная работа кой какво си мисли, само искам да разбера защо топката постоянно се прехвърля в нашия двор и кои сме "ние" и кои сте "вие" и за какво се борите :oops:

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Вто 26 юни 2007 8:54

Ебати мазалато, тука вече с пълна сила важи приказката, че кучето като нямало какво да прави си ближело задника, да си прави рана. Аман, бе! Мир най-накрая! Какво се дели не мога да разбера! Стига бе, хора! Спрете се най-накрая!

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Вто 26 юни 2007 9:18

wierdo написа:Бах, верно Знайнайнай тебе сън не те хваща да пишеш на компютура бе у интеренета.
Андро ко ше каеш, ау-бау ъъннн, фъшшш :D :D :D
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
road runner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот road runner » Вто 26 юни 2007 9:21

NovobranecGT написа:За протокола ще вметна, че се провеждат русенски срещи на vwclub.bg и който желае може да заповяда :wink:

Малоумно ли ще бъде ако попитам къде, че нещо много хаос настъпи около въпросните срещи - много фенове, два клана, нитро системи, зазидани номера.... Някой ще внесе ли яснота по въпроса, моля... :roll:

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Вто 26 юни 2007 11:33

Пращам ви един известен русенец :wink:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 26 юни 2007 11:46

На ivo_barns, weirdo и andreyo с настоящият пост им отправям последно предупреждение да коригират поведението си във форума...
Темата се заключва. Моля Русенски клуб "АЗОТ" да се ограничи в рамките на форума към техния сайт. Ако ваши потребители искат да участват в този форум, то да го правят като негови потребители.

Върни се в “Организационен”