Локална сбирка - Русе.
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
Никой да не се събира на студенските общежития. Там бродят бараби с големи стоманени щанги и дебнат в засада. Всички, които се страхуват нека не се вясват там - за тяхно добро е. Просто няма къде да избягат.
........... Момчиле, ставаше въпрос за твоето присъствие. Нъл в цели 2 поста написа че ще бъдеш на срещата с някакъв твой човек. Е, къде бяхте? Да не са ви зачесали някъде биячите

- road runner
- Автомобил:
- Двигател:
- road runner
- Автомобил:
- Двигател:
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Don_Castelano написа:Никой да не се събира на студенските общежития. Там бродят бараби с големи стоманени щанги и дебнат в засада. Всички, които се страхуват нека не се вясват там - за тяхно добро е. Просто няма къде да избягат.![]()
![]()
........... Момчиле, ставаше въпрос за твоето присъствие. Нъл в цели 2 поста написа че ще бъдеш на срещата с някакъв твой човек. Е, къде бяхте? Да не са ви зачесали някъде биячите
![]()
![]()
![]()
Имах лични проблеми, за които мисля, че не трябва да уведомявам всички. Днес Петко ми каза, че са се събрали 4-5 коли. Разбра ме човека. Другата седмица ще съм на линия

- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Don_Castelano написа:Никой да не се събира на студенските общежития. Там бродят бараби с големи стоманени щанги и дебнат в засада. Всички, които се страхуват нека не се вясват там - за тяхно добро е. Просто няма къде да избягат.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ъ-ъ-ъ, не схванах. Това беше кръвна обида към мен и съселяните ми или просто твое становище ?
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател: