MKII - Изпратихме го в последното му пътуване
- CyBeR SoUnD
- Автомобил:
- Двигател:
- ivan20071983
- Автомобил: Passat
- Двигател: AHL
mnogo ni lipsva
Мина време от този най-черен ден, но споменът за Вальо е все така кристално чист, всичко свързано с него-как се усмихваше, как ни поглеждаше и все си мисля, че не може да е вярно, очакваха ни много хубави моменти занапред, а сега просто го няма.Толкова е просто да го кажеш, е едновременно е невъзможно да го проумееш.Често се питам къде е сега, не вярвам, че е далеч, мисля си, че често е с нас, просто не можем да го видим.Имаме толкова много неща да му кажем, щеше да бъде много щастлив да го преживее с нас, но просто в момента не мога да отида на гроба му, за да му кажа, сигурна съм, че ще ме чуе и ще се усмихне по неговия си начин.
Просто Ивето,когато ходи да му каже, че много ни липсва , на всичките му приятели.
Колкото и безчувствено да звучи, за нас животът продължава, ще продължим да се смеем и да плачем без него, остават ни само спомените за един чудесен приятел и надеждата, че е някъде на по-добро място.
Просто Ивето,когато ходи да му каже, че много ни липсва , на всичките му приятели.
Колкото и безчувствено да звучи, за нас животът продължава, ще продължим да се смеем и да плачем без него, остават ни само спомените за един чудесен приятел и надеждата, че е някъде на по-добро място.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Той знае, че ни липсва на всички! Много са хората които не дойдоха, за да го запомнят такъв какъвто беше и винаги ще бъде в сърцата ни! Много бяха и хората които го изпратиха с огромна мъка, мъка която винаги ще е в душите и сърцата ни! Искахме всички да му кажем колко го обичаме, как не можем без него, и колко много искаме да е до нас, да не ни оставя, да ни радва с шегите си и изобщо с присъствието си! Липсата му се усеща всяка секунда,всеки изминал ден е все по-трудно! Факт е, че най-добрия си отиде нелепо, без да е виновен за нищо! Знам че е с нас, но когато поискаме да го видим сърцата ни се късат...! Всеки иска нещо да направи, за да го върне, но за съжаление сме безсилни....!
"ВСИЧКИ МНОГО ГО ТЕ ОБИЧАМЕ"- казах му го докато беше в кома!
В петък стават 40 дни откакто го няма сред нас! Ако някой иска да дойде - 11:00 ч. на гроба!
"ВСИЧКИ МНОГО ГО ТЕ ОБИЧАМЕ"- казах му го докато беше в кома!
В петък стават 40 дни откакто го няма сред нас! Ако някой иска да дойде - 11:00 ч. на гроба!
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател: