но по призвание съм добър човечец, жалко че в търговията все трябва да се лъже и мами...(поне в България)
ако може да се отплесна малко, като работих продавач много мразих на въпроса "прясно ли е?" да трябваше да отговарям (по заповед отгоре) "разбира се! днес го докараха", понякога ми ставаше жалко за някой възрастен човек, който си брои примерно стотинките и иска 2 кюфтета (щото продавах меса и такива неща) и се е случвало да казвам че не стават, защото почти винаги има стари и се пробутват а не се бракуват както сигурно е редно, или на жени с малки деца, които купуват месото за децата очевидно, също се е случвало да им кажа по-добре да не взимат от това, а от онова. но така спестявам евентуални проблеми на супер некоректния работодател, но главно на хората! те режат от парите като луди и не си човек за тях, но въпреки това аз пък успях да бъда човек с клиентите, затова и даже се е случвало да ме хвалят пред шефовете, но отношението им не се промени грам и напуснах

още колко тайни мога да разкрия за тази верига, ама само ще кажа ако не плащат солидни подкупи на когото трябва двск би ги затворило на мига

ама тва е търговията в българия - да прецакаш, да излъжеш, а не да задържиш клиентелата и да имаш добро име привличайки нови и доволни клиенти. тука е да прецакаш колкото може повече, без да ти пука дали клиента ще остане доволен ище се върне, а на ограничен пазар като българския е много важно - в китай може и да не е