Събора и още нещо...:(

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Чет 14 юни 2007 21:14

titi28 написа:ами нали вие сте знаели че ще има технически предлед защо не сте предвидили с колко ще ви забави?тримата сте уважавани но пристрастни затова това трябва по голямо жури ето една моя идея за следващия събор но на дали ще се приеме!видимоста трябваше да прецените при избора на място затова попитах защо калояново?провинцията си е провинция видя как постъпи radotom пое ударите от нашите писания защото е пич и винаги бих пил по бира с такива съвестни хора като него.на мен нейскам да ми се извиняваш напиши го за всички който не получиха това което очакваха и аз лично ще пусна благодарности за организаторите!
:uuoooh:Аре престани, да ге :wink:

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Чет 14 юни 2007 21:20

scirocco gt написа:
titi28 написа:ами нали вие сте знаели че ще има технически предлед защо не сте предвидили с колко ще ви забави?тримата сте уважавани но пристрастни затова това трябва по голямо жури ето една моя идея за следващия събор но на дали ще се приеме!видимоста трябваше да прецените при избора на място затова попитах защо калояново?провинцията си е провинция видя как постъпи radotom пое ударите от нашите писания защото е пич и винаги бих пил по бира с такива съвестни хора като него.на мен нейскам да ми се извиняваш напиши го за всички който не получиха това което очакваха и аз лично ще пусна благодарности за организаторите!
:uuoooh:Аре престани, да ге :wink:
нема проблем вчера бях спрял ама незнам драго защо се заяжда още с мен!

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 14 юни 2007 22:24

titi28 написа:нема проблем вчера бях спрял ама незнам драго защо се заяжда още с мен!

Аммм... titi, не мисля, че Драго се заяжда с теб.
Ще ти кажа и защо:
Първите 2 събора, в Елена, ги организира лично и само той!!!
И знае какъв е чанч!
Не съм му гледал в джоба, разбира се, но според други (не според него) хора е похарчил достичка от личните си пари, за да може това да бъде вече трети, а не все още първи или втори събор.
Предполагам, че това е основното, което го дразни в подобни коментари.
Преди събора му го писах на лични, сега ще се самоцитирам тук
"Оказа се, че не е проблем да намериш къде и кога, а как да накараш толкова много и толкова различни хора да се организират да дойдат на едно място!"
Относно това, дали той има за какво да се извинява, повярвай, няма, защото заради лични ангажименти не е имал възможност да вземе кой знае какво активно участие в организацията.
Той 4 дни преди датата не беше сигурен, че въобще ще успее да дойде.
Аз предлагам обаче да спрем до тук!
Вече има анкета за датата за Роженския събор.
Дайте да мислим конструктивно, да определим дата, която да е удобна за най-много хора и да даваме предложения за там!
Така, че там наистина да сме 5 000 човека!
Наздраве, дружина!
:beer :drunk :beer

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Чет 14 юни 2007 22:25

:005:

Потребителски аватар
titi7707

Мнениеот titi7707 » Чет 14 юни 2007 22:27

radotom написа:
titi28 написа:нема проблем вчера бях спрял ама незнам драго защо се заяжда още с мен!

Аммм... titi, не мисля, че Драго се заяжда с теб.
Ще ти кажа и защо:
Първите 2 събора, в Елена, ги организира лично и само той!!!
И знае какъв е чанч!
Не съм му гледал в джоба, разбира се, но според други (не според него) хора е похарчил достичка от личните си пари, за да може това да бъде вече трети, а не все още първи или втори събор.
Предполагам, че това е основното, което го дразни в подобни коментари.
Преди събора му го писах на лични, сега ще се самоцитирам тук
"Оказа се, че не е проблем да намериш къде и кога, а как да накараш толкова много и толкова различни хора да се организират да дойдат на едно място!"
Относно това, дали той има за какво да се извинява, повярвай, няма, защото заради лични ангажименти не е имал възможност да вземе кой знае какво активно участие в организацията.
Той 4 дни преди датата не беше сигурен, че въобще ще успее да дойде.
Аз предлагам обаче да спрем до тук!
Вече има анкета за датата за Роженския събор.
Дайте да мислим конструктивно, да определим дата, която да е удобна за най-много хора и да даваме предложения за там!
Така, че там наистина да сме 5 000 човека!
Наздраве, дружина!
:beer :drunk :beer
ок вече писах спирам!за събора на рожен гласувах за 1 септември!

