За конструктивни предложения към админи и модове

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Re: За конструктивни предложения към админи и модове

Мнениеот Atanas14 » Вто 28 апр 2009 10:13

dobrin написа:Значи сега, за да се забавляваш и да видиш на кой какво му се е случило ще влизаш направо в ОФФ Топик - други и готово. Няма да ти пречат другите теми :wink:

ни става,
хората се объркаха вече къде какво се пуска, и не пускат.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 28 апр 2009 10:14

Скоро объркването им ще премине ...

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Вто 28 апр 2009 10:18

Аз предлагам да направите един кратък туториал как се чете и пише в Оффа :P

Последна промяна от group® на Вто 28 апр 2009 10:19, променено общо 1 път.
Причина: А аз предлагам да не спамиш?! Темата е сериозна!

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Вто 28 апр 2009 10:43

Груп, понеже темата е сериозна предложението ми е напълно сериозно. Разбираема и хубава е емоцията която влагате в нещата по форума. Много е готино е и както каза Бат Милко, че тези неща сте ги обсъждали и коментирали надълго и широко на едно място. По принцип да си мод и админ е неблагодарен шит. Тези две групи по идея требва да правят така, че да им е по-гот на потребителите. То хубаво, ама потребителите казват, че в този вид не им е гот. Да деликатната ми мисъл е че както сте го коментирали на онова място, можехте да пуснете и една тема за обсъждане публично. За банери пуснахте, за тва не :roll:
Това първо и второ какво означава автомобилен форум. Аз си мислих че това е форум на Клуба на привържениците на Фолксваген в България. Едната страна е специфично юредическия субект Клубът, а другата привържениците, които правят форума най-посещавания. Та те привържениците не се интересуват само от автомобили, то на човек ще му пламне главата ако по цял ден мисли за датчика за температурата и разпределителни вал ок ли му е ок егати :horror: И за тва раздел като Офф е много посещаван, да разпуснеш малко. И като се пипа в такъв посещаван раздел и като всички ти казват, че става кофти и като основно правило в нета е кликове колкото се може по малко версията потърпете и ще свикнете не стои добре.
Иначе аз свикнах, няма проблем.
:beer

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 28 апр 2009 12:22

rosy написа:Груп, понеже темата е сериозна предложението ми е напълно сериозно. Разбираема и хубава е емоцията която влагате в нещата по форума. Много е готино е и както каза Бат Милко, че тези неща сте ги обсъждали и коментирали надълго и широко на едно място. По принцип да си мод и админ е неблагодарен шит. Тези две групи по идея требва да правят така, че да им е по-гот на потребителите. То хубаво, ама потребителите казват, че в този вид не им е гот. Да деликатната ми мисъл е че както сте го коментирали на онова място, можехте да пуснете и една тема за обсъждане публично. За банери пуснахте, за тва не :roll:
Това първо и второ какво означава автомобилен форум. Аз си мислих че това е форум на Клуба на привържениците на Фолксваген в България. Едната страна е специфично юредическия субект Клубът, а другата привържениците, които правят форума най-посещавания. Та те привържениците не се интересуват само от автомобили, то на човек ще му пламне главата ако по цял ден мисли за датчика за температурата и разпределителни вал ок ли му е ок егати :horror: И за тва раздел като Офф е много посещаван, да разпуснеш малко. И като се пипа в такъв посещаван раздел и като всички ти казват, че става кофти и като основно правило в нета е кликове колкото се може по малко версията потърпете и ще свикнете не стои добре.

Роси, говориш глупости, дори и ти го осъзнаваш :wink:
1. За онова пуснахте тема, за това не - звучи несериозно
2. Всички казват, че е кофти - я преброй колко човека "ревнахте"
3. Сега вече, както си свикнал, ако тръгнем пак да го променяме mhihi

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andonov » Вто 28 апр 2009 12:45

Проблем ли е разделите в подфорума да се оцветяват в по-тъмно червено, след като има в даден раздел писано, с което ще може да се влиза директно от основния, т.е. пак по-малко клика.

И добре ще е както направихте ОФФ-а и Продава да се виждат подфорумите, но и при Тунинг раздела да е така.

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Вто 28 апр 2009 15:55

Не може ли да листнете цялата база на офф-а в един подраздел - "Офф-топик общ", пък който иска нека си ги гледа разделено?

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 28 апр 2009 15:59

Едно уточнение, при това за последно - разделите във форума ще бъдат в този им вид и това окончателно! От дискусии и убеждаване по този въпрос смисъл няма!

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 28 апр 2009 16:59

rosy написа:Груп, понеже темата е сериозна предложението ми е напълно сериозно. Разбираема и хубава е емоцията която влагате в нещата по форума. Много е готино е и както каза Бат Милко, че тези неща сте ги обсъждали и коментирали надълго и широко на едно място. По принцип да си мод и админ е неблагодарен шит. Тези две групи по идея требва да правят така, че да им е по-гот на потребителите. То хубаво, ама потребителите казват, че в този вид не им е гот. Да деликатната ми мисъл е че както сте го коментирали на онова място, можехте да пуснете и една тема за обсъждане публично. За банери пуснахте, за тва не :roll:

на 30 юни 2008 rosy написа:Здравейте пичове:)
Моля въпросите ми да не ги приемете като заяждане. Нямам желание да ви се бъркам в работата и да ви искам обяснения, не е и моя работа това!
Има няма почти година следя форума и все още не мога да определя какъв тип форум е този форум. Чел съм правилата. Не ме препращайте към тях. Просто като човек на който му е интересен и полезен този форум ме интересуват отговорите на няколко въпроса.

