да определено не сме сериозни.има супер мн фенове но...все неможем да се саберем като хората.Хондиофците се сабират по 14-15 коли!!!
Старозагорски срещи - Архив
- GolfGtI115
- Автомобил:
- Двигател:
някои колега беще предложил някъде да е по близо до града.аз предлагам доло до гарата има един паркинг.мисля 1е е по близо до опет и които го домързи до опет поне там е по близо.за час предлагам 1-2 по обед.
да определено не сме сериозни.има супер мн фенове но...все неможем да се саберем като хората.Хондиофците се сабират по 14-15 коли!!!
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
GolfGtI115 написа:някои колега беще предложил някъде да е по близо до града.аз предлагам доло до гарата има един паркинг.мисля 1е е по близо до опет и които го домързи до опет поне там е по близо.за час предлагам 1-2 по обед.
Братле за мен няма проблем , но нарочно съм написал тези места , малко по диви са

- GolfGtI115
- Автомобил:
- Двигател:
- GolfGtI115
- Автомобил:
- Двигател:
- GolfGtI115
- Автомобил:
- Двигател:
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
абе няма смисал да спорите за хонди и за глупости, разберете се на някакво удобно място и с малко постоянство ще се саберете. ще говоря тук с мом4етата да се организираме и ако може тази неделя да се съберем и да ви доидем на гости, но нека е към 2/3 4аса по обят 4е се стъмнява по рано..
ПОЗДРАВИ
(ние за място неможем да предложим, 4е поне на мен Стара Загора ми е тъмна Индия)
ПОЗДРАВИ
(ние за място неможем да предложим, 4е поне на мен Стара Загора ми е тъмна Индия)
- ДАНЧО
Никога не съм искал да споря за марки коли.В крайна сметка всички сме хора всеки има вкус и предпочитания.А за срещата няма проблеми, като се замислих най-хубавото място за среща е паркинга под Самарското знаме.Ако се съгласите аз ще ви чакам на входа от Казанлък и ще ви ескортирам
до мястото от там ще се съберем да се запознаем , да направим някоя и друга снимка че да ги постнем тук после можем да минем по към центъра па да ни видят колко момци сме се събрали
да пийнем по нещо и айдеее кой от където е до следващата среща.Айде надъхайте се и да се видим!

-
Калоян Кирилов
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- ДАНЧО
Часът за мен е без проблем.В 10:00 карам жена ми на работа и от там съм свободен.Разберете се кога на всички е най-удобен и да стигнем до консенсус.
П.С. Консенсус означава общо съгласие между членовете на дадена група или общност. Процесът на постигане на консенсус подразбира внимателно зачитане на мнението на всеки член на групата и колективно доверие в личната преценка на всеки член за следващите му действия. В идеалния случай, тези, които желаят да предприемат някакво действие, желаят да изслушат тези, които са против, тъй като разчитат, че последвалият дебат ще подобри консенсуса.
П.С. Консенсус означава общо съгласие между членовете на дадена група или общност. Процесът на постигане на консенсус подразбира внимателно зачитане на мнението на всеки член на групата и колективно доверие в личната преценка на всеки член за следващите му действия. В идеалния случай, тези, които желаят да предприемат някакво действие, желаят да изслушат тези, които са против, тъй като разчитат, че последвалият дебат ще подобри консенсуса.