Колеги, създавам тази тема с цел организация на желаещите да нощуват край язовира по време на националния събор.
Надявам се тук да се изяснят подробностите около нощувките. Искам и да помоля някой колега, който е ходил на това място, да изясни как се стига до там, какво би създало проблем и др. полезни неща.
Не на последно място искам да обърна внимание и да помоля колегите, които ще нощуват край язовира да не замърсяват, унищожават или по какъвто и да е начин да загрозняват природата в тази прекрасна част от нашата родина.
Нац.събор гр.Елена '09 - нощувки край язовир Йовковци
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
Нац.събор гр.Елена '09 - нощувки край язовир Йовковци
Последна промяна от Pichaga на Нед 21 юни 2009 14:39, променено общо 2 пъти.
Причина: Щом се намира човек, който да поеме инициативата да организира спането на палатки- предполагам, не е лошо да бъде видяна от повече хора
Причина: Щом се намира човек, който да поеме инициативата да организира спането на палатки- предполагам, не е лошо да бъде видяна от повече хора
- golf2949
- Автомобил: Хюндай Туксон 4х4
- Двигател: 2000 CRDI 2005г
Re: Нац.събор гр.Елена '09 - нощувки край язовир Йовковци
колега браво за темата.като гледам има много желаещи за палатки.не е сигурно още дали ще идвам,но доида ли ще съм на палатка,така че колкото повече хора се събереме толкова по добре.
- gyleto
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: PL 1991
Хайде, някой да се хване да организира нещата, защото се предполага, че повечето хора, които са от по-далече, няма да могат да смогнат да имат пари за гориво и да си платят хотели за спане, а едно парти на открито
мисля, че ще бъде желано от доста хора. Надяваме се някой местен да помогне 
мисля, че ще бъде желано от доста хора. Надяваме се някой местен да помогне - jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
Искам да благодаря на модераторите, администраторите и членовете на клуба, че поставят тази тема с приоритет, с което доказват че събора е за всички нас и дават възможност на обикновенните потребители на форума да се организират и да се чувстват добре дошли на събора.

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Най-добре си изберете няколко шофьори, които не пият или просто са препили предишната нощ.. Да ви карат до хотелите и обратно, да се съберете по 4-5 човека в кола 
всичко може да се организира.колко къщички има на около 5,6 км от елена които се дават под наем за без пари и са супер готини...
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
velinsl написа:Има комби - няма палатки.
И аз така

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
и аз с тва комби май там ще си нощувам 

ние пък 6те сме на палатка някой като нас ?
- Angel Stavrev
- Автомобил: VW Polo 86c 2f
- Двигател: AAU 1994
Аз но се пак исках да има малко повечко яснота... Някои да е гледал прогнозата дават го мокро и ветровито чичко гугал дано да лъже де...
+ това като гледам сега БГмап-а ако пишеш дирекно язовира те прекарва през шипка ако пишеш Гр.Елена те прекарва през Сливен разликата е 7 километра.. но се пак зимам 3-4 килограма мръвка и тръгвам и сам воина е воин понеже моите съгражани ще са на хотел пък аз ако ваобще доида няма да сам на хотел ще ти търся дръжина...

+ това като гледам сега БГмап-а ако пишеш дирекно язовира те прекарва през шипка ако пишеш Гр.Елена те прекарва през Сливен разликата е 7 километра.. но се пак зимам 3-4 килограма мръвка и тръгвам и сам воина е воин понеже моите съгражани ще са на хотел пък аз ако ваобще доида няма да сам на хотел ще ти търся дръжина...

- peyu
- Автомобил: Passat B7
- Двигател:
- Контакти:
До самия язовир ще е много трудно стигането на всички които са по-ниски от нормалното, аз съм на близко и мога да ида тези дни да направя няколко снимки на пътя и тнт. Познавам собственика на еленското ханче, мисля че може да уредим и някоя отстъпка за всички vw-маниаци. След крушуна не се навивам за палатки пък ако ще да е 40 градуса

- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
Чудесно колега, ако можеш да провериш какво е състоянието на пътя до язовира, както и положението там ще ти бъдем много благодарни и ще пиеш бира без пари цяла вечер
Също ще те помоля и да се огледаш и за друго подходящо място за лагеруване на палатки, което да е по-близо до града!
Наистина ще сме ти благодарни ако направиш един оглед, защото датата наближава и има хора, които не са от близо и искаме да си предвидим нещата предварително. Благодаря!
p.s. горенаписаното важи и за всеки, който има възможност да го направи
Също ще те помоля и да се огледаш и за друго подходящо място за лагеруване на палатки, което да е по-близо до града!
Наистина ще сме ти благодарни ако направиш един оглед, защото датата наближава и има хора, които не са от близо и искаме да си предвидим нещата предварително. Благодаря!
p.s. горенаписаното важи и за всеки, който има възможност да го направи