Има достатъчно координати на хора от цяла България за да се заформи една книжка. Но сега идват и въпросите как ще си ги пращаме?
От известно време работя в куриерска фирма. Склонен съм да кажа, че е една от най-евтините (4.20 лв са обикновените писма, за по запознатите.) След като станат готови книжките не мисля, че пращането ще е проблем.
След като се съберат достатъчно желаещи, около 30 книжки, мога да ги пускам към определения град с един наложен платеж където един да се заеме със задачата да ги плати и след това да си се разпределят измежду хората от града следователно на тях да им събере парите които е пратил.
Ако има достатъчно желаещи, мога да се заема с книжката, нейното издаване и разпространение.
Накрая искам да кажа само, че тази книжка ще е от голяма полза на всички, веднъж отидох на море но ми се наложи да я ползвам.
Така че, нека в тази тема видим има ли желаещи за това. Предполагаема цена около 4 лв на книжката и зависи колко хора ще са в града може да се паднат и по 20 ст. транспортни разходи. Така че предполагам, че цената няма да е повече от 5 лв на книжка. Но това мога да кажа със сигурност след като отида да проверя в печатницата. А това ще направя ако има достатъчно желаещи...
Вие сте на ред.

Ако някой все още не е оставил данните си може да го направи в тази тема:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=42597
А за всички които са си го направили, нека да си ги актуализират, ако има някакви промени.