Ми сглобете де, толкова ли е трудно...suba написа:Ми айде да зглобим един,че няма къде да си спираме тараляските
Сериозно-ще има ли гараж?

Ми сглобете де, толкова ли е трудно...suba написа:Ми айде да зглобим един,че няма къде да си спираме тараляските
Сериозно-ще има ли гараж?

ISRalien написа:Аз се занимавам с гаража, ама съм зле с времето..
Ще стане някога...
Мен псувайте де

Иво, в това предложение има много резон.К.Одаджийски написа: гаража празен, с линк някъде към стария гараж и всеки да си прехвърля сам информацията, таман ще се актуализира

tih написа:... както беше преди с правилото за определен брой мнения за да може да се пуска обява...
 ).Не че и сега не се пишат стотици безсмислени мнения, но преди беше ужас. А и по този начин, дори един човек да е коректен по отношение на обявата си, се принуждава да спеми за да набере необходимия брой мнения.Защото този брой мнения не е абсолютен показател, че един човек е коректен. Може да има и няколко хиляди мнения, пък да е нещастник и да се опита да те "изработи". А и има хора, които почти не пишат и главно четат по форума и ако им се наложи да продават нещо, ще стане една мътна и кървава
 ).Не че и сега не се пишат стотици безсмислени мнения, но преди беше ужас. А и по този начин, дори един човек да е коректен по отношение на обявата си, се принуждава да спеми за да набере необходимия брой мнения.Защото този брой мнения не е абсолютен показател, че един човек е коректен. Може да има и няколко хиляди мнения, пък да е нещастник и да се опита да те "изработи". А и има хора, които почти не пишат и главно четат по форума и ако им се наложи да продават нещо, ще стане една мътна и кървава
kiril_bulgaria написа:Предлагам нов подфорум:
VW пътешествия и хоби или както решите да се казва
Място където всеки да сподели нещо от своето хоби, пътешествия, лятна или зимна почивка, пътувания в чужбина, маршрути в BG и EU, преминавания на граници и др.

? Преди 2-3 минути отворих въпросната страница и  още не го е заредило
 ? Преди 2-3 минути отворих въпросната страница и  още не го е заредило  
Nafta написа:Чиче Кире е от Лада Клуба и е достатъчно сериозен,за да предлага такива работи Ямахо
Айде кажете ми сега нали уж клиповете не зареждаха без да са натиснати
? Преди 2-3 минути отворих въпросната страница и още не го е заредило
BeckoTDI написа:Незнам може и да е писано по въпроса, но сега ми направи впечетление, че снимките по платените обяви не се отварят.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта