Поспортувахме днеска иначе
Локални срещи в Младост? - Архив
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
имам много дрехи за дарения за децата . само дето дрехите са женски от сестрами са , и са за по големи деца около 18г + ако искате да ги вземете ако вършат работа пишете ми на скайп
handsome_evo89 . аз сигорно няма да идвам , само влезнах за да кажа за дарението и може да дам още пари за дечицата . ако някой иска да дойде и да вземе нещата от нас ,защото аз няма да идвам
handsome_evo89 . аз сигорно няма да идвам , само влезнах за да кажа за дарението и може да дам още пари за дечицата . ако някой иска да дойде и да вземе нещата от нас ,защото аз няма да идвам
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
zliq_golf83 написа:имам много дрехи за дарения за децата . само дето дрехите са женски от сестрами са , и са за по големи деца около 18г + ако искате да ги вземете ако вършат работа пишете ми на скайп
Ние вече се върнахме от Варна
- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
GREEN_lADY написа:Срещата мина малко като на Голф 4ките(като присъствие).Да се надяваме че догодина ще сте малко по-свободни и по-сериознИ!!!
Тва е щото аз не бях там
Иначе нормално според мен, повечето са като мен временно пребиваващи, дето ни псувате