Форумните координатни книжки и имат ли те развитие?

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Форумните координатни книжки и имат ли те развитие?

Мнениеот Калоян Кирилов » Съб 06 сеп 2008 22:19

Реших да пусна една нова тема за тяхното обсъждане. Преди година и малко отгоре бях започнал да ги правя и разпространявам, но явно не можах да се справя тогава. Сега отново искам да се заема с тяхната изработка, и имам няколко довода за това... :wink:

Има достатъчно координати на хора от цяла България за да се заформи една книжка. Но сега идват и въпросите как ще си ги пращаме?

От известно време работя в куриерска фирма. Склонен съм да кажа, че е една от най-евтините (4.20 лв са обикновените писма, за по запознатите.) След като станат готови книжките не мисля, че пращането ще е проблем.

След като се съберат достатъчно желаещи, около 30 книжки, мога да ги пускам към определения град с един наложен платеж където един да се заеме със задачата да ги плати и след това да си се разпределят измежду хората от града следователно на тях да им събере парите които е пратил.

Ако има достатъчно желаещи, мога да се заема с книжката, нейното издаване и разпространение.

Накрая искам да кажа само, че тази книжка ще е от голяма полза на всички, веднъж отидох на море но ми се наложи да я ползвам.

Така че, нека в тази тема видим има ли желаещи за това. Предполагаема цена около 4 лв на книжката и зависи колко хора ще са в града може да се паднат и по 20 ст. транспортни разходи. Така че предполагам, че цената няма да е повече от 5 лв на книжка. Но това мога да кажа със сигурност след като отида да проверя в печатницата. А това ще направя ако има достатъчно желаещи...

Вие сте на ред. :wink:

Ако някой все още не е оставил данните си може да го направи в тази тема:

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=42597

А за всички които са си го направили, нека да си ги актуализират, ако има някакви промени.

Калоян Кирилов
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Чет 11 сеп 2008 12:41

Айде бе хора дайте някое мнение?

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 11 сеп 2008 12:54

Добре де.. Според мен ще има проблем с актуализацията на книжката.. В смисъл доста хора често си сменяват номерата, а забравят да пишат тук... Пък и да пишат веднъж принтирана книжката си остава със стария номер... Малко кофти..

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 11 сеп 2008 13:00

ISRalien написа:Добре де.. Според мен ще има проблем с актуализацията на книжката.. В смисъл доста хора често си сменяват номерата, а забравят да пишат тук... Пък и да пишат веднъж принтирана книжката си остава със стария номер... Малко кофти..

а като си на средата на полето без интернет?

Последна промяна от R@do на Чет 11 сеп 2008 13:20, променено общо 1 път.

Калоян Кирилов
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Чет 11 сеп 2008 13:06

Като си на средата на полето за какво ти е интернет? Нали ще имаш книжката... и от нея ще гледаш номерата!

А за обновяването има нещо такова, но незнам как може да се реши проблема? Съмнява ме малко, всеки да си сменя номера на 2 месеца. :roll:

Потребителски аватар
BigTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BigTo » Чет 11 сеп 2008 13:21

Аз съм ЗА с две ръце. Моя номер си същият от девет години насам и не смятам скоро да го сменям. Не знам дали ще е уместно, а и дали ще излезе рентабилно, тази книжчица да я направим нещо като справочник, т.е да обединим информацията от темата с данните, с информацията от темата "Кой какво работи". Та недай си боже ако ти се наложи нещо на другия край на България, да може по -лесно да се ориентираш на кого да се обадиш.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 11 сеп 2008 13:21

Калояне, горното го казах в твоя подкрепа

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 11 сеп 2008 14:04

Направо давайте да се действа!
Много често се налагат подобни телефонни обаждания, за съжаление! :(
Ангажирам се с разпостраняването й из Майна таун и околностите!
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=1376454#1376454

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 11 сеп 2008 15:09

Кбижката до колкото си спомням я има "налята" и странирана :-)
Лично гарантирам за това :lol: :lol:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 11 сеп 2008 16:23

R@do написа:
ISRalien написа:Добре де.. Според мен ще има проблем с актуализацията на книжката.. В смисъл доста хора често си сменяват номерата, а забравят да пишат тук... Пък и да пишат веднъж принтирана книжката си остава със стария номер... Малко кофти..

а като си на средата на полето без интернет?

Да де, определено е по-добре от нищо. Аз и за това си обещавам да си я принтирам, ама..
Между другото - Скуба спомена, че я има страницирана, какъв е проблема всеки (който има принтер) да си я принтира? Аз лично мога да принтирам и за някой друг...

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 11 сеп 2008 16:27

ISRalien написа:.
Между другото - Скуба спомена, че я има страницирана, какъв е проблема всеки (който има принтер) да си я принтира? Аз лично мога да принтирам и за някой друг...

E то нали точно тва беше идеята бре хора. Качил съм я готова. Който иска си я печата. Защо трябва да се нагажираме с печатници. И излиза скъпо на всеки поотделно. Работя в печатница и мога да го направя. Ма не виждам смисъл

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Чет 11 сеп 2008 17:57

scuba написа:E то нали точно тва беше идеята бре хора. Качил съм я готова. Който иска си я печата.

не разбрах къде са качени. може ли линк?

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 11 сеп 2008 18:02

scuba написа:
ISRalien написа:.

E то нали точно тва беше идеята бре хора. Качил съм я готова. Който иска си я печата. Защо трябва да се нагажираме с печатници. И излиза скъпо на всеки поотделно. Работя в печатница и мога да го направя. Ма не виждам смисъл

Да - точно мислих да пиша , че си я качил под формата на файл ... ама си ме изпреварил да го ева
12 листа - формат А4 съм си изпринтил твоя файл и от време на време допълвам на ръка базата със новите мераклии за помощници ...
И винаги ми стои в жабката - дано не ми се налага да търся никой от написаните за помощ - а само за :drunk :drunk :drunk

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 11 сеп 2008 18:09

joro_kem написа:
scuba написа:E то нали точно тва беше идеята бре хора. Качил съм я готова. Който иска си я печата.

не разбрах къде са качени. може ли линк?

http://vwclub.bg/~scuba/kniga.pdf
Баф тея Бургазлии - как се раздават за форума - единия систематизира информация за да е лесен живота на всички пътуващи - другия катанчи нон-стоп теми със спам ......Евала градски ..... :bowdown :013:

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Чет 11 сеп 2008 18:22

благодаря, ша тряя да се дописва, но все пак е отправна точка.
п.п. бургас е моя любим град!

Върни се в “Организационен”