vw_Krasi_vw написа:... предлагам от следващата среща да се сабираме отново на паркинга на Кауфланд...
vw_Krasi_vw написа::wink: колеги мУнчета мУмичИта , предлагам от следващата среща да се сабираме отново на паркинга на Кауфланд![]()
вече не е толкова топло и ще е по-добре да се събираме там![]()
да сме по-близо до кИбапЕтЕ, кИфтЕтата и бирИтИ![]()
![]()
какво ще кажете по предложението???
bambulka написа:vw_Krasi_vw написа:... предлагам от следващата среща да се сабираме отново на паркинга на Кауфланд...
Съгласна съм с теб, Краси.
И още нещо. Моето предложение е, след като се събираме на Кауфланд и си "почовъркаме" по колите, отново да ходим някъде на кръчма, както беше в Кантонатата. Друго си е да седнем пак всички заедно на една маса.
Jetta I написа: междодругото в неделя неможах да дойта на сбирката тръгнах си за Габрово но пък срещнах Стефан на генимекса на Ловеч и мисля че Bambulka но несъм сигорен светках бибитках ама нищо.. валеше си стабилно дъжд)
bambulka написа:vw_Krasi_vw написа:... предлагам от следващата среща да се сабираме отново на паркинга на Кауфланд...
Съгласна съм с теб, Краси.
И още нещо. Моето предложение е, след като се събираме на Кауфланд и си "почовъркаме" по колите, отново да ходим някъде на кръчма, както беше в Кантонатата. Друго си е да седнем пак всички заедно на една маса.
ceci4 написа:
И една обещана доработка:
ceci4 написа:Тъй като се оказва, че доста хора имат нужда от стикери, нека всеки напише какъв му трябва, за да оформим обща поръчка, след което ще ни трябва помощта на Слави, за да ги набавим.
Давам тон за песен:
Цеци (ceci4) - малък стикер за вътрешен монтаж 1бр.
Краси (vw_krasi_vw)- два малки за ВЪНШЕН монтаж 2бр.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта