ISRalien, не, не го смятам като заяждане, споделих моето виждане, просто така смятам аз, но след написаното от теб, наистина някой от нещата които описах не е възможно да се случат, то затова са дискусиите, за да може някой ей така да даде идея, която може пък да е полезна

В спора се ражда истината

Да, сега виждам че при клик на логото от форума, зарежда сайта, никога обикновен посетител няма да се сети. Инстинктивно, всеки потребител в интернет знае, че клик на логото в даден сайт, води до началната му страница, а не до външен сайт.
За новини от други сайтове, има такива с общи авто новини, но не и такива които пишат само за марката и то български, такива няма. Е, има но са англ. и пак трябва превод.
За ръководствата, наистина след като политиката е такава, нямат място на официалния сайт. Те не са софтуер, но все пак са копирани книги които имат авторски права.
За календара, да мероприятията са нещо важно, по-скоро да се отбелязват като такива, не са толкова много през годината, може да е без календар, просто по-големи няколко изображения подобни на банера за събора, това привлича погледа, някой ако трябва да го чакаш да цъка на календар, и да уцели баш датата за събора та да му стане интересно.
За точка 9, недопустимо е да има стара статистика, и при това непълна. Говоря да се посочи от къде идват тези посетители, от търсачка ли, от друг форум ли, от реклама ли, каква е възрастта на аудиторията, колко пъти се връщат хората, по колко време средно прекарват в сайта и други общи показатели. По-пълната информация вдъхва повече доверие. Не говоря да се посочват кл. думи по които е посетен сайта, какво са правили потребителите в сайта и др.
За банерите, единия който се вижда, ако не бях седял 15 минути в сайта, нямаше да го забележа. Не казвам да е като замунда, но пък поне една позиция може да е запълнена постоянно с 5 ротиращи се банера. Ако няма рекламодатели, въпреки това се пускат банери на други фирми, като им се предлага някаква промоция за да рекламират, никога обаче безплатно.
За доброволния труд, еми дори и доброволен, трябва някакъв стимул

има начини чрез които се гъделичка егото на доброволно трудещия се

.
А за пхп, да, това е много отговорно, някой като нищо може да съсипе всичко, и то без да иска.
Така че ISRalien, абсолютно отговорно прочетох какво си писал, и пак споменавам не го смятам за заяждане а като излагане на друга гледна точка, с която както се вижда от написаното горе по някой въпроси съм съгласен и аз

---------------
heimdal, пиша по някой от точките за които не съм написал нагоре,
за фейсбука, мнението ти означава че колкото е развит сайта, така да остане, няма нужда от повече посещения. Колкото го посещават, толкова, няма нужда от още трафик и популяризиране. Мнението ти говори че отричаш изпитани възможности и варианти за популяризиране. Аз например, ненавиждах скайп, и се дразнех много че го ползват а не доброто icq

. После нямах фейсбук 2 години след като всички мои приятели и колеги ползваха за забавление и за бизнес. После една вечер 2х2L бира ме пречупиха и се регистрирах

)
За вебстарт, ок, няма да коментирам, може да са се договорили да си сложат три линка на главната страница, като са срязали логото си на три части за да пъхнат трите линка.
По темата за рекламата и аналитикса, като пример да вземем една обява за кола, колкото повече допълнителна информация има в обявата, толкова по-голям е шанса да се продаде.Също така, аналитикс който е предоставен е за форума, за сайта няма такъв. За форума и платените обяви наистина това е много по-добро от банер, там директно има хора търсещи подобни услуги.
За банер позициите, целта на предоставянето на рекламни площи е да носи пари и нищо друго. Наистина нямам идея и написах това което виждам като посетител, а то е че на сайта няма реклами, по-точно има само един банер който се показва от време на време и ми дава усещането че сайта има само един рекламодател или банер ротатора не е наред и показва некоректно рекламите.
За галериите, празни са си. Ако реда е да се напише, да се предложи и прати и да иде при отговорно лице, много бюрократщина, може този който качва снимките просто да ги качи и това е.
За точка 12, и линковете, да, прав си, на потребителя му е все едно, това касае единствено сайта и фирмата която е правила сайта.За една от страните е минус, за другата е плюс. Както горе написах, може да имат договорка за линковете.
Последното не го разбрах за коментара без номер

Но ако се обяви че се търсят хора, ще има желаещи, пресяват се, пробват се как се справят и се решава. Повечето от потребителите тук надявам се имат добри намерения, както и подходящи възможности и биха се включили.
Това е моето мнение и предложения относно сайта и затова ги пиша, дано с тези мои мнения само помогна за развитието на сайта!