К.Одаджийски написа:Това ще свърши ли работа?
Това невероятно количество играчки вече е при мен

Съжалявам само, че забавих колегата, но снега ме изненада.. Голфа беше замръзнал доста сериозно

dobrin написа:Колеги, ще има средства, поне 500 лева смятам, че ще отдели клуба, може и повече. Помислете за какво трябват, за да може да се оползотворят правилно - пастели, двд-та и т.н. Колкото повече, толкова по-добре. Мисля, че е най-добре да се намери фирма във Варна, от която да се купят нещата, за да не се разнасят по страната. Иначе може и от София, но пък ще трябва транспорт. Мисля, че и във Варна може да се намерят добри цени.
като гледам анкетата най-вероятно ще са 1000 лв.ISRalien написа:dobrin написа:Колеги, ще има средства, поне 500 лева смятам, че ще отдели клуба, може и повече. Помислете за какво трябват, за да може да се оползотворят правилно - пастели, двд-та и т.н. Колкото повече, толкова по-добре. Мисля, че е най-добре да се намери фирма във Варна, от която да се купят нещата, за да не се разнасят по страната. Иначе може и от София, но пък ще трябва транспорт. Мисля, че и във Варна може да се намерят добри цени.
![]()
![]()
Е такава сума не бях очаквал честно
ДВД-та съм взел един шпиндел от 25 диска, свалям детски филми и въртя активна пиратска дейност. Отделно като мина през кауфланд взимам по 1-2 двд-та с детски, щото са по 1.70До сега съм събрал 10 диска.
Обмислям тия дни да отида до Лимекс, да се опитам да договоря някаква отстъпка, но нямам никакъв опит в такава дейност. Има ли някой възможност да дойде с мен? Или той да отиде знам ли..?
За книжки имаме чудесна оферта от изд. "Пан", Благодарение на колегата Geleto.
ISRalien написа:Rijo, можеш ли да се поинтересуваш във Варна дали има някакви вносители на играчки? Да им кажем примерно някаква сума и те да дадат оферта какво могат да ни дадат за нея?
Списък с филмите ще направя днес/утре.
Също тия дни ще се опитам да прескоча до Limex.
Пъзели гледах в Кауфланд по 1000 части - около 20 лв.
Bobi_S13 написа:Ивчо, май ще трябва да пообиколиш повечко сбирки по София, че ние каквото можахме направихме! Пък и добре дошла ти е месечната др семица. На тоя студ дано има присъстващи!
batmilko написа:като гледам анкетата най-вероятно ще са 1000 лв.ISRalien написа:dobrin написа:Колеги, ще има средства, поне 500 лева смятам, че ще отдели клуба, може и повече. Помислете за какво трябват, за да може да се оползотворят правилно - пастели, двд-та и т.н. Колкото повече, толкова по-добре. Мисля, че е най-добре да се намери фирма във Варна, от която да се купят нещата, за да не се разнасят по страната. Иначе може и от София, но пък ще трябва транспорт. Мисля, че и във Варна може да се намерят добри цени.
![]()
![]()
Е такава сума не бях очаквал честно
ДВД-та съм взел един шпиндел от 25 диска, свалям детски филми и въртя активна пиратска дейност. Отделно като мина през кауфланд взимам по 1-2 двд-та с детски, щото са по 1.70До сега съм събрал 10 диска.
Обмислям тия дни да отида до Лимекс, да се опитам да договоря някаква отстъпка, но нямам никакъв опит в такава дейност. Има ли някой възможност да дойде с мен? Или той да отиде знам ли..?
За книжки имаме чудесна оферта от изд. "Пан", Благодарение на колегата Geleto.
Тъй че, почвайте да мислите как да се усвоят, за да не се изхарчат по необхозимост за глупости![]()
![]()
![]()
Може би не е лошо да се поговори с хората от болницата - ако имат нужда от чаршафи и завивки например.... или нещо друго което ще помогне на болницата в лечението на децата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта