Потребители и професиите им
айде като се хвалим .....
.... да си кажа и аз.аз съм автобояджия, но по образование съм техник, технолог, монтьор на ДВГ
- Luchezar_K
- Автомобил:
- Двигател:
- TheBlackDevil
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
dzola написа:мдам и аз се занимавам с компютри.....по-точно WebHosting; Водят ме Сървър съпорт на сървъри с отдалечен достъп.... Не е особенно интересно и по цял ден се занимаваш с идиоти от америка![]()
Ако мога да помогна на някой - ще се радвам
колега ще си ми

- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
pepone написа:dzola написа:мдам и аз се занимавам с компютри.....по-точно WebHosting; Водят ме Сървър съпорт на сървъри с отдалечен достъп.... Не е особенно интересно и по цял ден се занимаваш с идиоти от америка![]()
Ако мога да помогна на някой - ще се радвам
колега ще си ми, с тази разлика, че аз говоря с "високо" интелигентни хора от цял свят
А ша ма извиняваш ма Американците са си тъпи както рече колегата иа пък твойте незнам какви са ма и аз си говоря с ентелекти от половината свят еми по читаво от нашенеца нема!
Та по темата: Машинен инженер - ТУ София, работил като: технолог, програмист, бригадир, оператор и дизайнер с

И сега става интересното: В момента съм Mechanical test engineer при R&D в SNI- София. Компанийката прави 90% от високотемпературните сензори за автомобилите по целия свят

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Работя повече от 3 години в LukOil (нефтозавода) като техник, компютърен (но оправяме не само компютри).
Иначе съм работил като ... хлебар
(в една доста голяма фирма за хляб и хлебни изделия) поне гладен няма да умра мога да си меся хляб
Работил съм и като ... SECURITY на летище Бургас (гледах на рентген какво изнасят пътниците с големите си куфари)
В свободното време ...
Всестранна личност ... не съм се хванал ... не съм се научил ... не съм го направил
Иначе съм работил като ... хлебар

В свободното време ...

Всестранна личност ... не съм се хванал ... не съм се научил ... не съм го направил