Локални срещи в Зоната (на здрача ) Б5 - Четвъртък
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kokobul
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MITKO_DVD написа::да:
Честно казано твърдо съм ЗА,никога не ми е харесвала тази кръчма![]()
![]()
ае намери по хубава .................дето да ти пекат скарата в жарава наживо пред теб
имаш ли основателна причина ?(само че от редките ти посещения нама как да добиеш впечатления) щото 50 човека дето са я посетили имат позитивно мнение.....и макар че са ти завили хубави шишчета за вкъщи пак си недоволен ............
това че кръчмата не е работила е показателно колко редовни сме били .....ако беше обратното сигурен съм че всеки четвъртък щеше да работи за нас.......
Не пипайте кръчмата,а идвайте по редовно ако ви се свиди газ аз ще ви давам ако не ви е неудобно да си я получавате от мен

щастлива нова година

П.П.същата вечер Митко и Геле не си вдигаха телефоните........

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
kokobul написа:П.П.същата вечер Митко и Геле не си вдигаха телефоните........
Баце първо ше ти каа че тилифона си го вдигам редовно,просто никой не ми е звънел

Второ ше ти каа че таз кръчма колко и да съм одил си е пълен пустиняк,колкото до тия прословути шишчета мое ти каем че неструваха ако ги искаше щех да ти ги дам да видиш къ неструваха,се едно беха от птеродактил

И трето мое ви каем че едно място си личи да ли е хубаво или не още от първото впечатлени с което остава клиента,за това място твърдя и си стоя зад думите че е пълен кенф и съм идвал там единствено заради хората с който се събирам,аз там да заведа хора или семейството ми да хапнем неможе да стане никога,така че Коко продължавайте да си се събирате там ,но без мен,защото ти приех думите доста лично

- kokobul
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами Мите сърди се не мога да те спра не съм искал да те обиждам
Но все намираш кусури и нищо не правиш намери по добра кръчма и тогава пред много хора без да ме срам ще ти кажа браво.....
Пак ви казвам ако бяхме редовни кръчмата ще ше да работи само за нас в четвъртък.....
....щом толкова не ви харесва Сменяйте я дано да е за нещо по добро
но за да смениш кръчмата трябва и да я посещаваш а не само да се говори ......
П.П. дали това е единствената кръчма дето объркват поръчките???
В Арес пък порцийте бяха детски но някога да съм излизал срещу NII и да казвам че кръчмата дето я е избрал не струва...някой му казват на това уважение ........но заеби
много здраве и успехи на всички които посещаваха сбирките в зоната
Но все намираш кусури и нищо не правиш намери по добра кръчма и тогава пред много хора без да ме срам ще ти кажа браво.....
Пак ви казвам ако бяхме редовни кръчмата ще ше да работи само за нас в четвъртък.....
....щом толкова не ви харесва Сменяйте я дано да е за нещо по добро
но за да смениш кръчмата трябва и да я посещаваш а не само да се говори ......
П.П. дали това е единствената кръчма дето объркват поръчките???
В Арес пък порцийте бяха детски но някога да съм излизал срещу NII и да казвам че кръчмата дето я е избрал не струва...някой му казват на това уважение ........но заеби
много здраве и успехи на всички които посещаваха сбирките в зоната
- MITKO_DVD
- Контакти:
Добре да питам ,че съм забравил сигурно ,защо спрехме да ходим в кръчмата на ъгъла на пазара на Красна поляна до училището че не си спомням,май беше скъпо ли
,колкото до това за ново място ок ще помисля за няква по-добра кръчма.
П.С. какво ше кажете например за Островчето,която се намира малко по-нагоре от тази кръчма,май и там е скъпо а
Честно да ви кажа аз на кръчми ходя повече да не кажа само в Ст.Град и там мога да ви кажа поне 5 добри заведения ,но за квартала единствено съм ходил повече в китайския в който бяхме веднъж и неостанахме доволни ,защото един от компанията олекна с една чанта и документи
,но пък там найсти е доста добре за кит.ресторант.
Така че Коко ще се постарая за друго заведение,а това дали ходя или не просто немога да го предвидя ,защото имам и други ангажименти,когато мога и несъм изморен идвам

П.С. какво ше кажете например за Островчето,която се намира малко по-нагоре от тази кръчма,май и там е скъпо а

Честно да ви кажа аз на кръчми ходя повече да не кажа само в Ст.Град и там мога да ви кажа поне 5 добри заведения ,но за квартала единствено съм ходил повече в китайския в който бяхме веднъж и неостанахме доволни ,защото един от компанията олекна с една чанта и документи

Така че Коко ще се постарая за друго заведение,а това дали ходя или не просто немога да го предвидя ,защото имам и други ангажименти,когато мога и несъм изморен идвам

- kokobul
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Островчето е добра идея........но е по скъпо (и съответно по хубаво май).....ако иска компанията аз съм за ......
само да отбележа там често има банкети а ако заведението е претъпкано рядко правят компромиси с вътрешния ред разместване на маси и тн.
П.П.ами като доста ангажиран и редко посещаваш сбирките не бъди най активния за промяната
само да отбележа там често има банкети а ако заведението е претъпкано рядко правят компромиси с вътрешния ред разместване на маси и тн.
П.П.ами като доста ангажиран и редко посещаваш сбирките не бъди най активния за промяната
- MITKO_DVD
- Контакти:
kokobul написа:П.П.ами като доста ангажиран и редко посещаваш сбирките не бъди най активния за промяната
Коко май погрешно ме разбираш човек

Освен ти друг никой неспори май аре стига вече че оспамихме темата,кой където иска да ходи бе човек сприсе малко ,аз та аз.........

- Pachovski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз лично нямам никакви претенции за това къде ще се събираме. Мен ми е кеф да се съберем, да побъбрим и да пийнем по някоя и друга бира. Къде ще е, честно казано ми е все едно. Ако кажете пак там...ок. Ако искате Островчето...ок. Ако искате там на ъгъла на 28-мо... ок.
Което и да е...не мисля, че има смисъл да се дърляте по тоя повод...
Което и да е...не мисля, че има смисъл да се дърляте по тоя повод...
:))
Пичове случайно някой да живее или да има познат в бл. 46 на ул Атанас Кирчев (естествено става въпрос за Красна поляна), входовете по средата ?
Интересува ме една кола, която седи пред блока.
Ако ли не, то е ясно, отивам и разпитвам!
Интересува ме една кола, която седи пред блока.
Ако ли не, то е ясно, отивам и разпитвам!