Изумен съм, честно.
Хайде един сбит преразказ:
1. Колега предлага да организираме сбирка на немските возила, ей така ... предлага.
2. Пиша предложение във форума на БМВ и ме отсвирват.
3. Тук, в нашата тема тръгват мнения, че трябва да има място за ръчки и без никой да е опитал да направи каквото и да било започва да философства, че нищо няма да стане, защото разбираш ли не знам си к'во.
В крайна сметка никой не си бутна пръста, само теории как няма да стане.
naneK: За пореден път - тук не е мястото да обсъждаме ръчките. Против правилата на форума е. В крайна сметка много добре знаем тенденциозността на родните органи, контролиращи реда. Никога не се знае дали няма да хвърлят вината за незаконните гонки върху автофорумите. Не е същото като с торент тракърите, но знае ли човек. За пореден път - пуснал съм някакъв куц форум, в който да се спами и пише за ръчки.
Марто: все си мисля, че съм идвал повече от два пъти на сбирка. Да, последните две седмици ме няма, но не поради липса на желание.
Към всички: За да има слаба активност, трябва да има някаква причина. Само с подканване няма да стане. Съгласен съм, че сбирките са прекалено чести, в смисъл, че едни идват събота, други неделя. Висим като сополи на вятъра по час. В метан станцията е тясно за всички. На някои не им се ходи в Акварел - може би трябва да сменим мястото?
П.П. БМВ-тата ходят долу, защото там могат да въртят. На Морска гара им правят проблем.

Локални сБирки във Варна - Архив.
- fac3`t0`fac3
- Автомобил: Vw Golf ABF
- Двигател: ABF
Re: Варна - Локални Сбирки
Никому нищо лошо не съм имал с поста си.Само че не давайте предложение за неща за който знаете че от Фау-ветата ще сме обичайните..нямам намерение да се излагам за пореден път..в случай че сте забравили 2 пъти стана така
1,рената дойдоха на Терапията-25коли...ние бяхме 5 ... звънях на всички ... Излагация голяма
2.Решихме да отидем при БМВ-тата - отидохме 5 коли..
Купувам си реното и ти е**вам сбирките

1,рената дойдоха на Терапията-25коли...ние бяхме 5 ... звънях на всички ... Излагация голяма
2.Решихме да отидем при БМВ-тата - отидохме 5 коли..
Купувам си реното и ти е**вам сбирките

- krasen1987
- Автомобил:
- Двигател:
Ей 16В я се успокой малко .Ако искаш и мотопед си вземи аз също съм против идването всяка събота и неделя, но уви.Ако се раздалечат датите на сбирките на всеки може да му стане ясно че дори човека да иска да дойде примерно на 15.02 и изведнъж му излезне работа к'о пра'им, а ? следващата сбирка е 15.03 - 1 месец покой.Ае я да си сядате на скапаните Рекаро-та и да ми довтасате на Терапията събота и неделя келеши с келеши.Ае толкова от мене .Догодина повече.

- GPower
- Автомобил:
- Двигател:
fac3`t0`fac3 написа:Никому нищо лошо не съм имал с поста си.Само че не даваите предложение за неща за който знаете че от Фау-ветата ще сме обичаините..нямам намерение да се илзагам за пореден път..в случай че сте забравили 2 пъти стана така
1,рената доидоха на Терапията-25коли..ние бяхме 5 званях на всички ..Излагация голяма
2.Решихме да отиден при БМВ-тата отидохме 5 коли..
Купувам си реното и ти е**вам сбирките![]()
![]()
Пич к'во искаш да кажеш с това?Недей така и аз смених марката ама идвам на сбирката заради всички вас защото ви уважавам

П.П. хайде пичове покажете ,че и ние можем да направим една сбирка като хората там е мястото да се обсъжда каквото и да е било,а не тук,защото ще направят като у форума на БМВ

- fac3`t0`fac3
Нямам коментар за това което виждам,не казвайте на бялото черно и не си кривете душите.Истината е такава ..клуб има хора няма.Ако ще и всеки ден да са сбирките винаги сме едни и същи
А Красенчо спазвай добрия тон.Мн. добре знаеш кой сме всеки път.
Ако няма да се събираме като хората кажете го да махам стикерите и толкоз.
А относно това каква кола имаш ..отговора е такава каквато ти се кара и такава за каквато имаш възможност.А Владо ако ще и с Трабант да е си от нашата партия и винаги ще е ..
Отново подканям спрете да се излагате ..като искате да се разбираме нещо заповядайте--Събота и Неделя от 15:00 на Терапията

А Красенчо спазвай добрия тон.Мн. добре знаеш кой сме всеки път.
Ако няма да се събираме като хората кажете го да махам стикерите и толкоз.
А относно това каква кола имаш ..отговора е такава каквато ти се кара и такава за каквато имаш възможност.А Владо ако ще и с Трабант да е си от нашата партия и винаги ще е ..
Отново подканям спрете да се излагате ..като искате да се разбираме нещо заповядайте--Събота и Неделя от 15:00 на Терапията

- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
Аз се загубих вече... За какво точно спорим?!
Това, че няма коли на сбирките не значи, че има виновни. Такава ни е аудиторията във Варна.
Марто, това, че някой си кара друга кола или че ще кара друга кола какво общо имаше тук?
Мисля, че отдавна не ходим по тия сбирки заради великата идея на марката, а за да видим добри приятели и да се позабавляваме с ремуса!
Спора тръгна там, че ако я докараме до там да се събираме 40 коли на едно място и всеки започне да търси някаква изява ще стане....
Ако трябва да търсим друго място за сбирки, давайте да го правим с добър тон, а не да се караме като каруцари тук!
Това, че няма коли на сбирките не значи, че има виновни. Такава ни е аудиторията във Варна.
Марто, това, че някой си кара друга кола или че ще кара друга кола какво общо имаше тук?
Мисля, че отдавна не ходим по тия сбирки заради великата идея на марката, а за да видим добри приятели и да се позабавляваме с ремуса!
Спора тръгна там, че ако я докараме до там да се събираме 40 коли на едно място и всеки започне да търси някаква изява ще стане....

