Всичко за Членство във Фолксваген Клуб България - ПРОМЯНА!

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Всичко за Членство във Фолксваген Клуб България - ПРОМЯНА!

Мнениеот vaskoto1 » Вто 22 ное 2005 14:23

форумът е достъпен за всички - не е нужно да се прави каквото и да е освен да се регистрираш

Ето информация за клуба:

1. VW клуб България има управителен съвет с членове:
Vasstop
Brabus
Golfer
dobrinb
vaskoto1

2. VW клуб България има общо събрание в което участват всички утвърдени членове на сдружението с по един глас всеки.

3. VW клуб България има еднократна встъпителна такса за членство и годишен членски внос в размер на (предстои гласуване и за 2те такси!) лв.

Членството в клуба започва след и е валидно за всеки одобрен кандидат който е заплатил съответните такси.

Встъпителната такса включва:
-членски внос за първата година
-членска карта (която дава право на отстъпки в магазини и сервизи и е поименна, важи само срещу показване на лична карта)
-стикери на клуба (2бр. 40 или 60см.)
-тениска на клуба 1бр
-шапка на клуба 1бр.
-e-mail user@vwclub.bg
-ftp пространство от 10MB на сървъра за ъплоуд на снимки

4. Членския внос е безвъзмезден и доброволен! Той постъпва в клубна каса за която отговорници са: (имена-касиер, ковчежник скоро)

5. Членския внос се разходва по усмотрение на и за нуждите на клуба и с изричното знание и одобрение на ОС. Членския внос служи за: организационни разходи по мероприятия, изработка на рекламни материали, общи покупки за членовете на клуба, наградни фондове за мероприятия и други.

6. Отчетност по приход/разход на средствата ще бъде свеждан в раздел ОС на форума.

7. Всеки член на VW клуб България има достъп до клубната каса с предварителни цел, програма и в последствие представен отчет пред ОС.

8. Членството в клуба се заявява писмено (детайли във форума в темата за тази цел.)

9. Срок за приемане на нови членове-няма!

10. Нови членове се приемат на основания лични контакти, рекомендации от утвърдени членове и персонални качества. членството се разглежда и гласува спрямо устава.

на всеки одобрен новопостъпил член ще бъде изпратена покана на лично съобщение за заплащането на съответните такси. МОЛЯ НЕ ПРЕВЕЖДАЙТЕ ПАРИ АКО НЕ СТЕ ПОЛУЧИЛИ ИЗРИЧНА ПОКАНА ЗА ТОВА! в противен случай преведената от вас сума ще се третира като доброволно и безвъзмездно дарение за клуба, за което ви благодарим!

Моля всеки одобрен да се свърже с членовете на управителния съвет при неясноти или въпроси.
mod edit: wili98

Последна промяна от vaskoto1 на Пон 26 фев 2007 9:36, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 25 фев 2007 23:41

всеки новоприет член, заплатил съответните такси ще получи достъп до клубната зона на форума където ще се провеждат обсъжданията касаещи клуба!

всеки новоприет член, също така, получава право на един глас в общото събрание, съгласно устава и закона.

поради промените в ръководството и изчистване на организационните спънки на клуба съм разчистил старите коментари по тази тема и се опитах да я приведа малко по в час със сегашното състояние.

таксите ще бъдат определени и гласувани на общо събрание-ерго от членовете на клуба, от които ще бъдат заплащани. подробности в тази връзка се очакват след известно време (не забравяйте че закона изисква покана в държавен вестник за свикване на ОС поне месец предварително) ТАКА ЧЕ ПРИЗОВАВАМ ЗА ТЪРПЕНИЕ!

Потребителски аватар
Nikodim_vw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nikodim_vw » Сря 07 мар 2007 19:50

а от какво зависи дали щте те приемат или не

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Re: Всичко за Членство във Фолксваген Клуб България - ПРОМЯН

Мнениеот Pichaga » Сря 07 мар 2007 20:30

vaskoto1 написа:10. Нови членове се приемат на основания лични контакти, рекомендации от утвърдени членове и персонални качества. членството се разглежда и гласува спрямо устава.
.

пише го 5 реда по-нагоре :wink:

Потребителски аватар
Dare_Devil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dare_Devil » Чет 08 мар 2007 11:01

т.е. аз като не се познавам лично с никого от клуба няма смисъл да пускам молба за членство, 'щото няма как да ме огрее...

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Чет 08 мар 2007 11:02

Dare_Devil написа:т.е. аз като не се познавам лично с никого от клуба няма смисъл да пускам молба за членство, 'щото няма как да ме огрее...
не е така!! значи за тези които не се познават лично , ще се съди по мненията им ;)

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 08 мар 2007 12:13

има и друг момент...
ако искаш толкова да станеш член - поне на една-две месечни (седмични) срещи не пречи да дойдеш... :wink:

Потребителски аватар
Nikodim_vw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nikodim_vw » Вто 13 мар 2007 12:04

Извинявай а можеш ли да ми кажеш, каква ще бъде горе-долу таксата за членство?

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Вто 13 мар 2007 12:12

Nikodim_vw написа:Извинявай а можеш ли да ми кажеш, каква ще бъде горе-долу таксата за членство?

vasstop написа:...Около 50 на година...

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 13 мар 2007 21:50

членския внос още не е гласуван. той ще бъде одобрен на следващото общо събрание от членовете на клуба.

Върни се в “Организационен”