Изкарахме чудесно, 1200км смях и веселие.. не ми се прибираше във Варна...
Направихме 3в1 Рожен, Калояново и афтър парти на палатка на плажа на Поморие

Благодаря на компанията, с която си прекарах толкова хубаво.
Благодаря за "течността за чистачки"

marin.1982 написа:Хиляди благодарности на организаторите.Това ми беше първия събор и оставам без коментар.
Евала на Плевен тийм и колегите от Бургас за невероятната неделя-вечер.Незабравимо преживяване.
П.П : Жалко,че всички си тръгнаха в неделя.
Stefan написа:Kozunak написа:Благодаря на всички, които се опитват да помогнат с нещо на колега от форума, а не се чудят как да му навредят и да съсипят деня му...
Би ли обяснил това малко по-ясно, че нещо немога да го разбера или го разбирам, но не както ти
Kozunak написа:Stefan написа:Kozunak написа:Благодаря на всички, които се опитват да помогнат с нещо на колега от форума, а не се чудят как да му навредят и да съсипят деня му...
Би ли обяснил това малко по-ясно, че нещо немога да го разбера или го разбирам, но не както ти
Мисля, че е пределно ясно написано. Адмирирам взаимопомощта и ненавиждам злобата. Ясно като бял ден.
Kozunak написа:Защо търсиш под вола теле, Стефане? Що търсиш няква сензация, драма, конфликт. Отговорих ти на лично, ако виждаш себе си или някой друг в думите ми, проблема си е твой. Защо търсиш показност тук в темата, мислех че се разбрахме като нормални хора на лично. Аз съм казал каквото мисля, имена не съм споменавал, не търся игри и закачки, подмини го с пренебрежение ако не ти харесва.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта