Шумен - АРХИВ
- npu3pak
- Автомобил: VW Passat B6 4Motion
- Двигател:
iurimil, и аз си го мислех Галерия, готино е там ... ама паркинга ме притеснява зад галерията
Спомням си преди година как единия от хората дето вземат парите за паркинга пред галерия като разправя на един приятел, че горе много разбивали колите дето не се охранява.. ама то и на платения разбиха едно BMW
тъй че и там става
svetlio p_GT за напред ще го решаваме допълните.. поне старта да направим един път като хората

svetlio p_GT за напред ще го решаваме допълните.. поне старта да направим един път като хората

-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
И аз мисля да идвам на срещата утре, само да нямам друга работа точно тогава. Засега сега мястото и часа не са уточнени така ли? Ако няма да сме много коли може в Подводница-та или на Чакъла да отидем.
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MiroslavStanchev написа:Здравейте колеги,искам да ви отправя една покана за 3.02.2008 год. от 15:00 на бензиностанция Лукойл , ако имате желание се организирайте и елата на нашата среща,добре сте дошли.Поздрави.
Какво казвате за поканата на колегата MiroslavStanchev за Разград? Има ли навити? Аз съм навит ама не ми се ходи сам, да ходим повечко хора поне 3-4 коли, да има една хубава VW колона до там и обратно. Само дето не сам си купил винетка още, че и глобите били големи незнам