Мрънкане за Калояново 2011

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мрънкане за Калояново 2011

Мнениеот Sashko_Trg » Съб 21 май 2011 18:05

Нещо слаба работа ... ? Май няма толкова много хора ?? Ама много кефи да ги гледам тея кулери как стърчат :) много ме радват.

Последна промяна от Sashko_Trg на Съб 21 май 2011 18:09, променено общо 1 път.

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Re: VII Национален VW събор - 21 и 22 май 2011 - писта "Дракон"

Мнениеот Bobby_ » Съб 21 май 2011 23:38

няма ли накъде времена от квалификации?????? от тренировки????

сигурно има поне 20 разпечатки на таблото...... и файлове ама май няма кой да ги качи.....

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Нед 22 май 2011 11:03

изтрито

Последна промяна от mk2_Golf83 на Нед 22 май 2011 11:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mitko_pi4a_lc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitko_pi4a_lc » Нед 22 май 2011 21:26

регламента само кадето се променяше или по-точно някой хора се заяждаха :не:

Потребителски аватар
rough
Автомобил: New Beetle + VW1300+VW1303
Двигател:

Мнениеот rough » Нед 22 май 2011 22:09

mitko_pi4a_lc написа:регламента само кадето се променяше или по-точно някой хора се заяждаха :не:

? дай малко информаця по въпроса че е интересно да се разбере ?

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 22 май 2011 22:10

mitko_pi4a_lc написа:регламента само кадето се променяше или по-точно някой хора се заяждаха :не:

Дали ще е удобно да обясниш малко по-подробно какъв е бил случая, щото това е същото като да кажеш "гадно беше", без каквато и да е обосновка?

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Нед 22 май 2011 22:45

Къде са времената на всички коли ? Като време ,кубици и коне ?

Потребителски аватар
mitko_pi4a_lc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitko_pi4a_lc » Пон 23 май 2011 9:32

става въпрос за класовете,неможе абф който трябва да е в клас среден по принцип да се мести в голям там кадето са само турбо коли и така на татака
и причината заради която ме изместиха беше че сам с заварян смукателен колектор.....пълни глупости просто така наре4ената комисия се заядоха с мен и ми развалиха целия събор пак колко пари се набутах да доида за този дето духа.
според мен маи някои хора си бутаха техни хора....ама както и да е

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Мнениеот vackooo » Пон 23 май 2011 9:35

mitko_pi4a_lc написа:става въпрос за класовете,неможе абф който трябва да е в клас среден по принцип да се мести в голям там кадето са само турбо коли и така на татака
и причината заради която ме изместиха беше че сам с заварян смукателен колектор.....пълни глупости просто така наре4ената комисия се заядоха с мен и ми развалиха целия събор пак колко пари се набутах да доида за този дето духа.

Ама това са пълни глупости,кои са си бутали техни хора?Защо вместо да се радвате,че се правят такива мироприатия,само се заяждате.Ти май не си бил за събора,а за награда(купа)?

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пон 23 май 2011 9:43

КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ!

ВИЕ НЕ СТЕ ХОРА! 4 МЕСЕЦА СЕ ОРГАНИЗИРА ТОВА МЕРОПРИЯТИЕ! ДВА ДНИ ХОРАТА СЕ РАЗДАДОХА, ЗА ДА МОЖЕ ВСЕКИ ЕДИН ФЕН ДА УСЕТИ ЩО Е ТО БЕНЗИН В КРЪВТА, ЩО Е ТО ПИСТА, ЩО Е ТО СЪСТЕЗАНИЕ!
А СЕГА БУТАЛИ СИ ТЕХНИ ХОРА! НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО! КОЙ НА КОЙ Е ЧОВЕК. ДА НЕ БИ НЯКОЙ ДА ПЕЧЕЛИ ПАРИ ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ ОТ ТОВА НЕЩО! НАГРАДАТА НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ Е УСМИВКИТЕ ПО-ЛИЦАТА НА ХОРАТА! ЕДНИЧКАТА МАЛКА БЛАГОДАРНОСТ КОЯТО ПОЛУЧАВАТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ ФОРУМ! А КАКВО ПОЛУЧАВАТ В ЗАМЯНА В МОМЕНТА, КЪДЕ Е БЛАГОДАРНОСТТА? СЕРЕТЕ ОТ ГОРЕ НА ТЯХ! ЗА КВО, ЧЕ СИ КАРАЛ ДВА ДЕНА НА ПИСТА БЕЗ ПАРИ? МИ ДРУГИЯ ПЪТ СЕ НАУЧИ ДА КАРАШ, ХОДИ ТРЕНИРАЙ ПО-ЧЕСТО НА ПИСТАТА. И ДОГОДИНА СИ ВЗЕМИ МЕДАЛА! АМАН!

