варна-фолксваген тунинг мания
варна-фолксваген тунинг мания
абе колеги дайте тука да споделим какво стана с мероприятието на автотрейд варна-фолксваген тунинг мания.преди се провеждаше по едно и също време горе-долу в годината на картинг пистата, а сега няма такова животно.може да споделите впечатления от италианското преследване днес
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- GTI_16VT
- Автомобил: 1997 Golf mk3 20 Jahre
- Двигател: 300+ whp TDI
Според теб каква кола трябваше да има
Мисля,че не се срещат всеки ден Golf 2 2.9 syncro,Opel Vectra 2.0 16v TURBO 4*4.,BMW Z3 M Coupe/то единственно в БГ/,Toyota Corrola AE86 и други,и като се вземе в предви,че участниците караха на всякъкъв вид настилка/на лед,мокро и сухо/ и направиха нежероятно шоу,не те знам теб кво си очаквал.Можеби Галардо,Енцо и Макларън

Мисля,че не се срещат всеки ден Golf 2 2.9 syncro,Opel Vectra 2.0 16v TURBO 4*4.,BMW Z3 M Coupe/то единственно в БГ/,Toyota Corrola AE86 и други,и като се вземе в предви,че участниците караха на всякъкъв вид настилка/на лед,мокро и сухо/ и направиха нежероятно шоу,не те знам теб кво си очаквал.Можеби Галардо,Енцо и Макларън

опа
той човека тези коли може би не ги е видял.колега много точно описа автомобилите без грешка.само че си мисля че Златин(вектра турбо) и Тони келеша(бмв Z3M) правиха поредната постановка
- vAnKaTa```
- Автомобил:
- Двигател:
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
опааа
аз не стоях до края понеже повече ме влече да се кача на отбивката за куманово и да се пързалям с колицата ми на снега(даже и се забих в една пряспа), така и направих.
но искам да отбележа,че предния път когато имаше такова мероприятие на рожденния ден на картинг писта Варна гледах най-невероятния дрифт показан досега в България.три БМВ-та и една тойота.ако някой има клип или снимки да покаже , да видят хората
но искам да отбележа,че предния път когато имаше такова мероприятие на рожденния ден на картинг писта Варна гледах най-невероятния дрифт показан досега в България.три БМВ-та и една тойота.ако някой има клип или снимки да покаже , да видят хората