bobo7 написа:Бота имаше предвид че на самата среща пред НИМ, се минава с неразумна скорост, А ИМА И ДЕЦА!!!!
Па нека шофиорите имат глави на раменете, но до кога!
Malok написа:Е при положение че се знае за ко се отива там и сички си прават кото си искат ко толкова се възмущавате, а да го коментирате едвали ще има някакъв ефект .Я някой му обърне внимание я не .
боте,ялова е тая работа дето я говориш.Мноу народ всеки мисли че по- от другия и така стават тея работи.Знаеш че дори да ни изгонят ,пак се пускат по самото околовръстно(повечето мотори) и на никой не му пука за другия.Важното е да се покаже какво може (самия и МПС-о му)Рацериbatmilko написа:да.... няма смисъл "постоянно да мелим и размахваме пръст" за неразумното каране
но като организирана проява на Бояна според мен има смисъл да се мили за проявите ни там...
щото хората дето са дошли на срещата убаво, да се пазят, ма хората дето са дошли до музея и т.н.
абе ръчкайте, се ми е едно, дано наистина "органите" да са по-строги, щото съвсем преди малко четох на едно друго място, че все още за превишена скорост 30+ (100 лв. и книжка за 1 месец) катаджиите зимат по 10 лв.(доста строго
)
дано все пак "някой ми обърне внимание"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта