Приятели позволямвам си пръв да пусна тема за това невероятно мероприяти което ще се състои днес и утре,Аз просто нямам думи ,само това мога да направя,бравос на всички спомогнали за това мероприятие големи сте ,радвам се че съм един от вас и се гордея
Продължавайте в същия дух
Последна промяна от MITKO_DVD на Съб 27 мар 2010 17:39, променено общо 1 път.
Щастлив съм ,че видях труда на всички колеги.Организатори,собственици на автомобилите направени с много любов и желание.Аплодисменти на всички . просто сте номер 1
Като цяло за първи път е супер, ще ми се да понатам да видя още доста модели ако не и цялата гама на ФВ и също би било хубаво 3 купи или някакъв приз награда за първите 3ма сред тунингованите
От мен 5 и полувина. Има още съвсем малко какво да се желае. До година дай боже да се проведе в поне 2 зали - повече коли от форума и повече от моделната гама. Идеята за награди не е лоша. Поздрави.
Всичко беше много добре направено и организирано.Наистина имаше място за още коли но догодина живи и здрави ще видим цялата зала пълна.Имаше коли който оставиха много голямо впечатление във мен. Евалата момчета за положения труд. ПС-А ралито...........
За първи път присъствам на толкова добро изложение Браво на организаторите и на всички хора, които се бяха погрижили за всичко. Само не ми хареса че като изляза веднъж после не ме пускаха да вляза отново, което според мен беше доста глупаво (но съм сигурен че този проблем може да бъде много лесно отстранен, дори имам идея как )