Да бъдем добри в един по-различен ден - III. Дата и час!!!

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 23 ное 2008 0:20

К.Одаджийски написа:Това ще свърши ли работа?
Изображение

Това невероятно количество играчки вече е при мен :)
Съжалявам само, че забавих колегата, но снега ме изненада.. Голфа беше замръзнал доста сериозно :shock

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 24 ное 2008 11:00

Получен превод от Чудомир на стойност 107.28 лв ( :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown ), но понеже е международен ОББ решили да си приберат 20 лв :evil: Да се задавят с тях дано!
Чудомир-е, МНОГО благодаря!
Сега ще ъпдейт-на сумата :)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 24 ное 2008 14:04

Колеги, ще има средства, поне 500 лева смятам, че ще отдели клуба, може и повече. Помислете за какво трябват, за да може да се оползотворят правилно - пастели, двд-та и т.н. Колкото повече, толкова по-добре. Мисля, че е най-добре да се намери фирма във Варна, от която да се купят нещата, за да не се разнасят по страната. Иначе може и от София, но пък ще трябва транспорт. Мисля, че и във Варна може да се намерят добри цени.

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 24 ное 2008 14:52

dobrin написа:Колеги, ще има средства, поне 500 лева смятам, че ще отдели клуба, може и повече. Помислете за какво трябват, за да може да се оползотворят правилно - пастели, двд-та и т.н. Колкото повече, толкова по-добре. Мисля, че е най-добре да се намери фирма във Варна, от която да се купят нещата, за да не се разнасят по страната. Иначе може и от София, но пък ще трябва транспорт. Мисля, че и във Варна може да се намерят добри цени.

:shock :shock
Е такава сума не бях очаквал честно
ДВД-та съм взел един шпиндел от 25 диска, свалям детски филми и въртя активна пиратска дейност. Отделно като мина през кауфланд взимам по 1-2 двд-та с детски, щото са по 1.70 :) До сега съм събрал 10 диска.
Обмислям тия дни да отида до Лимекс, да се опитам да договоря някаква отстъпка, но нямам никакъв опит в такава дейност. Има ли някой възможност да дойде с мен? Или той да отиде знам ли..?
За книжки имаме чудесна оферта от изд. "Пан", Благодарение на колегата Geleto.

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Пон 24 ное 2008 15:43

Обсъждахме нещата, които е добре да се вземат по списъка, написан по-горе. идеята е да се закупят нови конструктори, поне 3-4 броя, защото трудно някой ще намери на тавана конструктор без липсващи или счупени части, още толкова на брой големи пъзели за децата, моливи, пастели, блокчета за рисуване, лакомства и торта.
Офертата за торта, която пратиха от варненската фирма е следната:
правоъгълна торта, с логото vwclub.bg:
Торта на 30 парчета 46.70 лева
Торта на 40 парчета 54.80 лева
Тортата за тази цена може да бъде с бели или кафеви блатове и някой от тези кремове по избор - шоколад, крем ванилия, крем шампанско, бадемов крем, лимонов крем, карамелов крем.
3-4 дни предварително да се направи поръчка и плащане
"Крамер"ЕООД
гр.Варна, ул."Марин Дринов"66
тел:052/603-632
факс:052/610-668
Ако няма по-добра оферта може да я поръчаме и само да се уговорим кой ще я вземе от фирмата предния ден или съботата, ако работят.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 24 ное 2008 15:46

ISRalien написа:
dobrin написа:Колеги, ще има средства, поне 500 лева смятам, че ще отдели клуба, може и повече. Помислете за какво трябват, за да може да се оползотворят правилно - пастели, двд-та и т.н. Колкото повече, толкова по-добре. Мисля, че е най-добре да се намери фирма във Варна, от която да се купят нещата, за да не се разнасят по страната. Иначе може и от София, но пък ще трябва транспорт. Мисля, че и във Варна може да се намерят добри цени.

ДВД-та съм взел един шпиндел от 25 диска, свалям детски филми и въртя активна пиратска дейност. Отделно като мина през кауфланд взимам по 1-2 двд-та с детски, щото са по 1.70 :) До сега съм събрал 10 диска.
Обмислям тия дни да отида до Лимекс, да се опитам да договоря някаква отстъпка, но нямам никакъв опит в такава дейност. Има ли някой възможност да дойде с мен? Или той да отиде знам ли..?
като гледам анкетата най-вероятно ще са 1000 лв.

Тъй че, почвайте да мислите как да се усвоят, за да не се изхарчат по необхозимост за глупости :idea: :idea: :idea: :idea:

Може би не е лошо да се поговори с хората от болницата - ако имат нужда от чаршафи и завивки например.... или нещо друго което ще помогне на болницата в лечението на децата

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Пон 24 ное 2008 16:12

:bowdown :bowdown :bowdown
ISRalien: Направи списък с филмите, за да не дублираме заглавия.
Към модове/админи - може ли jpg file с логото на клуба? Възможно най - високо качество.
Малко съм на тръни, защото всеки път ми казват различни бройки - връщам се в офиса от болницата. Ще са 50 деца - от 3 до 18 години.

Сестра ми (5г.) ми даде част от играчките си :). Чакам skoti да ми прати от Русе.
Тортата да кажем, че ще е 55 - 60 лева.
Предлагам да вземем 5 пъзела за възрастни - за най - големите, от 14 до 18 години.
ISRalien сваля филми. Може и да не са само анимации, а и игрални (Хрониките на Нарния, (За)Хари Потър и т.н.).
По - назад в темата имаше книжки за рисуване с намаление - от всеки вид по 2? Като се върна вкъщи ще сметна колко ще струват.
Цецо (GodLike), каза, че ще взима играчки непосредствено преди събитието. Също ще има играчки и от Марто и Мехмед.

Накой може ли да каже цени на конструктори Лего за по - големи (отдавна не съм виждал такива, въобще продават ли ги?).

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пон 24 ное 2008 16:34

Имам 2-3 пъзела които ще дам на Иво днеска и малко видео касети, ще свършат ли работа?

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Пон 24 ное 2008 16:36

Да!

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 24 ное 2008 16:41

Rijo, можеш ли да се поинтересуваш във Варна дали има някакви вносители на играчки? Да им кажем примерно някаква сума и те да дадат оферта какво могат да ни дадат за нея?
Списък с филмите ще направя днес/утре.
Също тия дни ще се опитам да прескоча до Limex.
Пъзели гледах в Кауфланд по 1000 части - около 20 лв.

skoti

Мнениеот skoti » Пон 24 ное 2008 18:51

ISRalien написа:Rijo, можеш ли да се поинтересуваш във Варна дали има някакви вносители на играчки? Да им кажем примерно някаква сума и те да дадат оферта какво могат да ни дадат за нея?
Списък с филмите ще направя днес/утре.
Също тия дни ще се опитам да прескоча до Limex.
Пъзели гледах в Кауфланд по 1000 части - около 20 лв.

Във Варна срещу ЖП гарата се намират магазините с вносители на детски играчки . Улицата е Цариброд и околните на нея . Мисля че до нея имаше и бензиностанция на ЕКО .

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Пон 24 ное 2008 21:39

други оферти за торти??

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Вто 25 ное 2008 0:54

Ивчо, май ще трябва да пообиколиш повечко сбирки по София, че ние каквото можахме направихме! Пък и добре дошла ти е месечната др семица. На тоя студ дано има присъстващи!

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 25 ное 2008 0:57

Bobi_S13 написа:Ивчо, май ще трябва да пообиколиш повечко сбирки по София, че ние каквото можахме направихме! Пък и добре дошла ти е месечната др семица. На тоя студ дано има присъстващи!

Мен щото ми се спи и не мога да направя опис в момента на твоите неща.. Утре ще мина през Сашко да ми даде кутията и списъка с кой колко пари е сложил в нея... Няма да я отварям, така ще си стои. На месечната също ще я нося, белким там повече хора я видят...

Така.. От Боби (Bobi_S13) имаме 5 видеокасети:
Покахонтас
Котаракът в чизми
Парижката света Богородица
Dink (Нещо на немски..)
Цар Лъв

Още така от него имаме 3 пъзела - 2 от Уницеф (по 200 части) и 1 на Равенсбургер, от 300 части.

Още веднъж Благодаря!

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 25 ное 2008 11:16

batmilko написа:
ISRalien написа:

като гледам анкетата най-вероятно ще са 1000 лв.

Тъй че, почвайте да мислите как да се усвоят, за да не се изхарчат по необхозимост за глупости :idea: :idea: :idea: :idea:

Може би не е лошо да се поговори с хората от болницата - ако имат нужда от чаршафи и завивки например.... или нещо друго което ще помогне на болницата в лечението на децата
:arrow:

Върни се в “Организационен”