Старозагорски срещи - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
d.borimirov
Автомобил: MK3_ABF
Двигател:

Мнениеот d.borimirov » Вто 11 ное 2008 15:00

Winner25 написа:
ДАНЧО написа:... в Казанлък е същата работа може и повече да са защото повече се познават...

Ами не е точно така. Аз преди да почнем да се срещаме никой не познавах :)
Проблема според мен е че хората които четат редовно форума ( даже и организационен) са малко.

от Казанлък никои с никои не се познаваше, ако се саберем и от двата града някои пат защо да не се запознаем, слу4аино колегата ДИДО като идваше с джетата в на4алото да се познавахте... слу4аино и тои маи е хварлял по 10 лв. бензин... и докато мислим така ''закакво да ходим, те ще са 1/2/3'' никога няма и да станем пове4е...

Последна промяна от d.borimirov на Вто 11 ное 2008 15:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Вто 11 ное 2008 15:18

Калоян Кирилов написа:Къде отидоха старите кучета, driver, B_O_S_S и компания. Безследно изчезнали? :roll:

аз съм тука е , ама ся не съм с ФауВе, чакам да стане готово и тогава ще съм си пак редовен .. сега с това такси ... една неделя имам кола на другата нямам ... не мога да дам точен отговор и за това не ангажирам никого с нищо :)

Потребителски аватар
GolfGtI115
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GolfGtI115 » Вто 11 ное 2008 15:45

д.боримиров в прав!щом си фен и искаш да има такива сбирки ще даваш по 10лв е и по повече.аз как заредих 15лв газ и отидох до кз.сега пак ще го направя защото там поне се сабират.даже и от карлово идвал някъв пич-еваларка :wink: до вчеара влизах тука само за да гледам техническия форум,ко ида ми каже че се правят сбирки?се едно тая неделя да не ида в кз и колегите да кажат Ааа аре е аз пари за бензин да ида на среша не давам?!не е така.един път някои ще му се наложи,другия път ще доиде..
Аз не си нагласям часа както на мен ми е удобно,ясно казах че мога до 4.ако някои е навит и му е по изгодно кум 2 да са срещите да каже!след 4 съм на работа и естествено колегите от стара загора се сърдят щото съм навитак,пък до сега не съм ходил на 1 среща...

Потребителски аватар
ZLaTa_KiFLa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ZLaTa_KiFLa » Пет 14 ное 2008 21:58

Еее и утре няма да мога да пристигна навреме за срещата... мн гадно

Потребителски аватар
Golf_Blade
Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
Двигател: M43B16

Мнениеот Golf_Blade » Нед 16 ное 2008 1:36

Ще има ли среща тая Неделя!? Айде да се съберем бе хора! :o

Потребителски аватар
GolfGtI115
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GolfGtI115 » Нед 16 ное 2008 12:31

в колко?аз съм за

Потребителски аватар
hosetovw
Автомобил: VW MK5 GTI DSG
Двигател: 2.0 TFSI BWA
Контакти:

Мнениеот hosetovw » Нед 16 ное 2008 17:59

Днес ви чаках от 17,10ч. до 17,45ч. ама никой не се появи ... :roll:

Потребителски аватар
Golf_Blade

Мнениеот Golf_Blade » Нед 16 ное 2008 18:37

hosetovw написа:Днес ви чаках от 17,10ч. до 17,45ч. ама никой не се появи ... :roll:

Верно ли,не думай! И аз си изпих кафето миналия път сам,споко! :wink:

Потребителски аватар
hosetovw
Автомобил: VW MK5 GTI DSG
Двигател: 2.0 TFSI BWA
Контакти:

Мнениеот hosetovw » Нед 16 ное 2008 18:54

Да ама на мен това ми беше единствената възможност да дойда в неделя и да се видим !!! :wink:

Потребителски аватар
ДАНЧО
Автомобил: Audi A4 B6
Двигател: AVB 2003

Мнениеот ДАНЧО » Нед 16 ное 2008 21:32

Нещо много ни куца организацията , според мен и часа не е изобщо добър поне според мен.В 17:30 ч. е вече тъмно зимата е и студено , кой луд ще се грабне чак до Опет.Аз натам ходя два пъти в годината ако ходя към Хасково(Димитровград).И да кибича на някаква бензиностанция и то точно на тази нещо не ме блазни.Така като гледам не само аз го мисля това щом никой не ходи на тия сбирки освен 3-ма 4-ма фена.Но работата е там че трябва да се съберем повече хора.Да се смени мястото на срещата на по централно място и поне за зимата да се смени и времето да е по ранен час. :bounce

Потребителски аватар
GolfGtI115
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GolfGtI115 » Нед 16 ное 2008 22:30

данчо братл и аз тва говорих за по ранен час ама не съм а организатора.така че подкрепям те за часа.за мястото мен не ме бърка.аз ходя в казанлък на срещата им пък из стз да не доида!

Потребителски аватар
neiki4a
Автомобил: polo 6n1
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот neiki4a » Нед 16 ное 2008 22:54

ДАНЧО написа:Нещо много ни куца организацията , според мен и часа не е изобщо добър поне според мен.В 17:30 ч. е вече тъмно зимата е и студено , кой луд ще се грабне чак до Опет.Аз натам ходя два пъти в годината ако ходя към Хасково(Димитровград).И да кибича на някаква бензиностанция и то точно на тази нещо не ме блазни.Така като гледам не само аз го мисля това щом никой не ходи на тия сбирки освен 3-ма 4-ма фена.Но работата е там че трябва да се съберем повече хора.Да се смени мястото на срещата на по централно място и поне за зимата да се смени и времето да е по ранен час. :bounce

извинявай много ама ти да не ходиш пеш до опета??и тва че в 5 ставало тъно ми дай да си стой по къщите и да не излизаме вечер че е вече тъмно и много студено дрън дрън ся празни оправдания който иска даходи на срещите ще отиде независимо каде и кога е тя
п.п. колега с това си мнение не съм искал да се заяда стеб

Потребителски аватар
ДАНЧО
Автомобил: Audi A4 B6
Двигател: AVB 2003

Мнениеот ДАНЧО » Нед 16 ное 2008 23:23

Аз също не искам да се заяждам с никой.Просто изразявам личното си мнение , все пак аз не живея сам и трябва да се съобразявам и с жена си.Аз незнам как стоят при вас нещата , и какво се прави и какво искате да правим на тази среща.Сами ли ходите.Може ли да взема и нея.Но ако е само тя момичето май няма да и е много интересно :) Така че дайте да се организираме и да се видим.

Потребителски аватар
Golf_Blade

Мнениеот Golf_Blade » Пон 17 ное 2008 0:47

ДАНЧО написа:Аз също не искам да се заяждам с никой.Просто изразявам личното си мнение , все пак аз не живея сам и трябва да се съобразявам и с жена си.Аз незнам как стоят при вас нещата , и какво се прави и какво искате да правим на тази среща.Сами ли ходите.Може ли да взема и нея.Но ако е само тя момичето май няма да и е много интересно :) Така че дайте да се организираме и да се видим.

Вземи ако искаш и тъщата(луд ли си :)!) , айде предложете де,предложете час който според вас ще е удобен на повечето запалянковци! По обед ако е ще речете че имате работа,преди обед да е ше кажат някои че спят още,след обед кам 5 ви било страх от тъмното и студеното! ЕЕЕЕеееееееее то не мой и х..я в рая и душата в рая! Ся,тва са тъпни!

П.П. Нейкич,кога ще ми се обадиш гъз мръсен да пием кафе,да ти покажа новата придобивка! ?? :)

Потребителски аватар
neiki4a
Автомобил: polo 6n1
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот neiki4a » Пон 17 ное 2008 8:31

П.П. Нейкич,кога ще ми се обадиш гъз мръсен да пием кафе,да ти покажа новата придобивка! ?? :)[/quote]

в четвъртак или петък се прибирам дай си тела на лс ,че си бях прецакал тела и ще се разнерем пък ако искате срещата може да я преместим в събота като съм и аз в стз да мога да идвам :lol:

Върни се в “Организационен”