С въпроса си не искам да обиждам всички Вас които поддържате този чудесен форум, от който съм почерпил и поел огромно количество информация!!! Та искам да Ви попитам защо темите които са с решение за даден проблем не се отделят в даден раздел и в този раздел да не са описани повечето проблеми за които гледам се пита постоянно. Има много полезни теми но всички те са забутани някъде измежду всички 5254 до момента теми. Не може ли информацията да се систематизира по някакъв начин и да се спести на обикновения потребител като мен ровенето с часове в стотиците страници понеже не успявам с търсачката да намеря необходимото. Отново казвам не искам да засегна или обидя никой и ако съм го направил искрено се извинявам!
Поздрави и много безаварийни километри!
Въпрос към администраторите
-
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Re: Въпрос към администраторите
Това е чудесна идея колега.
Може би наистина е редно да се обозначават по някакъв начин тези теми, въпреки че по темата е говорено и изписано много -
viewtopic.php?f=5&t=228678
viewtopic.php?f=5&t=240459
Имаше една хубава тема с предложения, която понастоящем е заключена, заради разни професори, но мнението ти е за тук -
viewtopic.php?f=60&t=87631&hilit=%D0%BE%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%B8
Може би наистина е редно да се обозначават по някакъв начин тези теми, въпреки че по темата е говорено и изписано много -
viewtopic.php?f=5&t=228678
viewtopic.php?f=5&t=240459
Имаше една хубава тема с предложения, която понастоящем е заключена, заради разни професори, но мнението ти е за тук -
viewtopic.php?f=60&t=87631&hilit=%D0%BE%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%B8
-
Да знаех си, че мнението ми е за другаде и предполагах, че има много дискусии относно въпроса ми но не разбирам защо са заключени темите, разделите и защо след като това е дискутирано и въпроса е повдиган вече не е направено за едното улеснение на всички. Та дори и една тема с линкове към дадените теми само да се направи пак ще е улеснение. Поздрави!
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
ами то има такава тема с линкове, въпроса е колко са кореткни потребителите в допълването и!
ето тази е специялно от раздел Дизелови Агрегати
viewtopic.php?f=24&t=100094
във всеки технически форум има такава тема
ето тази е специялно от раздел Дизелови Агрегати
viewtopic.php?f=24&t=100094
във всеки технически форум има такава тема
-
Да тази тема съм я чел както и всички линкове в нея и знам че съществува. Въпроса ми е конкретно за темите които пускат колегите с определени проблеми и след което са допълвани с разрешението на проблема. Къде отиват те, някой линква ли ги някъде за архив или просто си остават назад в страниците. Знам, че това за което питам е доста трудоемко да се направи. Иска се време и нерви да се отсее плявата но няма ли на всички да е по лесно ако темата която си дал колега се допълва редовно с линкове към темите с решение на различни проблеми. Виждам, че темата ми е меко казано болна и доста дискутирана и нека ако администраторите решат, че е ненужна да се изтрие!
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
ами FAQ темите са направени именно с тази цел, но просто самия потребител като не и сложи линк-а вътре в темата тя изпада по страниците и иди я търси. Наистина е трудоемко, правил съм FAQ темата в "Сервизи" и ми отне една седмица за да отсея плявата и да сложа това което реша за добре. Просто тази тема зависи от това колко са добросъвестни самите потребители и желаят да сложат линка във FAQ-а. Не може модератори и администратори да следят всичко. И те са хора с работа и семейства.
Ето ти примерно си се ровил, видял си хубави теми, завършени с решение на проблема. Колко време ще ти отнеме да качиш линк с описание в FAQ темата, точно 2мин.
Ето ти примерно си се ровил, видял си хубави теми, завършени с решение на проблема. Колко време ще ти отнеме да качиш линк с описание в FAQ темата, точно 2мин.
-
Да благодаря ти колега. Точно това исках да науча. Дали от нас зависи отсяването на тези теми или от Вас
И към всички колеги: Моля правете гореописаното от колегата за да може на всички да ни е по лесно. На никой няма да отнеме много време да линкне дадена тема с кратко описание на проблема в темата FAQ!!!Но разбира се да има и разрешение на проблема

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имаше тема за предложения. Вече я няма. И за сега няма да има. Ако някой има някакви идеи, може да предлага на ЛС на някой администратор.