Понеже получих много запитвания на ЛС, обещах, когато има готови стикери да напиша една тема и да се знае.
Така, стикерите са готови, има 60см и 40см, както за вътрешно, така и за външно лепене.
Който желае може да се свърже с мен или на ЛС или на 088 9224495
Ще нося стикери с мен на срещата в неделя пред НИМ от 14:00ч.
Става дума само за София, за колегите от провинцията не е рентабилно да пращам по куриер, излиза два пъти по-скъпо.
Те могат да си изтеглят Корелския файл ето тук<-click и да си направят стикери във всяка една рекламна агенция, където има плотер за рязане на фолио.
Има готови стикери
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
dobrinb написа:Аз отговарям за Русенската група - който иска стикери, да се свърже с мен на ЛС, и да заяви бройка. За сега колегата Знайнайнай е първи на опашкатаНа 08.02.2008г. ще пътувам до Русе, и ще ви ги донеса. Мога да мина и през Плевен евентуално. Sunny?
А евентуално , път към Разград ще имаш ли като ходиш до Русе,аз бих искал един външен.

П.п Някаква цена имат ли стикерите.
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MiroslavStanchev написа:dobrinb написа:Аз отговарям за Русенската група - който иска стикери, да се свърже с мен на ЛС, и да заяви бройка. За сега колегата Знайнайнай е първи на опашкатаНа 08.02.2008г. ще пътувам до Русе, и ще ви ги донеса. Мога да мина и през Плевен евентуално. Sunny?
А евентуално , път към Разград ще имаш ли като ходиш до Русе,аз бих искал един външен.
П.п Някаква цена имат ли стикерите.
Ако беше писал по-рано щях да ти закарам един до търговище
- kolbasara
- Автомобил: Volkswagen Golf mk3
- Двигател: ABF-Turbo
sd
ако може и аз искам но не знам какви
каде може да ги видя и да си избера

- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:... На 08.02.2008г. ще пътувам до Русе, и ще ви ги донеса. Мога да мина и през Плевен евентуално. Sunny?
Гледам че Васето ги е свършил, но до 08.02. предполагам ще се появят нови, та може да ми докараш 4 големи и 6 малки (за вътрешно лепене) да имаме малко бройки тук

Или пък Scuba като идва на 09.02. може да докара, ако твоето идване се отложи