Потребители и професиите им
- porko
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AAU 1994
Re: Потребители и професиите им
От Русе.Стругар,координатчик,фрезист,шлайфист.Бивш моряк по Дунав.Хоби-радиолюбител(lz4an),риболов.Автомобил-Polo Fox 1994 1.1 AAU.55 години.Харесвам рок от осемдесетте.От малко по-твърдия.
- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
Шофьор на камион във момента 

Ами студент по финанси и международна търговия(втора година) Иначе помагам в семейния бизнес международен транспорт - Северозападна европа - БГ и обратно (обичам да се човъркам из камионйете
)
А тук в София се чудя и мая на хората от типа " ООО КОПЕЛЕ КВООО СТААА ВЕ... МИ НИЩО Е ТАКОА СУПЕР ДОБРЕ МИ Е" които могат да се намерят в борисовата с бира в ръка..... бахти олигофрените не е истина...

А тук в София се чудя и мая на хората от типа " ООО КОПЕЛЕ КВООО СТААА ВЕ... МИ НИЩО Е ТАКОА СУПЕР ДОБРЕ МИ Е" които могат да се намерят в борисовата с бира в ръка..... бахти олигофрените не е истина...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
е тия не са от София 

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
от 2 дена монтажник на климатици съм аз 

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
designer1 написа:pepone написа:dzola написа:мдам и аз се занимавам с компютри.....по-точно WebHosting; Водят ме Сървър съпорт на сървъри с отдалечен достъп.... Не е особенно интересно и по цял ден се занимаваш с идиоти от америка![]()
Ако мога да помогна на някой - ще се радвам
колега ще си ми, с тази разлика, че аз говоря с "високо" интелигентни хора от цял свят
А ша ма извиняваш ма Американците са си тъпи както рече колегата иа пък твойте незнам какви са ма и аз си говоря с ентелекти от половината свят еми по читаво от нашенеца нема!
Та по темата: Машинен инженер - ТУ София, работил като: технолог, програмист, бригадир, оператор и дизайнер си без ЦПУ режещи макини
![]()
И сега става интересното: В момента съм Mechanical test engineer при R&D в SNI- София. Компанийката прави 90% от високотемпературните сензори за автомобилите по целия святАко на някой му се скапи същия сензор да се обжда овреме! Ще намерим нов! Ташака е че с тея икономически кризи тази година коледна премия йок , тай че напазарете си сензори от мен
Тея не фалираха ли бе колега епиковец

Докато бях студент работих и аз там като project(test) engineer
Програмист и оператор на машини с ЦПУ в една италианска фирма за хидравлични цилиндри тук в България
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
в момента съм складажия в една строителна фирма. всевозможни копални услуги, копаем със багери, строим огради.
Завършъл съм полска и англиска филоилогии. располагам със 4 езика - руски, ангийски, полски, латвийски и 5и е български (обаче още го уча, за съжеление самостоятелно)
ако на някой му трябва преводи пишете ЛС
Завършъл съм полска и англиска филоилогии. располагам със 4 езика - руски, ангийски, полски, латвийски и 5и е български (обаче още го уча, за съжеление самостоятелно)
ако на някой му трябва преводи пишете ЛС
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Работя в МОСТ Компютри или по-точно офиса на Хр.Ботев ( Стара Загора )
- Savatage
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Поддържам интернет мрежа в Борово,Красно село,Бъкстон и Манастирски ливади и се занимавам главно с компютри 

Последна промяна от Savatage на Вто 16 юни 2009 12:49, променено общо 1 път.
- vladohist
- Автомобил:
- Двигател:
Търговски представител за София на една БГ винарска изба, имам доста време опит в ресторантския бранш, ако някой нещо го интересува относно вино, производители, покупка и т.н. съм на линия, иначе сега уча магистратура в УНСС
Последна промяна от vladohist на Съб 01 яну 2011 20:02, променено общо 2 пъти.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Търговски представител на фирма за Озвучаване и ефектно осветление. Който има нужда от нещо да свирка да предложим нещо хубаво и евтино 

- uzi
- Автомобил: Golf 3 GT
- Двигател: AFT
Както можеби за някои от вас е ясно от аватара, занимавам се с графични решения.
Знам звучи общо, но съм се занимавал и с уеб-сайтове, и с предпечат и печат на списания, а в момента с анимация и по-точно такава свързана с реклама в интернет. Както някой беше казал всестранно недоразвита личност.
Бачкам и на фриленс естествено срещу адекватно заплащане 
Знам звучи общо, но съм се занимавал и с уеб-сайтове, и с предпечат и печат на списания, а в момента с анимация и по-точно такава свързана с реклама в интернет. Както някой беше казал всестранно недоразвита личност.

- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
Моята професия е ЛЕНТЯЙ.
ХАХАХА шегувам се. Магазин за авто косумативи демек мъкна, сотавям, забавлявам се и монтирам ако мога да монтирам нещо от артикулите в магазина. Хоби: колата и жената като се набляга на бирата.
ХАХАХА шегувам се. Магазин за авто косумативи демек мъкна, сотавям, забавлявам се и монтирам ако мога да монтирам нещо от артикулите в магазина. Хоби: колата и жената като се набляга на бирата.