VWaterfalls 4 - Крушуна, 28.04.2012г.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VWaterfalls 4 - Крушуна, 28.04.2012г.
Ако е нямало място организаторите поляната ли да разтегнат та да пуснат всички желаещи?
Нямало е място ли дабе да просто междо колите имаше 3 лентов булевард кадето преспокоино още сумати коли можеше да се наместят когато влязох с колата с мъки и катерене като маимуна през кърищата паркирах на поляната и до мен имаше 4-5 свободни места и стояха така до вечерта нооо явно и това неса били свободни места според вас а 20 квадрата защитен райграс 

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Бравo Здравко
Хубав събор, добри коли, добра организация!
Изкарахме страхотно
Догодина пак

Хубав събор, добри коли, добра организация!
Изкарахме страхотно

Догодина пак

-
- Автомобил:
- Двигател:
дори и 4 лентов беше ...
. Всичко беше чудесно: хората бяха хора, колите бяха коли, купона беше купон, природата в разцвета си и чудесно време благодарение на Сашо, който специално го беше поръчал за VWaterfalls.
Голямо благодаря Сашо и Пиронски

Голямо благодаря Сашо и Пиронски

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Каня се от доста години да отида на такъв събор и чесно казано евала на организаторите за всичко което бяха направили за си прекараме страхотно.

- chochov_w
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: гти
mafiacartel написа:Каня се от доста години да отида на такъв събор и чесно казано евала на организаторите за всичко което бяха направили за си прекараме страхотно.
абсолютно всичко беше на ниво евала на sashobas,pironski за организацията

- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Дойдох, видях колегите, запознах се с новите колеги, видях лъскачките. Насладих се на хубавото време, бира и скарени продукти, много добър уикенд се заформи. Едно е ясно ставаме все повече, тряба да се работи по вопроса да се задейства и другия кър край двете поляни. Мястото е хубаво, станала е хубава трядиция да се събираме там. Нека да не разваляме приятелство с силните изрази като "дискриминация".
- avtohit77
- Автомобил: VW T4 MULTIWAN + VW T3+T3 DOK
- Двигател: AAB 2.4D 1992 + T3 1982 1.9TMTDI
Евала на всички занимавали се със организацията БРАВО

- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Искам да изкажа ОГРОМНИТЕ си благодарности към организаторите
миналата година бях за първи път и ми хареса но тази година беше в пъти по добра организацията изключително организирано и добре подредено аз лично и хората които бяха с мен /някои за първи път/сме изключително доволни и задължително догодина отново сме там
срещнах много приятели някои нови други стари познайници
и искам още веднъж да кажа на организаторите /не казвам Здравко,Сашо,Адриан,Ели и т.н.т защото ще изпусна някого със сигурност/ БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИХТЕ ЗА НАС ФЕНОВЕТЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА НИ РАДВАТЕ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ НАПРЕД
п.с.огромна грешка от страна на форума че махнаха събора от официалния календар на съборите дано догодина отново е включен в календара
миналата година бях за първи път и ми хареса но тази година беше в пъти по добра организацията изключително организирано и добре подредено аз лично и хората които бяха с мен /някои за първи път/сме изключително доволни и задължително догодина отново сме там
срещнах много приятели някои нови други стари познайници

и искам още веднъж да кажа на организаторите /не казвам Здравко,Сашо,Адриан,Ели и т.н.т защото ще изпусна някого със сигурност/ БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИХТЕ ЗА НАС ФЕНОВЕТЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА НИ РАДВАТЕ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ НАПРЕД
п.с.огромна грешка от страна на форума че махнаха събора от официалния календар на съборите дано догодина отново е включен в календара
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Мен пък не ми хареса поради една единствена причина. Беше твърде за малко трябваше да е за всичките почивни дни
Отново адмирации за организаторите и се надявам догодина пак да се видим на същото място евала за положеният труд

Отново адмирации за организаторите и се надявам догодина пак да се видим на същото място евала за положеният труд

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
А аз се напих и нищо не разбрах
Шегата на страна.За четвърти път си изкарах повече от добре 

- Angel Stavrev
- Автомобил: VW Polo 86c 2f
- Двигател: AAU 1994
За поредна година си направихме една невероятна среща с приятелите покрай хубавите и бързи коли,но най вече покрай скарите с чаша.Моля ви не съдете организаторите както казаха по горе поляната няма как да се разтегне.За догодина може би ще се мисли за най голямата поляна, но да сме живи и здрави ще видим.
П.С. Благодаря на Старозагорската група, че благодарение на тях направихме една изключително яка компания и пихме и ядохме и ядохме и пихме с тях и ни беше адски яко.Благодаря на Дидо и Георги (Napster) и на "даскала" и на всички останали за приятното прекарване и пътуване големи сте момчета...
п.с.2. Към Ели Павлова>> Слънчице на нашия форум,карай я по спокойно от това само лоши работи ще си докараш на главата.
П.С. Благодаря на Старозагорската група, че благодарение на тях направихме една изключително яка компания и пихме и ядохме и ядохме и пихме с тях и ни беше адски яко.Благодаря на Дидо и Георги (Napster) и на "даскала" и на всички останали за приятното прекарване и пътуване големи сте момчета...
п.с.2. Към Ели Павлова>> Слънчице на нашия форум,карай я по спокойно от това само лоши работи ще си докараш на главата.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Събора беше супер ! Винаги ще има доволни и недоволни, но на такова място, с такива хора, с такива коли и оргарнизация... доволните като мен ще са много повече !
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Огромни благодарности към хората виновни за това събитие, което беше на кантар.
Но с такива хейтъри просто не знам как хората имат нерви да се занимават... Дано има 5-та версия 

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
И мен не ме пуснаха на поляната, а като влязох видях доста свободни места на нея. Да не говориме че имаше една камара коли с напукан лак, одрани брони и следи от камъчета по капака допуснати на поляната..., а аз си мислех че мойта кола е с външни забележки
Иначе беше готино, спор няма.

Иначе беше готино, спор няма.