Месечна среща пред Н.И.М. 29.07.2007 - 17:00

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Formel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Formel » Вто 31 юли 2007 10:14

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 31 юли 2007 12:33

bobo7 написа:Бота имаше предвид че на самата среща пред НИМ, се минава с неразумна скорост, А ИМА И ДЕЦА!!!!

Па нека шофиорите имат глави на раменете, но до кога!

Еми да там си ръчкат яко... ама нищо неможем да направим.. Можем само да се надяваме да не стане някой съкатлък и това е

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 31 юли 2007 13:03

Vextor написа:И аз си карам по българия със 100+ при слаб трафик , какво толкова .... Всеки сам си прави преценка на пътя :idea:

браво...

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 31 юли 2007 15:20

bobo7 написа:Бота имаше предвид че на самата среща пред НИМ, се минава с неразумна скорост, А ИМА И ДЕЦА!!!!

Па нека шофиорите имат глави на раменете, но до кога!

Докато някой не им вземе книжката!Ето до тогава.Или докато не ги спрат 2-3-4 пъти с 10-20км отгоре и платят глобите.Нещо, което вече е задължително за разлика от преди.Да видим после дали ще карат неразумно. 8) Мисълта ми с предишния пост беше, че е излишно това постоянно меляне във форумите и размахване на пръсти.Има си контролен орган, той се занимава с това, и с задоволство наблюдавам, че напоследък са строги.Ние тук няма как да влееем акъл в главата на някой си.Уморих се да слушам кой как кара, къде каква зверска катастрофа станала и къде им бил акъла.Нищо не правим само си губим времето с празни приказки.Другото нещо което искам да споделя е, че това е автомобилна среща.На автомобилните срещи има автомобили и най-разнооооообразни водачи.От толкова много хора няма как 2-3-ма да не се развилнеят с колите (особено в България и то на среща на Фолксваген :!: ).Това е нормално за такова мероприятие.Нека родителите знаейки това да си направят сметката къде е безопасно и какъв риск поемат водейки децата си там.Това не е катерушката в парка, където е невъзможно да видиш бързо движеща се кола, за да се възмутиш.Аз лично не бих завел детето си на такова място да диша бензина и да му трещят разни бараки на главата.Секи си знае за себе си.

Надявам се се разбра от поста ми, че аз също съм против тия глупости.Лично аз съм давал газ един единствен път, когато някой ме помоли да го повозя с новото гърне, и то надолу към детелината, а не при хората.

ПП Vextor-а го предлагам за линчуване.Как смееш да вдигаш 100 километра в час по България не те е срам. :wink:

Потребителски аватар
Malok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Malok » Вто 31 юли 2007 16:12

Е при положение че се знае за ко се отива там и сички си прават кото си искат ко толкова се възмущавате, а да го коментирате едвали ще има някакъв ефект .Я някой му обърне внимание я не .Но пък за сметка на това някой ми се е израдвал на голфчето гледам добре са го поснимали :) мерси тамън нямах негови снимки

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Вто 31 юли 2007 16:21

Malok написа:Е при положение че се знае за ко се отива там и сички си прават кото си искат ко толкова се възмущавате, а да го коментирате едвали ще има някакъв ефект .Я някой му обърне внимание я не .

май на теб ще трябва да ти отговоря.

Колко хора има в НИМ, когато има сбирки на автомобилни клубове?
еми има и майки с деца и т.н.......
Аз не се претиснявам са себе си, а са хората който са там в неделния ден да се разходят до музея!

и както спираме, няма необходимата видимост, за да си правим дрифт, драг.......

а дано ме разбереш

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 31 юли 2007 16:27

да.... няма смисъл "постоянно да мелим и размахваме пръст" за неразумното каране

но като организирана проява на Бояна според мен има смисъл да се мили за проявите ни там...

щото хората дето са дошли на срещата убаво, да се пазят, ма хората дето са дошли до музея и т.н.

абе ръчкайте, се ми е едно, дано наистина "органите" да са по-строги, щото съвсем преди малко четох на едно друго място, че все още за превишена скорост 30+ (100 лв. и книжка за 1 месец) катаджиите зимат по 10 лв. :wink: (доста строго :evil: )

дано все пак "някой ми обърне внимание"

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 31 юли 2007 16:31

batmilko написа:да.... няма смисъл "постоянно да мелим и размахваме пръст" за неразумното каране

но като организирана проява на Бояна според мен има смисъл да се мили за проявите ни там...

щото хората дето са дошли на срещата убаво, да се пазят, ма хората дето са дошли до музея и т.н.

абе ръчкайте, се ми е едно, дано наистина "органите" да са по-строги, щото съвсем преди малко четох на едно друго място, че все още за превишена скорост 30+ (100 лв. и книжка за 1 месец) катаджиите зимат по 10 лв. :wink: (доста строго :evil: )

дано все пак "някой ми обърне внимание"
боте,ялова е тая работа дето я говориш.Мноу народ всеки мисли че по- от другия и така стават тея работи.Знаеш че дори да ни изгонят ,пак се пускат по самото околовръстно(повечето мотори) и на никой не му пука за другия.Важното е да се покаже какво може (самия и МПС-о му)Рацери :idea:

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 31 юли 2007 16:50

Неска 10 утре 10 ама на другия ден няма да му вземат.И така 2-3-4 пъти и като го одрънкат 100 кинта да видиш ше дава ли газ.А и са те карат да си плащаш сички глоби от доста години назад.Та никак не е приятно.Но така трябва да бъде.Както и да е.И аз не одобрявам ама еъ на хора сякви.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 31 юли 2007 17:34

Изображение
Изображение

:lupe :gruebel като че ли черната решетка си беша по хубава...

Потребителски аватар
Malok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Malok » Вто 31 юли 2007 19:21

bobo7 написа:а дано ме разбереш

Не на мен тия философий ,нетрябва да ми обесняваш на мен аз просто изразих мнение ,не съм от съзтезателния тим на фолксваген .Явно не се ми прочел мнението внимателно иначе щеше да разбереш ,че аз ваще самоче се колебая дали ще има ефект от приказките.

Потребителски аватар
Formel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Formel » Вто 31 юли 2007 20:42

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 31 юли 2007 21:03

Stefan написа: :lupe :gruebel като че ли черната решетка си беша по хубава...

И аз така мисля. :roll:

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Сря 01 авг 2007 10:07

И аз така мисля!! 8)

Върни се в “Организационен”