Та какъв форум е форума на Български Volkswagen Клуб?

Вариант 1- Технически форум на VW. Специфична техническа информация, колегиална взаимопомощ.
Вариант 2- Форум за VW автомобили.
Вариант 3- Автомобилен форум с превес към моделите на VW
Вариант 4- Комерсиален автомобилен форум на VW

Моля администратори или модератори да отговорят и ОФФ- ТОПИК раздела как се включва в определението на форума ако има такова? Как се преценява коя тема да бъде заключена, как се определя коя/кои теми са полезни за развитието на форума и кои не? Като гледам бройката на заключените теми и всякаква липса на логика коя да е заключена коя не, аз поне не мога да си отговоря на горните въпроси :roll:

Личното ми, абсолютно неангажиращо мнение е, че форума е вариант 4. Форум в който има членство, събори, платени обяви гони, е, или иска да бъде комерсиален. Което е правилния път. Обаче комерсиалното означава ли хард управление и трябва ли всички да се интересуваме основно например от високата степен на компресия и интензитета на температурата в главата на двигателя или може в ОФФ ТОПИКА леееко да се поразпусне и с теми различни от смисъла на техническа информация :roll:

Благодаря, извинявам се ако въпросите са ми глупави и лека и успешна седмица:)

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andonov » Вто 28 апр 2009 18:47

dobrin написа:Едно уточнение, при това за последно - разделите във форума ще бъдат в този им вид и това окончателно! От дискусии и убеждаване по този въпрос смисъл няма!

Tова добре.
А относно моето питане може ли да се направи или изисква доста труд и не си заслужава.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 28 апр 2009 19:17

Тунингът сега ще го оправя.

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Вто 28 апр 2009 20:35

golfer, е и :roll:
Виждам че следиш творчеството ми, това е добре mhihi

Потребителски аватар
hooligans
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 28 апр 2009 23:43

rosy написа:golfer, е и :roll:
Виждам че следиш творчеството ми, това е добре mhihi

1.колега , ти си по голям спамер и от мен , заклевам се!!!
2.на моменти , мненията са ти дразнещо плъзгащи се по ръба на правилата , а ти си знаеш че са спам!

3.колеги от екипа , моля внесете по-голяма яснота отностно модула , а не така в тъмна индия , никой незнае за какво иде реч , кога минава и т.н

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 29 апр 2009 0:12

модулЯ
-------
Вид наказание, изразяващо се в ограничаване на правото да пускаш теми/мнения за определен период от време.
За разлика от БАН-а имаш възможност да четеш, търсиш и да ползваш форума, единственото ограничение е невъзмоността да се пускат постове. Има разновидностти на модуля-може да си с 0 мнения, може да си с 1,2,3 и така нататък.
Срока обикновено е от 1 седмица до 1 месец
преценка на екипа, зависи от тежестта и поредността на нарушението
Винаги наказание се налага след гласуване от екипа-никога еднолично по решение на мод/админ
Само при явни простотии, които ги има, за щастие не е имало такива от редовни потребители, а от случайни хора, се налага временен БАН от някой от екипа, докато мине гласуването, което обикновено продължава 1-2-3-4-5 дни. Затова модуля забавя но не забравя
може да си направил нарушение в понеделник, а модуля да те сполети в четвъртък-просто тогава е изтекъл срока на гласуването
Мисля, че това задоволява любопитството на хората. Търсих, но наистина никъде не е обяснено, ето ви едно кратко такова

Потребителски аватар
hooligans
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 29 апр 2009 0:59

Pichaga написа:модулЯ
-------
Вид наказание, изразяващо се в ограничаване на правото да пускаш теми/мнения за определен период от време.
За разлика от БАН-а имаш възможност да четеш, търсиш и да ползваш форума, единственото ограничение е невъзмоността да се пускат постове. Има разновидностти на модуля-може да си с 0 мнения, може да си с 1,2,3 и така нататък.
Срока обикновено е от 1 седмица до 1 месец
преценка на екипа, зависи от тежестта и поредността на нарушението
Винаги наказание се налага след гласуване от екипа-никога еднолично по решение на мод/админ
Само при явни простотии, които ги има, за щастие не е имало такива от редовни потребители, а от случайни хора, се налага временен БАН от някой от екипа, докато мине гласуването, което обикновено продължава 1-2-3-4-5 дни. Затова модуля забавя но не забравя
може да си направил нарушение в понеделник, а модуля да те сполети в четвъртък-просто тогава е изтекъл срока на гласуването
Мисля, че това задоволява любопитството на хората. Търсих, но наистина никъде не е обяснено, ето ви едно кратко такова

Пи, това го знаех на първата си локална среща в Дружба , но нали знаеш че твоето мнение ще се затрие в тази дълга тема и след седмица няма да е актуално... по добре някаква тема ли , незнам и аз какво , това едно мнение между темите не е никаква яснота за хилядите потребители...
и като вкарате някой в модула , едно ЛС няма да е излишно "Вие сте вкаран в модула за срок от еди колко си време с еди колко на брой мения" :)

Върни се в “Организационен”