Лошите впечатления ще си ги запазя за себе си,защото се изписа доста.
Поздравявам първо организаторите,че се наеха да го направят този събор.Всичко това са средства,усилия и време.

Аз лично тази година реших да взема и майка ми и баща ми с мен заедно с колегата stefanvwto
Нямахме нито шатри нито кой знае какви екстри(както се ходи на къмпинг) но си прекарахме много добре.
Получих едно супер посрещане от Калоян Крумов което още ме каара да се усмихвам като се сетя.
След това се започна обикалянето и разговори с колеги с които даже не съм си писасл....не се познавахме.
Взе обаче да ми престъргва "малкото" стомахче и беше време да се запали барбекюто......

Огромни благоодарности на колегите които бяха до нас може би бяха от Бургас ако се бъркам нека да ме поправят.
Та какво направиха те.Отидох при тях и директно ги питах дали имат свободно барбекю(само да си изпека мръвките като с носих дървените въглища).Отговорът им беше че има едно което не им трябва и мога да го ползвам !!!

След това наздравици с познати,непознати и напълно непознати.
Бях седнал под шатрата на Русенлии,Търновлии .......говорихмее си надълго и нашироко.Прекарах си супер весело при тях

След това се за

Помогнах с една цепенца....не е много но се бяхме събрали доста хора.
Няма смисъл от повече подробности просто за мен беше хубав събор и на мен ми хареса.Винаги има какво още да се желае но това пък е повод следващия събор да е още по-незабравим!