Ако трябва да търсим друго място за сбирки, давайте да го правим с добър тон, а не да се караме като каруцари тук!
- Remus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
въртите сучите и на ремуса
не стига че той нищо не ви е направил с малки изключения но те не се броят

Последна промяна от gr_kanev на Пон 02 фев 2009 18:37, променено общо 2 пъти.
Причина: Спазвайте приличен тон!
Причина: Спазвайте приличен тон!
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
За смяна на мястото аз съм "за". Вариант според мен е на морска гара (нали БМВ вече не се събират там и би трябвало да има място), но е доста ветровито (същия проблем както на терапията). Дайте други предложения да ги обсъдим. И нека "разредим" малко тези сбирки. В неделя ако е хубаво времето ще се опитам да дойда. Ама да не стане изненада .... да съм сам.
Ако се сетя за други места за сбирките ще допълня.

- Remus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЕДИН ВЪПРОС НЯКОЙ ЗАБЕЛЯЗА ЛИ В ПОСЛЕДНИТЕ 4-5 СТРАНИЦИ КОЛКО ГЛУПОСТИ ИЗДРЪНКАХТЕ НЯМА НИЩО ЩО ДА СЕ КАЖЕ СМИСЛЕНО АКО ИСКАТЕ ДА ПРАВИТЕ НЕМСКИ СРЕЩИ ПРАВИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ В ДРУГИТЕ ФОРУМИ И АКО СЕ НАВИЯТ ДОБРЕ АКО НЕ НЯМА ДА ИМА А НЕ ТУКА ДА СПОРИТЕ КОЙ КО ЩЯЛ ДА ПРАВИ КОЛКО ЩЯЛИ ДА ДОЙДАТ И ПРОЧИЕ ЩОМ ИМА КОЙ ДА ГО ОРГАНИЗИРА ЗНАЧИ ПОНЕ 1 ЩЕ оТИДЕ ЗАТОВА СТИГА СТЕ СЕ Е*АВАЛИ А вЗЕМЕТЕ ПИШЕТЕ НЕЩО СМИСЛЕНО И ЛОГИЧНО ЧЕ ДОБРИН ПАК ВЪРХУ МЕН ГО ИЗКАРА. ХИЧ НЕ МЕ ОБИЧА ТОЯ 

- chirenski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така , момчета мисля ,че е време да спрем с простотиите във форума ! Моля , който има някакви организационни идеи и предложения нека ги изкаже на самата сбирка , а не във форума . Иво, подкрепям идеята ,че се събираме да се видим ,защото определено не се събираме да подкрепяме марката ( 5 - 7 коли не може да става дума за подкрепа). Може да се повтарям ,но това е самата истина :немска сбирка ? нека първо да организираме нашите сбирки и после да се излагаме пред хората !
с пост-а си не целя да обидя никой ; просто ако някой друг чете горните постинг-и и не ни познава ще се смее с глас ...
Едит: Remus не се чуди ,защо си го изкарват на тебе , все пак писането в форумите с големи букви се счита за повишаване на тон или за "викане" .
с пост-а си не целя да обидя никой ; просто ако някой друг чете горните постинг-и и не ни познава ще се смее с глас ...
Едит: Remus не се чуди ,защо си го изкарват на тебе , все пак писането в форумите с големи букви се счита за повишаване на тон или за "викане" .
- Toxy_07
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде малко да отклоня темата
Има готови стикери!!!
(стикерите са с нов дизайн - VWclub.bg и под него Bulgarien Volkswagen Club)
Та....който все още няма стикери или иска да си подмени старите с тези новите да заповяда събота и неделя на обичайното място по обичайното време
Този път стикерите са доста по големи от предната партида....
Голям стикер (80см дължина), подходящ за задното стъкло - цена 4 пари
Малък стикер (60см дължина), подходящ за навсякъде
- цена 3 пари
Който няма възможност да дойде на сбирката да си купи стикер може да се свърже с мен на посочения мобифон
0883 478 981 Красимир (Токси)

Има готови стикери!!!
(стикерите са с нов дизайн - VWclub.bg и под него Bulgarien Volkswagen Club)
Та....който все още няма стикери или иска да си подмени старите с тези новите да заповяда събота и неделя на обичайното място по обичайното време

Този път стикерите са доста по големи от предната партида....

Който няма възможност да дойде на сбирката да си купи стикер може да се свърже с мен на посочения мобифон

- fac3`t0`fac3
Моля Модератор да почисти темата.Глупости не ми се гледат.Благодаря предварително 

- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
Аз утре няма да мога. В неделя евентуално.
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Една идея. Да направим сбирката само в 1 ден от седмицата, примерно неделя. Преди си беше така. При сегашния вариант някои идват в събота, някои в неделя. И без това когато идвам, рядко сме повече от 5-6 коли, че съвсем да се пръснем.
П.п. Вие сериозно ли говорите, че другите клубове се събират по 30-40 коли на сбирките? Това не мога да го повярвам, докато не го видя.
П.п. Вие сериозно ли говорите, че другите клубове се събират по 30-40 коли на сбирките? Това не мога да го повярвам, докато не го видя.