Ми реших след толкова много обсъждания най накрая да пусна тема,мястото предполагам ще е същото като миналата година а тоест Арбанаси,но все пак ако някой има друго предложение ще го обсъдим,миналогодишния организатор нека да каже какво правим по въпроса и да видим кога ще е удобнно на всички и да спретнем една срещичка
Последна промяна от divaka на Нед 30 май 2010 21:44, променено общо 3 пъти.
Точно...август месец е време за почивка на море....така че може и на морето да е направим!Миналата година ме излъгахте...сега идвате при мен Радо...това последното дори и не си го помисляй .... не се даваме така
аз съм и за морето тамън плажчета,биричка и тн.миналата година нали щяхме да правим на Равда май аз бях единствения сериозен и бях там,айде тази да сме малко повечко
като гледам май секна ентусиазма,много хора даваха зор ама сега като има тема всички се изпокриха,точно всичко се повтаря от миналата година,май ще остане събирането за Рожен
Хъм... за мен се отнася , НО аз съм на работа събота и неделя!Браво.... точно сега ли реши и ти .....От 1-рви август съм в отпуска един месец,така че тогава мога за съжаление! П.С. Радо не се сърди,не зависи от мен