Потребителски аватар
titi7707

Мнениеот titi7707 » Чет 14 юни 2007 22:29

и като за последно ИЗВИНЯВАМ СЕ на колежката че точно нейната тема стана арена на спорове относно събора!

Потребителски аватар
peshoxx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот peshoxx » Пет 15 юни 2007 0:55

Ето,май стигнахме консенсус!! :shock :D И аз това изтъкнах,нямаше хора,другото си вървеше по програмата.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 15 юни 2007 0:58

първо говориш на сляпо личи ти още от първия поуст
аз не съм бил от тримата...
какво си спрял бре нали беше обещал отговори...
мъж си нема спор ама дали си държиш на думата цял ден ги чакам с интерес

а защо калояново
АМИ ЗАЩОТО Е ЕДИНСТВЕНАТА ПОДОБНА ПИСТА В БЪЛГАРИЯ БЕ!!!!!
малоумен ли си?!?!

titi28 написа:обещавам ти че утре ще си довършим спора!държа на думата си!

утре мина а ти продължаваш да бягаш по тъча
аз няма да спра - защото ми писна от такива като теб чули това чули онова и хоп готово
нито познаваш хората нито нищо нямаш идея въобще за какво става дума
да ти си от 9м ама някой са от 4 и повече години....

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Пет 15 юни 2007 6:55

Ейййййй приятели и колеги,
смятам че Дина заслужава извинение пред целият форум от всички организатори,
понеже тя е човек на който винаги може да се разчита и всички много добре знаят това,
така че искам да помоля Дина да продължи да посещава форума и клубните срещи.
Относно Камен я разбирам на пълно :? и за да компенсирам това смятам да ги поканя официално на гости
в Южна Флорида - спането в хотела и хапването са подсигурени :wink: / знам че ако не дойдете сега то скоро ще го направите :P /
Колеги изобщо не е лесно да се организира събора, а пък и доста хора от титулярите липсват, другите са се потрудили здраво, но трябва да направите всичко възможно да уважите всички хора присъствали там, времето лети приятели, не спорете за дребни неща понеже зад клавиатурата можете да напишете такива глупости за които след това ще съжелявате.
традицията повелява следващият събор да е в Елена и да се съберат доста повече хора, като си спомня първият събор и сърцето ми се стопля :D

П.С. Дина не забравяй едно много важно нещо, ние Ви обичаме и винаги ще си останете част от нас :love :oops
Поздрави на Данчо и Камен :D

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 15 юни 2007 7:13

titi28 първо искам да ти кажа че си в голема грешка пич с тази реплика че Софиянци се защитаваме,а пък вие от провинцията сте пичове и си признавате грешките,мога да ти кажа че аз НЕ СЪМ ОТ СОФИЯ,но на бялото немога да кажа черно :wink:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 15 юни 2007 13:31

MITKO_DVD написа:Софиянци ... провинцията

Ето това е много правилно. Какво е това София, и провинция /адски тъпа дума/ - никой не дели по този начин, поне не и аз. Да не говорим картите от ЕКО за Плевен кой ги донесе, няма значение. Да не говорим, че за Плевен оставихме 50 карти, а пък за Русе остана да чакат за следващия път...

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 15 юни 2007 13:57

CellNet ™ написа:традицията повелява следващият събор да е в Елена и да се съберат доста повече хора, като си спомня първият събор и сърцето ми се стопля :D

:no-no Янко, не си прав, следващия събор ще е на Рожен и аз искам най-официално да те поканя да присъстваш на него :D

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Сря 05 сеп 2007 13:04

Не виждам смисъла да се упрекват хора за едно или друго нещо а по скоро дайте идей за подобряването на събора както и за помагането в организирането на едно такова мероприятие!
От страни на всеки нещо му е криво-еми помогнете -измислете,включете се в организирането!
И стига сте умували и спорили кой бил крив ,кой какво направил!файда няма от това!

P.S.
Диза Пауа :twisted:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: !!!

Мнениеот radotom » Сря 05 сеп 2007 15:33

Дон Хуан Голфа написа:Диза Пауа :twisted:

mhihi mhihi mhihi ДОН-е, ти пък от кога се включи в миньорските редици, бе бате!? mhihi
Ма не щя да доведеш каката фенка на Рожен и това си е!

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 05 сеп 2007 15:43

Той ще дойде ма със закъснение :wink:

Върни се в “Организационен”