Локални срещи в Младост? - Архив
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
lowrider написа:Готово сега имам зимни отзад, ама отпред съм с летните щото ми прецакаха единия болт на едната предна джанта и сега няма махане, утре ще го мислим. Ама и така изкатери ледовете около Копитото
п.п. Аве един път да не дойда и Вие веднага сте награбили Деница, кво награбили, направо сте я разкрачили там(големи снимки
)
Дени, кога ше хоим на боулинг само двамата
ш!
на опашката!
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:Колеги (и колежки), довечера да си донесете повечко пари, защото ще нося една кутийка, в която е желателно да пускате пачки по стотачки![]()
Пак да напомня - носете играчки. Ще раздам разяснителни листове за к'во аджеба събирам пари и играчки
може ли да дойдеш час по рано или пък друг ден че имам желание ама довечера съм ангажиран
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Дашо написа:ISRalien написа:Колеги (и колежки), довечера да си донесете повечко пари, защото ще нося една кутийка, в която е желателно да пускате пачки по стотачки![]()
Пак да напомня - носете играчки. Ще раздам разяснителни листове за к'во аджеба събирам пари и играчки
може ли да дойдеш час по рано или пък друг ден че имам желание ама довечера съм ангажиран
до 7 часа съм на работа

Или на следващата

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lowrider написа:Готово сега имам зимни отзад, ама отпред съм с летните щото ми прецакаха единия болт на едната предна джанта и сега няма махане, утре ще го мислим. Ама и така изкатери ледовете около Копитото
п.п. Аве един път да не дойда и Вие веднага сте награбили Деница, кво награбили, направо сте я разкрачили там(големи снимки
)
Дени, кога ше хоим на боулинг само двамата
Това си го позволява само с хора от

- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983