Събора и още нещо...:(

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 14 юни 2007 7:06

проблема с пистата е че шефа на пистата казва ...всичко ще организирам аз и мойте хора ........ там се оказва друго ...а от дракона казват че всичко е трябвало да се организира от Vw club ..... иначе писта кърти ....връткаш ...няма хора ...има тревица за косене ..... и пак беше много забавно .....но можеше да се получи много по яко ...щото аз си изкарах яко ..тия дето се познаваме си изкарахме яко ..тия дето се запознаха си изкараха яко ...ама половината народ дето беше дошло за дръпки остана разочаровано ..... ама то и миналата година имаше същите дилеми щото пак имаше разочаровани от дръпките щото от кметството е Елена се опитаха да ни изтребят и нямаше драг, а аз и ники7878 бяхме тестовите образци дето ни пуснаха да видят какъв е шанса да се разградим взаимно :)

Потребителски аватар
Formel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Formel » Чет 14 юни 2007 8:15

На събор като на събор.Изкарах си невероятно.Отидох с идеята,че там няма да има вариате,цирк или кино а сам трябва да си направя готиното.Бях настроен позитивно и прекарах чудесно.Имаше едно дете или момче на 15г.каза ми ще се пусна на майсторското ,цял ден стоеше под напрежение докато му дойде ред да излезе на пистата, но беше щастлив.Каза ми,аз няма да се състезавам.Знаеше,че няма шанс а просто да си направи кефа,може би да си докаже нещо или имаше някъква мечта. Излезе с пасат,най малкия с най голямата кола.Като приключи с участието, ми каза"този ден никога няма да го забравя и съм безкрайно щастлив,че съм тук и сега".Той не се поинтересува за резултатите нито на другите нито за своя,радваше се,че колата не му огасна пред толкова много публика,че не бутна нито един шикан,и че се е забавлявал така както той си иска.Едно щастливо момче на един първи събор за него, ми каза"тате догодина съм на италянското."После в ресторанта пиха и се веселиха и аз бях там и аз пих и аз се веселих.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 14 юни 2007 8:15

Tyan написа: а аз и ники7878 бяхме тестовите образци дето ни пуснаха да видят какъв е шанса да се разградим взаимно :)

Опита им беше неуспешен :!: :lol: :lol:
Те не знаеха, че не само ако огледалата са ви на 2 пръста едно от друго (както беше), но и да се препокриват даже, пак ще си направим шоуто!
Основния проблем, който се получи в Елена на 2-я събор беше, че ни прецакаха с терена за писта. От там тотално ни съсипаха и предварително съставената програма. Не можахме да се включим във времето, отпаднаха и някои предварително планувани мероприятия (футболната среща, съревнованието за бързо сменяне на гума...)
Много от хората (аз включително) не знаехме как да стигнем от мястото на... да го кажем-драг-а, до мястото за награждаване. Разпръснахме се, някои, като видяха, че има проблем се поразходиха и да хапнат и докато се съберем наново бая си постояхме на празни ясли!
Това, че сега всичко беше на едно място, на пистата, освен огромния шанс всеки да може да кара на специално оборудвано и обезопасено за целта място ни даде и възможността да не се разпръскваме и всичко да протече много по-гладко и организирано.
Щом сега смятате, че организацията е била слаба, представете си какво щеше да се случи, ако трябваше да се местим на 2 или 3 места!?!? Лудница!
Пак казвам: като един от организаторите на местно ниво поемам цялата отговорност за получилите се неуредици! Приемам всяка критика.
Но ако успеете да направите критиката си и градивна, да включва конкретни, ама наистина конкретни забележки и предложения как да се избегнат за в бъдеще, ще съм наистина щастлив да ги дискутираме!
Отново лично БЛАГОДАРЯ! на всички, които присъстваха!

Formel написа:Имаше едно дете или момче на 15г.каза ми ще се пусна на майсторското ,цял ден стоеше под напрежение докато му дойде ред да излезе на пистата, но беше щастлив.

Е па това момче как ме изкефи... нямаш си на идея!
ЕВАЛА Stef4o за чудесното представяне!!!

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Чет 14 юни 2007 8:49

Tomcat написа:абе хора вие У ред ли сте, събора ми хареса много, карах на писта, карах на драг, говорих си с готини хора, изгоря ми носа, досаждах на колежката надя, всичко беше идеално.

сам си го направих, организаторите организираха точно толкова колкото трябваше. това все пак не е концерт където някой трябва да те забавлява, всичко е както си го направиш.

освен това айде стига със сръдните, не сме малки деца.

:да: Те това е истината.Припокрива се мнението ми с това на колегата!И на мен ми хареса, въпреки че се наложи да си тръгна рано рано към 3 :x .

Колкото до Дина, тя е много свестен човек, ама не щото ми е помагала нееднократно ами щото просто си е такава.И ми е много мъчно, че сега е обидена и иска да прекратява и без това епизодичните си писания във форума. :cry: Ще ми се да се опитаме да я разубедим, ама си мисля че няма смисъл май.Тя си го е решила.Уважавам решението й.

Потребителски аватар
Formel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Formel » Чет 14 юни 2007 10:38

За Дина съм чувал само прекрасни неща,не я познавам лично,но бих желал.Това което знам за нея е ,че е помогнала на безброй много хора ей така за идеята.И не искам тя да напусне клуба/форума поради някакви причини.И да си стиснат ръцете с организаторите да забравят случая да си спомнят доброто старо време и дагледат напред.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 14 юни 2007 15:54

Formel написа:И да си стиснат ръцете с организаторите да забравят случая да си спомнят доброто старо време и дагледат напред.

тва е най-убаво...

по повода си зимам бележка и се извинявам на колегите Диабло и ХИКС ако съм ги обидил с нещо... не чакам нищо насреща за което

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Чет 14 юни 2007 16:50

егати идилията,всеки се нерви а никой непризнава нищо :lol: ами да кажа като се мъчехте организаторите що невикнахте някой от нас писарите да ви помогне невярвам някой да откаже ама не дай ние сами щато после ще вземе да каже някой аз помогнах егати бозата :twisted: :lol:

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Чет 14 юни 2007 18:31

radotom написа:
Tyan написа: а аз и ники7878 бяхме тестовите образци дето ни пуснаха да видят какъв е шанса да се разградим взаимно :)

Опита им беше неуспешен :!: :lol: :lol:
Те не знаеха, че не само ако огледалата са ви на 2 пръста едно от друго (както беше), но и да се препокриват даже, пак ще си направим шоуто!
Основния проблем, който се получи в Елена на 2-я събор беше, че ни прецакаха с терена за писта. От там тотално ни съсипаха и предварително съставената програма. Не можахме да се включим във времето, отпаднаха и някои предварително планувани мероприятия (футболната среща, съревнованието за бързо сменяне на гума...)
Много от хората (аз включително) не знаехме как да стигнем от мястото на... да го кажем-драг-а, до мястото за награждаване. Разпръснахме се, някои, като видяха, че има проблем се поразходиха и да хапнат и докато се съберем наново бая си постояхме на празни ясли!
Това, че сега всичко беше на едно място, на пистата, освен огромния шанс всеки да може да кара на специално оборудвано и обезопасено за целта място ни даде и възможността да не се разпръскваме и всичко да протече много по-гладко и организирано.
Щом сега смятате, че организацията е била слаба, представете си какво щеше да се случи, ако трябваше да се местим на 2 или 3 места!?!? Лудница!
Пак казвам: като един от организаторите на местно ниво поемам цялата отговорност за получилите се неуредици! Приемам всяка критика.
Но ако успеете да направите критиката си и градивна, да включва конкретни, ама наистина конкретни забележки и предложения как да се избегнат за в бъдеще, ще съм наистина щастлив да ги дискутираме!
Отново лично БЛАГОДАРЯ! на всички, които присъстваха!

Formel написа:Имаше едно дете или момче на 15г.каза ми ще се пусна на майсторското ,цял ден стоеше под напрежение докато му дойде ред да излезе на пистата, но беше щастлив.

Е па това момче как ме изкефи... нямаш си на идея!
ЕВАЛА Stef4o за чудесното представяне!!!
евала колега за поетата отговорност :bowdown от два дена се опитвам да го обясня на драго че организацията не беше на ниво и да се извини на колегите останалите недоволни от събора ама той продалжава да се прави на велик!

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 14 юни 2007 18:50

titi28 написа:..............................евала колега за поетата отговорност :bowdown от два дена се опитвам да го обясня на драго че организацията не беше на ниво и да се извини на колегите останалите недоволни от събора ама той продалжава да се прави на велик!

Според мен Драго няма ,а и другуте момчета нужда да се извиняват на когото и да било и за каквото и да било,да не би да си мислите че вие където се пишете на големата работа щехте да организирате по-добре ,а..........на кви ми се праите бе на много великили че да ви се извинява некой аре моляви се.Момчетата това което направиха визирам всички и от Пловдив тийм-те според мен понесоха голяма тежест с хотелите и ресторанта просто се справиха на ниво и незаслужават това държание и говорене на глупости по техен адрес,вярно че винаги има какво да се желае,велики хора няма,така че ...........Колкото до Дина,аз се извиних че вината до голяма степен е моя че устата ми е голяма ,но аз ше си изкупувам вината,грешката според мен е била че не са и се обадили в момента преди награждаването да се разберът как да си получи наградата,затова че са виновни виновни са,но да седите и да оплювате тези хора не съм съгласен.Ако не пишете за добро то поне непишете за лошо:Или добро или нищо,а вие то а тук го сърби другия там,като не ви харесва колеги предлагам другия път въобще да нейдвате да разваляте настроеннието на хората с тези глупави приказки :evil:

Потребителски аватар
titi7707

Мнениеот titi7707 » Чет 14 юни 2007 20:24

аре стига сте се защитавали столичани бъдете по земни като колегата radotom неможе един събор да бъде обявен за 10,00 начален час а да започне реално след 12,00 лично аз съм събудил детето си в 6,00 за дойдем на време и тя проспа целия път на отиване и връщане!600+ човека се чудеха какво да правят след като разгледаха колите повечето отидоха на скара бира и там и останаха. в момента когато излезнаха първите коли никой не обяви какво става кой клас коли излизат какъв ще е регламента на първото състезание и т.н. наградите оптичен тунинг трябваше да се определят не от трима а от 20 човека примерно всеки да оцени по точки участниците и събралия най голям брой точки да спечели!пистата нямаше никаква видимост на старт финала се виждаше само как се разминават колите по завойте не се виждаше нищо!поради закъснението пропуснахме последните две състезания защото трябваше да пътуваме!като се има предвид след 15,00 колко коли останаха правете си изводите! е кажете от какво да съм доволен?не съжалявам че съм присъствал догодина живот и здраве пак ще дойда и се надявам че който организира събора ще си вземе поуки от този и нивото на организация ще е на най високо ниво! за догодина не е лошо като предложение организаторите да пойскат помощ и от останлите колеги за каквото и да е тук във форума има много съвестни хора и мисля че който с каквото може ще помогне!

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 14 юни 2007 20:50

titi28 написа:аре стига сте се защитавали столичани бъдете по земни като колегата radotom неможе един събор да бъде обявен за 10,00 начален час а да започне реално след 12,00 лично аз съм събудил детето си в 6,00 за дойдем на време и тя проспа целия път на отиване и връщане!600+ човека се чудеха какво да правят след като разгледаха колите повечето отидоха на скара бира и там и останаха. в момента когато излезнаха първите коли никой не обяви какво става кой клас коли излизат какъв ще е регламента на първото състезание и т.н. наградите оптичен тунинг трябваше да се определят не от трима а от 20 човека примерно всеки да оцени по точки участниците и събралия най голям брой точки да спечели!пистата нямаше никаква видимост на старт финала се виждаше само как се разминават колите по завойте не се виждаше нищо!поради закъснението пропуснахме последните две състезания защото трябваше да пътуваме!като се има предвид след 15,00 колко коли останаха правете си изводите! е кажете от какво да съм доволен?не съжалявам че съм присъствал догодина живот и здраве пак ще дойда и се надявам че който организира събора ще си вземе поуки от този и нивото на организация ще е на най високо ниво! за догодина не е лошо като предложение организаторите да пойскат помощ и от останлите колеги за каквото и да е тук във форума има много съвестни хора и мисля че който с каквото може ще помогне!

- какво общо има клуба с техническия преглед заради който закъсняхме?
- защо от 20 човека ??? а може би трябваше от 500? повярвай ми точно тези 3-ма човека са много уважавани хора от форума и точно в тази специалност...
- какво по-дяволите имаме общо с видимоста на пистата те питам пак?
да ти построя трибуна ли????

някаква агресия на столичани - провинциалисти ми избиваш...
да ти се извинявам аз на теб - кой си ти?

много въпроси ти зададох нищо не отговори...

най-важния защо не дойде да помагаш на място като видя че не върви???

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Чет 14 юни 2007 21:00

:012: МИР бе Хора !!! :drunk

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Чет 14 юни 2007 21:01

Стига сте бълвали жлъч, единствения недостатък беше, че вместо пет хиляди, дойдоха петстотин.Всичко останало е кой как си го направи.........

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 14 юни 2007 21:02

scirocco gt написа: единствения недостатък беше, че вместо пет хиляди, дойдоха петстотин.Всичко останало е кой как си го направи.........

много си прав...

Потребителски аватар
titi7707

Мнениеот titi7707 » Чет 14 юни 2007 21:12

ами нали вие сте знаели че ще има технически предлед защо не сте предвидили с колко ще ви забави?тримата сте уважавани но пристрастни затова това трябва по голямо жури ето една моя идея за следващия събор но на дали ще се приеме!видимоста трябваше да прецените при избора на място затова попитах защо калояново?провинцията си е провинция видя как постъпи radotom пое ударите от нашите писания защото е пич и винаги бих пил по бира с такива съвестни хора като него.на мен нейскам да ми се извиняваш напиши го за всички който не получиха това което очакваха и аз лично ще пусна благодарности за организаторите!

Върни се в “Организационен”