принципно се пише на потребителя, защо, за колко време, ...е може и да има пропуск
ето един сега сме го забравили примерно и ме пита
еми трябва да се осъвременят правилата
и да се вкара това, защото в тях пише за бан, а бан рееално се налага рядко

batmilko написа:а бе да ви питам
вие всички файлове по компютрите си ги държите в една папка само или си правите много папчици
да ви е подреденичко
Все пак ако някой пита как да стигна д еди къде си и е важно да му се отговори бързо, но пък темата му вземе, че изпадне щото има 20 теми с ЧРД, ЧИД, Мерси на Х, Гаден У, какво ми се случи днес, какво не ми се случи днес, Купих си първият презерватив, Напил съм се наздраве....
Този форум има админи и модове, някъде сме обсъдили надълго и нашироко как да изглежда раздела, решили сме го, правим го.
Поне изчакайте да видите, може пък да вземе и да ви хареса
xalerrelax написа:batmilko написа:...
подкрепям батмитко смятам че на всички компове всичко е подредено в папки а не ей така наляво надясно смятам че е добре всичко да е подредено и да си има некакъв ред,а иначе лично мое мнение че в един автомобилен форум не тряя да има глупости от рода кви готини котенца,вижте моето ново куче или ей такива бози,но тва си е мое мнение
Uneek написа:Не знам дали тук е правилно да пиша, но открих една правописна грешка на заглавната страница...

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 108 госта