Koлоната за Асеновград
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Koлоната за Асеновград
Колеги ще се разбираме ли да патуваме заедно? Ако да, кажете къде и в колко часа 

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Winner25 написа:Някой ще ми каже ли какво ще има в Асеновград?
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=15222
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pinci написа:Никци аз викам 10:00, по човешко е. само дай карта на тва място дет викаш че не се сещам
Ми тогава 9.40 да почнем да се събираме, че да може 10.00 да тръгнем. Карта нинам, ама не мое го сбъркаш - като минеш караулката на Църна Маца малко след това е въпросната бензиностанция. Ако мислиш че не моеш се оправиш мое се чакаме с тебе на Цариградско някъде.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
titon написа:вие шофьорите вече се разбрахте, а някаква инфо за нас пътниците? къде ще ни водите, какви забележителности ще ни показвате![]()
![]()
![]()
![]()
Планират ли се спирки за фотощрак и печатчета из Пловдив, Пазарджик, Асеновата крепост, Бачковския?
Ми ще ви скъсаме по едно билетче от 15 кинта, и ще спираме за фотоси... кат на сафари

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
wili98 написа:Ми ще ви скъсаме по едно билетче от 15 кинта, и ще спираме за фотоси... кат на сафари![]()
Има и вариант да се качи на кола с шибидах, ма не знам колко е приятно усещането да се покаже навън при 4-5 градуса в движение.
А по темата: Лукойл е бензаджиницата доколкото разбрах, ще гледам да се класирам до към 10 без нещо. Нали за събота 04.03 ста'а въпрос?
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
titon написа:вие шофьорите вече се разбрахте, а някаква инфо за нас пътниците? къде ще ни водите, какви забележителности ще ни показвате![]()
![]()
![]()
![]()
Планират ли се спирки за фотощрак и печатчета из Пловдив, Пазарджик, Асеновата крепост, Бачковския?
За фотощрак нямаш грижи, аз съм с ФЗ 30-ката и мисля да й напълня картата