Локални сбирки - Разград - архив
-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1600
...
Аре пи6ете кои 6те иджа тая неделя,да знам да иджам ли тоя път да не казвам 100% ама поне 90% е сигурно 4е 6те съм там стига да не съм само аз
Айде 4акам да пи6ете

-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
opaa
Къде се събирате? и в колко часа? Да знам да си дигам ли задника от Варна, можи пък да познавам някой от вас/като бивш Разградлия/ 

-
- Автомобил:
margo написа:Къде се събирате? и в колко часа? Да знам да си дигам ли задника от Варна, можи пък да познавам някой от вас/като бивш Разградлия/
15:00 на Бензиностанция ЛУКОЙЛ, аз незнам дали ще присъствам.... Ако успея да подкарам колата до 15:00 ще дойда,че че се търси проблема

Добре само да не завали сняг,ще намина да видя познавам ли някой от вас. Пък и от 3 години не съм стъпвал там,незнам оцелял лий някой стар познат въобще в града.Ама аз карам ей тъз машина-http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/454/113257_573.JPG[url] не е GOLF ма смятам няма са засегните от това,
-
- Автомобил:
margo написа:Добре само да не завали сняг,ще намина да видя познавам ли някой от вас. Пък и от 3 години не съм стъпвал там,незнам оцелял лий някой стар познат въобще в града.Ама аз карам ей тъз машина -не е GOLF ма смятам няма са засегните от това,
Разбира се,че няма проблем,преди да си взема Голфа,много исках като твоята машинка.

- DEKSTAR
- Автомобил:
- Двигател:
MiroslavStanchev написа:margo написа:Добре само да не завали сняг,ще намина да видя познавам ли някой от вас. Пък и от 3 години не съм стъпвал там,незнам оцелял лий някой стар познат въобще в града.Ама аз карам ей тъз машина -не е GOLF ма смятам няма са засегните от това,
Разбира се,че няма проблем,...