п.п. към администратори/модератори, написах го с главни букви, защото да наистина крещя. И тъй като нарушавам правилата на форума, то нека ми бъде сложено предупреждение.

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Пон 23 май 2011 10:48

mitko_pi4a_lc написа:става въпрос за класовете,неможе абф който трябва да е в клас среден по принцип да се мести в голям там кадето са само турбо коли и така на татака

лелееееее това и мен ме жегна в ребрата......

сега имам работа но след 1-2 часа ще си модна мнението и ще ти пообясня това -онова

Потребителски аватар
Adrian-AAA
Автомобил: Golf 2 and 3
Двигател: AAA and AFN

Мнениеот Adrian-AAA » Пон 23 май 2011 10:52

mitko_pi4a_lc написа:
niikoo_1 написа:Какви са конете преди и след валовете (ако имаш замерване преди да ги монтираш), че ми е интересно?

ми от валовете изкарах 16 коня,мерена е и без валовете на сабора имаше промоция при вензи за мерене на дино!!!
вмомента колата е 185 коня и е мерна със 17-ски според мен с 15-ски щеше да даде повече ама ванци каза да не ги слагам че съм гаврел с колата :mrgreen:

Няма какво повече да коментираме според мен. :deal

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 23 май 2011 11:16

Bobby_ написа:сега имам работа но след 1-2 часа ще си модна мнението и ще ти пообясня това -онова

Боби, по-добре точно ти недей 'пообяснява', щото имаше един Голф, с един шофьор с черна тениска и оранжев надпис на гърба, дето твърдеше, че колата му е стоков KR и даже искаше да ми вади ДИНО-графики от оня ден (вероятно - правени на някое ТИКО), дето си остана в клас 'Среден' mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 23 май 2011 11:37

Класовете не бяха перфектно измислени, но пък mitko_pi4a_lc не виждам какво се оплаква при положение, че сам е написал, че колата му е 185 к.с., а иска да се състезава в клас до 150 к.с. :063: :screwy mhihi Много им се иска на някои хора да спечелят на всяка цена и да "блеснат". :screwy В тази връзка честито и на VW racing със "стоковия KR" и на vento със "125 к.с. на колелата" (за сравнение един стоков ABF дава 115 к.с. на колелата...), които се състезаваха в клас до 150 к.с. и победиха всички, които имаха доста по-слаби автомобили и вероятно по тази логика бяха за долния клас! mhihi ВЕЛИКИ СТЕ! Един съвет: Следващият път участвайте в клас комар, за да биете с още по-голяма преднина! :bowdown :bowdown :bowdown Ще ви дадем по 3 медала и 4 купи за всяка обиколка на пистата и така ще докажете, че сте с най-големите пушки във форума! mhihi mhihi mhihi

Но да не бъдем дребнави - всеки може сам да си направи изводите. mhihi

Важното е, че пистата беше наша за тези 2 дни. Бяха осигурени маршали, времеизмерване, линейка, пожарна, охрана и награди. Всичко необходимо да се чувстваме комфортно и обезопасени и да се сведе до минимум риска от инциденти, което е най-важното за всеки, който е решил да изпробва възможностите на автомобила си. :idea:

И всичкото това безплатно за феновете на VW!

Над 100 автомобила излязоха на пистата тези 2 дни! Надявам се, че сте останали доволни, защото го направихме заради вас! :D

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Пон 23 май 2011 12:00

Aз съм много доволен от всичко :) от организацията и т.н. :) но за съжаление имах проблем с колата :( дадох лошо време и нещо се разби в предната част на окачването :( Иначе всичко беше на ниво ,организация и т.н.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ !!!! :обичам ви

само ако може да видим резултатите ще съм много благодарен ,ако може да е например:
"69 Петър Иванов Голф 2 1.6 ЕЗ 75кс - 1:08:33" примерно за да си сравним колите какво време г-д са дали, как сме се представили :)

Върни се в “Организационен”