vasstop написа:Организаторската група се събираме в 7:00ч пак там и ще тръгнем към 7:30, за да може да сме на пистата към 9:00ч и да може до 10ч да организираме нещата.
Записването за състезанията ще започне в 10:30 и до 11:30 ще трябва да приключи защото нямаме много време.
Притеснявам се дали ще ни стигне времето за всичките състезания, но каквото такова, ще импровизираме на място.
Стискайте палци, аз лично малко се притеснявам
Tishku написа:Kingpin написа:ChernoGTI написа:Kingpin написа:Ъъъъ аз можи ли да дойдъ???![]()
Само се моля някой да не мъ набие.............
![]()
тхитхитхитххихииихихихпак ли са те плашили бре нашия ...
Не, ама още чакам ония мутри да ме намерят.......
И да те намерят няма са плашиш - имам аптечка в колата
Aххх ако можех да дойда с малкият звяр , щяха да ви свършат първите награди в категория до 101 коняvasstop написа:Kingpin написа:Чичка ти да не си решил да се състезаваш???![]()
![]()
![]()
Бате и аз имам...значи ли тва, че ше ме бият 2 пъти????
Чичката е в гаража, а ти гледай да се движиш в колоната, за да те пазиме, иначе няма кой да те чака![]()
![]()
А на майсторското ще ти скъсам задника, ти само ми елас тея баници си за на никъде
vasstop написа:Kingpin написа:Чичка ти да не си решил да се състезаваш???![]()
![]()
![]()
Бате и аз имам...значи ли тва, че ше ме бият 2 пъти????
Чичката е в гаража, а ти гледай да се движиш в колоната, за да те пазиме, иначе няма кой да те чака![]()
![]()
А на майсторското ще ти скъсам задника, ти само ми елас тея баници си за на никъде
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта